Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Universe

Червен, червен Великден, зелен, зелен Гергьовден, и догодина със здраве!

# 331
Здрави , весели и щастливи, за вас и вашите семейства и близки !  Весели Празници и много любов в домовете ви!!!

# 332
Пожелавам на всички ни да натъркаляме много червени яйчица - за здраве, за щастие, за любов, за топлина, за споделеност, за доволство, за успехи, за късмет, за сбъднати мечти...

# 333
ТОПЛИНА В СЪРЦАТА
И
СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ!!!

# 334
Здравейте,
отдавна не бях влизала тук и  сега виждам,че сте изпсали доста. Искам само  да Ви  пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ,МНОГО ЛЮБОВ ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ , СТАБИЛНОСТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ .
Днес се чувствствам страхотно без да има конкретна причина.Имам усещането,че от тук нататък ме очаква някаква голяма промяна,която ще е за добро.Усещането е невероятно Grinning
Пожелавам ВИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ,МНОГО ЛЮБОВ ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ , СТАБИЛНОСТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ .

БЛАГОДАРЯ ВИ !
Хубав и усмихнат ден на всички пожелавам от сърце Hug Hug Hug

# 335
След последния пост искам да споделя с вас, мили мои прекрасни приятели, нещо, което написах в темата за хармонията преди няколко дни.... Продължавам да се чувствам така и с всеки следващ ден се засилва  Embarassed

Случвало ли ви се е да обичате без страх, без съмнения, без условия, без терзания дори….

Отначало да обичате силно и страстно, и отдадено, и очакващо, и търсещо, и желаещо, и………….. страдащо. И в резултат на това сякаш цялото ви същество да изгаря и да се ражда отново от тази обич……………. И после в един ден да имате усещането, че сърцето ви се е пръснало на частички от някоя дума или реакция…… И след това вместо нищото да изберете всичкото? Случвало ли ви се е?

На мен ми се случи. И тогава дойде онова от първото изречение най-горе…… И разбрах коя съм, кой е човекът и каква роля има в моя живот. И защо го обичам. Заради самата себе си. Заради това коя съм аз, когато обичам този забележителен човек. С всичките някогашни въпроси и борби помежду ни. Едва сега осъзнах какво отдаване представлява любовта. Отдаване на самата любов. И хармония между цялото мое същество и самото усещане за безмерна любов.

Е, има значение и това, че този човек е вълнуващ (в моите очи) с цялата си сила и страстно отношение към всяко нещо, с което се захване в живота си.

И някъде във времето след падането и ставането, престанах да възприемам темата за любовта си толкова сериозно. Подходих към нея с пълна свобода. Тази сутрин се замислих по въпроса, провокирана от това. Някакси се чувствам на 100 и половина по отношение на тази моя любов….. На любовта изобщо.

Толкова съм щастлива днес. Изпращам и на вас щастие, момичета.

# 336
  • София
Момичета, влязох да ви пожелая весели и прекрасни празници!
За повече нямам сили, разболявам се  Sad
Иска ми се да си мисля, че всичко ще е наред, но за съжаление вместо да се стегна - все повече се отпускам. Вероятно от температурата. Моля ви за мъъъъъничко положителна енергия, за да се оправя. Идват празници...

Бъдете живи и здрави, и обичани, и все така всеотдайни към тази прекрасна темичка и към всички пишещи в нея!

# 337
reinbow Желая ти бързо оздравяване! Kissing Heart

# 338
# 339
  • София
Благодаря ви момичета! Дано се оправя, че не ми се иска да развалям празниците.

# 340
Чудесни празнични дни желая на всички!
Нека са весели и изпълнени с незабравими прекрасни изживявания!

Аз от вчера съм се настроила празнично, боядисах айцата, аранжирах ги и току що свърших и със служебните задачки и вече ме избива на щуротии.  Laughing
Рози, ако съм пред ТВ в уречения ден и час ще се втренча в екрана и ще се оглеждам за една слаба дама  Grinning

# 341
  • София
Rainbow ще се справиш Hug
Рози, ти си страхотно момиче- преди само страхотно, сега и страхотно влюбено. Simple Smile
iDiva! ако щуротиите са приятни, ще е приятно да ги споделим...

Много е трудно да се напише нещо след предпоследната страница, наистина, Бог решава, а ние трябва да продължим да живеем. Баща ми е починал, когато съм била на 3 и половина. Дъщеря ми сега е на точно толкова, след дълги години се върнах да живея  в квартала, в който е погребан баща ми. Днес дъщеря ми, като се разхождахме на хълма, ме попита къде е дядо и и после, съвсем неочаквано се разплака...Не просто на мен ми е липсвал цял живот, сега липсва и на нея... Дано Бог да даде мъдрост на това дете, любов около него, която да не угасва, и всичко това няма да замести Нея, но... това са решенията, които не взимаме ние...
На разпети петък- смирение в душите ни, дано това  да ражда любов...

# 342
  • На черешатааа
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ,МНОГО ЛЮБОВ ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ , СТАБИЛНОСТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ .
                                                              easter easter txtloves

# 343
Енитка, любимчовке, много те обичам!

# 344
Светъл и благодатен Великден, любими феи! Въскресение на любовта и добротата в нашите сърца! Обичам ви! Heart Eyes Hug 

Общи условия

Активация на акаунт