Забранена любов - тема 7

• 36 922
  • 665
  •   1
Отговори
# 120
Марто и Норчето се сближиха нещо  Heart Eyes

Аз предлагам така: Борис си взима Ева, Марто се взима с Норчето, Сашко остава на сухо  Mr. Green, Андрейчо се взима със Златка и т.н.
Тая Златка е страшна обаче! Как го оплита Андрейчо...  Sunglasses 
:naughty:Aaaaaaaaaaaaaaaa, НЕ!  Stop Сашко ще го взема АЗ! Grinning

Ей сега се степахме  newsm66 Сашко ми е слабост и без бой го не давам  nuts

Aз пък с кеф бих грабнала Марто, влюбена съм в него от както се помня  Blush Blush Blush

Копирам промото от фейсбук: Дадоха промото! Маги към Нора: "Дай ми го тоя Кил Бил и ще видиш на какво ще го направя! И ти като баща ми - разделил се с Цвети и сега му липсва" Нора: "Така ли?" След това в дома на Маги Филип и Нора са при нея и в този момент влиза Сашко. Маги ги представя: "Това е Филип, познаваш го. А това е Нора". И Нора се обръща и го вижда.

# 121
  • София
Какво каза Бонка на Борис, може ли някой да ми каже, че не чух.  Praynig

# 122
Той си търеше вратовръзката и тя копита коя. Той като каза синята, вече съвсеми стана ясно а него и Ева.

Аз все се чудя има толкова много красиви жени по телевизията, а Ники Илиев само един. Не е честно. Искам повече хубавци. Crossing Arms

# 123
  • София
А какво общо има синята вратовръзка с Ева? newsm78 Явно нещо съм пропуснала.

# 124
Бонка намери вратовръзка под леглото на Ева, докато чистеше. Сети се, че никога не е виждала Мартин с вратовръзка. На закуска все пак му подметна: 'Айде, отивай да си слагаш вратовръзката', а той и отговори, че не е слагал вратовръзка от бала.
Оттам Бойка се сети, че трябва да е на Борис, а Борис като почна да я търси, съвсем се издаде.
Та сега Бонка им знае историята.
Малко объркано го обясних дано разбра  Laughing Peace

# 125
  • София
 Hug Разбрах вече, благодаря ти. Вечер докато гледам приготвям и салатата и все изтървам по някой кадър.  ooooh!

# 126
 Mr. Green Сашко е симпатяга, но е ми е крайно дразнещ в рекламата на Своге - аз празнувам сряда  hahaha

# 127
И аз така все правя нещо по това време и като прибавим борбата за дистанционото по това време Laughing Ноо вече като ми остане време си го дърпам и го гледам на спокойствие като изполягат Mr. Green

На мен Сашко малко ми е смешен в рекламата, но много пасва. Иначе ми хареста като актьор.

# 128
Бонка намери вратовръзка под леглото на Ева, докато чистеше. Сети се, че никога не е виждала Мартин с вратовръзка. На закуска все пак му подметна: 'Айде, отивай да си слагаш вратовръзката', а той и отговори, че не е слагал вратовръзка от бала.
Оттам Бойка се сети, че трябва да е на Борис, а Борис като почна да я търси, съвсем се издаде.
Та сега Бонка им знае историята.
Малко объркано го обясних дано разбра  Laughing Peace

newsm10 Само да допълня, че тя отначало просто се сети че Ева е била с друг, но не предполагаше че това е Борис, докато не си потърси вратовръзката на следващата сутрин Wink

# 129
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Mr. Green Сашко е симпатяга, но е ми е крайно дразнещ в рекламата на Своге - аз празнувам сряда  hahaha

hahaha Вярвате ли ми, че рекламата съм я гледала 100 пъти и чак сега се замислям, че това е Сашко  Whistling толкова съм я и гледала  Crazy

# 130

newsm10 Само да допълня, че тя отначало просто се сети че Ева е била с друг, но не предполагаше че това е Борис, докато не си потърси вратовръзката на следващата сутрин Wink

Аз не се бях замислила, че си е помислила, че е друг. Laughing То верно не е толкова подразбираемо, но Агент 007 Бонка Цекова разкри всичко. Mr. Green

# 131
Промото http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150214422354052

Физиономията на Сашко ще ми е много интересна Sunglasses

# 132
Е,той Сашко и в рекламата за ТЕ Ра Флу участва(или на Тайлол Хот newsm78),явно няма много роли в киното...

# 133
Е,той Сашко и в рекламата за ТЕ Ра Флу участва(или на Тайлол Хот newsm78),явно няма много роли в киното...

Да, и там участва  Peace Peace

# 134
Е,не издържах и копнах от фейса единия от анонсите,за тези които не са го видели,защото аз се спуках от смях като го прочетох Joy Joy Joy
Довечера в "Забранена любов":
"Наде, що пееш чалга?"
"Щот е разкошен боба - тоя път ... не знам къв беше тоя джоджан ... страшен боб!"
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт