Забранена любов - тема 7

• 37 193
  • 665
  •   1
Отговори
# 435
М дааа и мен ми дожаля за Крис,колкото и да не го понасям.Ана се държа отврат с него.А като го гледам с тия паспорти,дали не е замислил да си вземе детето и да замине за Италия или просто нанякаде да забегне?!
Ана го нарича убиец, ами тя ква е: не уби ли точно тя Елица. Тиква  Close Дано Крис избяга с Ния в Италия  Praynig

# 436
А какво ще стане с Борис ?  Rolling Eyes

# 437
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А какво ще стане с Борис ?  Rolling Eyes

Искрено се надявам да не се отрепе  Praynig

# 438
А какво ще стане с Борис ?  Rolling Eyes

Искрено се надявам да не се отрепе  Praynig

Дамм и азз  #Crazy

# 439
Ана все едно само Ния има -ами Явор? Дума не е обелила за него 20 серии насам

# 440
Къде се беше покрил тоя Явор - ръкавицата?  Mr. Green И без това останаха малко серии, може ли разяснения на лични или в бяло?  Praynig

# 441
  • в света на неограничените измерения
Ана го нарича убиец, ами тя ква е: не уби ли точно тя Елица. Тиква  Close Дано Крис избяга с Ния в Италия  Praynig

Моля ви, кажете ми как всъщност умира Елица.
Не съм гледала точно тези серии.
 Hug

# 442

Hug

Явор искаше да се самоубие след като преспаха, тя го откри на ръба на скалите, хукна да го хваща и падна.....  #Crazy

Аз пък искам Борката да се утрепе и без това няма място в сериала  Stop

# 443

Аз пък искам Борката да се утрепе и без това няма място в сериала  Stop
Той сериала свършва така или иначе-все тая дали ще се утрепе най-накрая Simple Smile

# 444
Ана го нарича убиец, ами тя ква е: не уби ли точно тя Елица. Тиква  Close Дано Крис избяга с Ния в Италия  Praynig

Hug

Явор правеше опит за самоубийство на едни скали,защото беше отчаян от невъзможната си любов с Елица. Не се сещам точно как,но тя разбра къде е той и заедно с детето отиде там точно в момента,когато той се готвеше да скочи от скалите. Тя го убеждаваше,че го обича и да не се самоубива,но нещо стана,тя се подхлъзна и той я хвана за ръката. Той искаше и двамата да скочат в пропастта,но тя го убеди поне той да остане,защото бебето е самичко в колата,а никой не знаеше къде отива тя. Така че Явор се принуди да я пусне да падне,а той да остане жив,за да спаси де факто Ния. А в цитата пише,че Ана е убила Елица,защото още като бебета ги е разделила и по стечение на обстоятелствата те се срещат отново и се влюбват,без да знаят,че са брат и сестра. Дано не пропускам нещо важно.

# 445
  • в света на неограничените измерения
sad_woman , благодаря ти  Hug

Страшно изчерпателно.  Peace

# 446
Сега пуснаха промо-то за четвъртък - в него Нора казва на Сашко "Бременна съм"  Mr. Green

# 447
  • София
Мацки, гледах вчера само додето Митето беше при Емилия и тя му говореше някакви щуротии и май така и не му каза за болестта, нали?
Какво стана после, само с две думички, плийз  Praynig Единствено видях когато Борис остави парите и замина; после Мите при Емилия и после видях, че някой имаше спомени за Борето и Ева в кревата, ама дребната вече надаваше як вой и се отказах  Laughing

# 448
Ето какво намерих във фейсбук, цитирам една потребителка там : Дадоха промо, но не за това, което ще стане утре, а казаха в началото на рекламата "Дали всичко ще свърши така , както започна?" и дадоха как Крис е в апартамента на Ана с някаква спринцовка, дадоха Ния за малко, дадоха Димитър да влиза в Онкологията при Надежда.... Марто влиза къщата и вижда Борис и Ева да се прегръщат.., Нора каза на Сашко , че е бременна , дадоха Юри и Андрей да се стрелят, дадоха Явор с маска.. а пък накрая някой май взриви къщата на Константинови... а да и Камен каза на някого, че Тази вечер всички ще си получат заслуженото... това е..

# 449
Ето какво намерих във фейсбук, цитирам една потребителка там : Дадоха промо, но не за това, което ще стане утре, а казаха в началото на рекламата "Дали всичко ще свърши така , както започна?" и дадоха как Крис е в апартамента на Ана с някаква спринцовка, дадоха Ния за малко, дадоха Димитър да влиза в Онкологията при Надежда.... Марто влиза къщата и вижда Борис и Ева да се прегръщат.., Нора каза на Сашко , че е бременна , дадоха Юри и Андрей да се стрелят, дадоха Явор с маска.. а пък накрая някой май взриви къщата на Константинови... а да и Камен каза на някого, че Тази вечер всички ще си получат заслуженото... това е..

И това всичкото в една серия...Май, каквото ще се развива, ще е тогава  Peace Нямам търпение да видя какво ще стане  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт