Забранена любов - тема 7

• 36 924
  • 665
  •   1
Отговори
# 450
вярно е, така завършва  Simple Smile
ББ
относно спринцовката на крис, да кажа, преди всякакви странни идеи - приспива бавачката на ния, взима си детето и заминава.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 10:47 от палмира

# 451
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
вярно е, така завършва  Simple Smile
ББ
относно спринцовката на крис, да кажа, преди всякакви странни идеи - приспива бавачката на ния, взима си детето и заминава.

ех, тоя Крис беее  hahaha Опасен е значи  Joy

# 452
# 453
Как ще го направят това всичко в 20 минути ми е много интересно?Дали няма да започне от днес цирка...
Мамка му,не искам да свършва...

# 454
  • с/у ОколоМръсТното
Някой спомена, че последната серия ще е цял час (да не повярваш). Може и да е така. Мисля, че пилотния епизод също беше 1час.

# 455
Аз уж гледах всички серии, но това за рака на Надето го пропуснах. Разбрах, че и има нещо, ама ми е убягнало, че е рак. Как стана ясно?

# 456
В последното промо показаха как Димитър влиза в онкологията, където Надето чака.

# 457
Аха, е значи все пак нищо не съм изпуснала. Grinning Много е тъпо, че няма да дадат развръзката, а само ще пуснат мухата... Tired

# 458
  • с/у ОколоМръсТното
Аха, е значи все пак нищо не съм изпуснала. :

в епизод 295 имаше лек намек от Надка, че нещо не й е в ред.

# 459
Да, това го видях. Wink

# 460
Довечера няма да мога да гледам епизода и от сега моля,ако някой има възможност да ми копне линк,който да не е във В-бокс,че предния път го остави да зарежда цяла нощ и на сутринта беше заредил до 16-та мин. на филма и повече не искаше.И нова плей не се отваря от чужбина и е много гадно така.От снощи го мисля,а сега като гледам промото и още повече ме е яд #Cussing out

# 461
vanessa80 аз го смъквам от торенти- в Арена и p2p го качват веднага Simple Smile

# 462
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Цитат
Скъпи приятели,

Този четвъртък, 5 май, ще бъде излъчен последният заснет епизод на сериала "Забранена любов". Всички, на които сагата на Белеви и Константинови ще липсва, могат да гледат любимите си герои по "Диема фемили" от 20 май, петък, всеки делничен ден от 13:30 до 14:30 ч. Започваме от епизод 1.

Екипът на "Забранена любов" ви благодари!!!

Аз лично ще го гледам отново  smile3502

# 463
В какво ли ще се състои тогава щастливата развръзка за Митето и Надето, освен, че тя ще се окаже здрава  Thinking

# 464
Според мен Филип ще спечели от тотото. Нали в по-миналия епизод дадоха за някакъв фиш и Митето го скастри, че е дал 2лв. за тото, а нямало какво да ядат. Според мен щастливата развръзка за тях ще е финансова Peace

Общи условия

Активация на акаунт