Забранена любов - тема 7

• 36 873
  • 665
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
палмира,   bouquet

# 76
На мен пък много ми хареса букета ,които беше занесъл на Ана smile3546

# 77
Не хванах началото на филма.Какво видя Марто на колата всъщност ,моля кажете ми  Praynig

# 78
На мен пък много ми хареса букета ,които беше занесъл на Ана smile3546

Аз винаги съм си мечтала за точно такъв букет - страхотен е !  Whistling

# 79
Днеска беше  супер скучен епизод и за капак Мартин както беше притеснен и уплашаен,изведнъж се появи с бутилка вино в кабинета на Борис,като че ли нищо не се е случило.Ега ти тъпотията!!!

# 80
Днеска беше  супер скучен епизод и за капак Мартин както беше притеснен и уплашаен,изведнъж се появи с бутилка вино в кабинета на Борис,като че ли нищо не се е случило.Ега ти тъпотията!!!

Аха,наистина голяма тъпотия!

# 81
"Значи съм пил щото Зоя заминава , и после съм си долял щото остава  newsm78"   Joy Joy Joy

# 82
"Значи съм пил щото Зоя заминава , и после съм си долял щото остава  newsm78"   Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy JoyТоя Стойо голям сладур Heart Eyes

# 83
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Аха,наистина голяма тъпотия!

Освен, че беше тъпо, аз не разбрах все пак какво видя?

# 84
Единствената свежа глътка въздух в тази серия беше Стойо  Peace

# 85
MG18, Katencetoo видя кола (ама неговата ли беше не знам, най веротяно) изцапата с кръв  Confused

Днешния епизод и на мен ми доскуча, чудя се Златка сега недостъпна ли го раздава  Laughing Иначе ми е голяма сладурана  Heart Eyes Покрай тия 100лв. на Фиката също не разбрах защо трябваше да се въртят нещата и да се споменават  Rolling Eyes

митето ще се промени Simple Smile
и ще вземе бонуса на финала  Grinning
Просто не знам какво трябва да стане за да ми се издигне в очите  Mr. Green  Laughing

# 86
Очаквах в днешната серия да се разбере какво е това с кръвта върху колата-нали така свърши"загадъчно" предната серия.А то какво?-нищо по този въпрос днес ooooh!

# 87
Златка много добре си плете кошничката. Реакцията й беше правилна. Андрей постепенно се осъзнава,личеше си от погледа му,с който я изпрати. Емилия явно твърдо е решила да накове Явор пред баща му. Дано да си промени мнението след последната случка. Маймуната ми е супер фаворит. Налял си, пък после си долял,пък тя се събудила в леглото му,пък ще заминава,няма да заминава...много се смях Joy

# 88

и ще вземе бонуса на финала  Grinning
Просто не знам какво трябва да стане за да ми се издигне в очите  Mr. Green  Laughing
ох, как да го обясня  newsm78
нещо от рода на - в живота нещата се обръщат и на богатите им се случва да плачат, а бедните стават богати. брех, не мога повече от това Crazy
все едно  Grinning

# 89

и ще вземе бонуса на финала  Grinning
Просто не знам какво трябва да стане за да ми се издигне в очите  Mr. Green  Laughing
ох, как да го обясня  newsm78
нещо от рода на - в живота нещата се обръщат и на богатите им се случва да плачат, а бедните стават богати. брех, не мога повече от това Crazy
все едно  Grinning

Не знам как от зависим тревоман можеш да станеш свестен за няколко месеца  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт