Забранена любов - тема 7

• 36 885
  • 665
  •   1
Отговори
# 90
Ще разберем скоро, какви ще ги свърши Митето Mr. Green

Стойо кърти мивки  Laughing

# 91
късмет ще имат и митето, и надето  Simple Smile

още малко и няма да има повече за какво да обсъждаме дори. жалко за сериала.

# 92
Палмирче я разкажи с бели букви какво става накрая /който не иска да не чете/ , че нямам нерви вече , нищо не се случва в тоя филм 

# 93
Еее стига де, как нищо да не се случва. Точно колкото трябва за сериал се случва. Аз съм много доволна от сериала. Не искам да свършва. Close
Имам един приятел, който работеше по сериала и знае какво става. Понякога ме гони любопитство, а съм го попитала нещо, но се спирам, искам да си го изгледам с удоволствие. Мисля, че Палмира ни дава достатъчно индикации. Големи благодарности за което. Hug
Моля без бели букви, ако искате на лични. После все някой изтървава в черно нещо. Peace

# 94
Сещам се за едно две неща. Емилия умира и им оставя голямо наследство  Crazy
Надето по-умна няма как да стане, а Митето по-олигофренски от това няма как да се държи  Mr. Green

# 95
Според мен МитИтУ ще патентова някое "изобретение"... И аз друг начин не виждам. Или Ръкавицата ще им даде дарение. Grinning

# 96
Според мен МитИтУ ще патентова някое "изобретение"... И аз друг начин не виждам. Или Ръкавицата ще им даде дарение. Grinning

Изобретение, свързано с тостерите  Mr. Green

# 97
Или за управляването на хората с платка от телефон.  Joy

# 98
Искам да попитам Палмира- ще видим ли какъв точно е замисъла на Камен или просот ще си остане недоразвита идеята,че нещо тези двамата почнаха да ме дразнят .........

# 99
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На мен пък точно Камен много ми харесва Wink

# 100
На мен пък точно Камен много ми харесва Wink

За момента той е единственият,който опитоми Ана. И много добре го знае.
И аз мисля,че Палмирка ни даде предостатъчно информация,така че хем да възбуди и поддържа любопитството ни,хем да не издаде какво ще се случи. Палмира,благодаря!  bouquet

# 101
Гледах промото, Ана и Камен си говорят, Камен й казва, че Крис при една от първите им срещи му е казал съвсем ясно нещо, Ана попита :"Да не би да ти е казал - аз те убих" и Камен каза че точно това е казал  Wink

# 102
Точно така беше. Крис изглеждаше сякаш е видял призрак  Simple Smile Но и Камен добре се постара да го уплаши  Joy Особено в библиотеката.

# 103
А някой разбра ли въобще какво видя Марти в предишния епизод, че така си шокира?

# 104
И на мен не мис стана ясно какво беше това. Кръв по колата, но така и не разбрахме кой го е направил и с каква цел.

Общи условия

Активация на акаунт