Забранена любов - тема 7

• 36 950
  • 665
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Е,не издържах и копнах от фейса единия от анонсите,за тези които не са го видели,защото аз се спуках от смях като го прочетох Joy Joy Joy
Довечера в "Забранена любов":
"Наде, що пееш чалга?"
"Щот е разкошен боба - тоя път ... не знам къв беше тоя джоджан ... страшен боб!"
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy  Аз  така и не разбрах  -Метето  ,когато пита  Надя  кога ще  стане  готово  яденето  и тя  каза  -"Поне  един  час , това е  боб!"  , той  дали се  усети  ,че  Надя  може  да  сложи  в  боба от неговите "подправки "  hahaha???  И  с  кой  акъл  изобщо  си  сложи  "тревите"  в  кутиите за  подправки  в  шкафа ?  smile3537 smile3538

# 136
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И  с  кой  акъл  изобщо  си  сложи  "тревите"  в  кутиите за  подправки  в  шкафа ?  smile3537 smile3538

Като на филм  newsm53

# 137
А как пък такава принципна домакиня като Надето няма да направи разлика меджи обикновен и "смешен" джоджен не знам  newsm78  Twisted Evil 

# 138
  • София
А как пък такава принципна домакиня като Надето няма да направи разлика меджи обикновен и "смешен" джоджен не знам  newsm78  Twisted Evil 

JoyJoy rotfImbo   Тия  сценаристи май  ни  взеха съвсем  за  балъци  ? hahaha

# 139
Скоростта на развитието на действието на филма е равносилно на скоростта на каруца теглена от охльови  Grinning

# 140
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Да бе  Thinking Виж, аз като се знам колко съм "добра" в кухнята като нищо мога да го направя, ама Надето....

Изобщо не съм забелязала, че Сашко е в тези реклами. А дали случайно не е и супер Любо?  newsm78

# 141
Пък аз добре се справям в кухнята, ама ако някой сложи нещо в кутийката, в която държа чубрица и "нещото" прилича на чубрица никога няма да се зачудя  Laughing
Айде да видим в днешната серия какво ще се случи...
Историята Мартин-Ева-Борис ми е много интересна, дано Мартин да разбере, а да не остане така във въздуха....

# 142
Изобщо не съм забелязала, че Сашко е в тези реклами. А дали случайно не е и супер Любо?  newsm78
Не е супер Любо, него мисля го играе актьора Иван Матев.

# 143
  • софия
Това Наде ме утепя с този джоджен....

# 144
Е,тия хора не могат да играят напушени и това е...Надето като луда беше,като наркоман в абстиненция..бягаше с тая точилка и стова чердже като хахо.А Филип милия доживя да види и майка си надрусана JoyЕмито с нейния късмет,пак намери на кого да разказва за Ръкавицата hahaha hahaha hahaha
А Бонка се опитва да го играе тактична женичката,но като никой не и обръща внимание,накрая май наистина ще вземе да каже на Стойо и тогава стой та гледай цирк Simple Smile

# 145
Трябваше когато влезе бащата на Маги като погледна Нора да каже :Цвети?Щеше наистина хубав финал ама ...а Емито е най дразнещата в момента,по зле е от Ева

# 146
Направо прекалиха с този боб , много инфантилно беше , все едно гледам детско филмче , само там стават такива простотии  ooooh!

# 147
А защо Сашо да казва Цвети (освен ако не е нарочно пред щерка си, но едва ли ще иска да знае в какви ги върши) все пак прекрасно знае реалното и име след като и взе личната карта. Не съм гледала епизода, мисля си на глас, образно казано  Laughing

# 148
За първи път Надето ми беше забавна Grinning

# 149
Защото се държи като дете,уж не я иска после я причаква с някаква надежда за съвместно бъдеще,по тази логика аз това очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт