Забранена любов - тема 7

• 37 810
  • 665
  •   1
Отговори
# 195
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Изгледах вчерашния епизод и беше интересен. Какви ли са тези мъже, дето следят Ева  Rolling Eyes Да не са нЕкви хора на бившия й?
А коментарите на Фичо за Нора и Сашо бяха супер, особено 'От какво ще й се подуе, да не е глътнала слон'  hahaha И след това Маги добре се изказа и тя  Joy
Бончето нещо ме издразни, ама то си й е в кръвта на нея  Simple Smile
Ще ми е интересно с ръкавицата днес какво ще стане  smile3508

# 196
Аз продължавам с въпросите  Laughing

Какво стана с "последния" удар в полицията, когато Явор удари полицая?
Какво стана с "аферата", когато Ева проверяваше на Марто джобовете и той уж беше на работа, а всъщност- в хотел в Пловдив /ако не се лъжа/? Тогава го замазаха с идването на Христо в Бг, но... аз помня!

Имаше още недоразумения, но ми изхвърчаха от главата в момента...  Blush

# 197
Аз пак да питам за Стан, къде изчезна?  Thinking
И пак за Норчето и Сашо - след изказването на Фичо определено заподозря нещо, че се знае вече и от трети човек, какъв поглед му хвръли само  Laughing

# 198
Аз пак да питам за Стан, къде изчезна?  Thinking

Отиде да учи в друго училище, т.е. явно или са решили, че персонажът вече е изчерпан, или на актьора му омръзна сериала.  Grinning

# 199
Аз продължавам с въпросите  Laughing

Какво стана с "последния" удар в полицията, когато Явор удари полицая?
Какво стана с "аферата", когато Ева проверяваше на Марто джобовете и той уж беше на работа, а всъщност- в хотел в Пловдив /ако не се лъжа/? Тогава го замазаха с идването на Христо в Бг, но... аз помня!

Имаше още недоразумения, но ми изхвърчаха от главата в момента...  Blush

За удара на Ръкавицата нищо не се разбра,но за "аферата"на Марто официалната версия беше,че е подготвял отвличането на Христо.

# 200
Dandi  Hug  мерси

# 201
Момичета, а серия и сцена с убийството на Валери имало ли е? Ако е да, може ли да кажете кой всъщност уби Валери?

# 202
Момичета, а серия и сцена с убийството на Валери имало ли е? Ако е да, може ли да кажете кой всъщност уби Валери?

Направо го дадоха кръвясъл в басейна, няколко епизода по късно обаче дадоха Крис как си спомня сцената на убийството, тъй че ако няма нищо нагласено и никакви уловки - Крис е убиеца  Wink

# 203

Направо го дадоха кръвясъл в басейна, няколко епизода по късно обаче дадоха Крис как си спомня сцената на убийството, тъй че ако няма нищо нагласено и никакви уловки - Крис е убиеца  Wink
Много благодаря!  bouquet

# 204
Според мен обаче е Ана, а и тя сама си каза, че има мотив да го убие - акта за раждане на Елица и Явор

# 205
Ох, Крис е 100%. Те го и дадоха, няма сега да излезе, че той не си спомня и само си мисли, че го е убил... Wink Всички имат мотив...

# 206
Аз колкото повече се доближава края на филма се чудя какъв ще е финала - комичен или драматичен, все ми се иска да е хепи енд ама нещо не мога да си го представя много добре това за толкова кратко врме като ги гледам как се туткат или ще вземат да претупат нещата накрая.

# 207
Чакай малко! Няма да е абсолютен край на филма, защото се снимат още серии. Бях чела в Дира, че Дияна Любенова е бременна и сценаристите разработвали серии, в които Анастасия да е бременна. Peace Явно ще е край само на сезона.

# 208
Аз колкото повече се доближава края на филма се чудя какъв ще е финала - комичен или драматичен, все ми се иска да е хепи енд ама нещо не мога да си го представя много добре това за толкова кратко врме като ги гледам как се туткат или ще вземат да претупат нещата накрая.
И на мен ми се струва, че накрая ще се претупат нещата и много въпроси ще виснат във въздуха  Thinking Гледахте ли промото за днес- Бонка спипа Борис и Ева докато се натискат  Mr. Green

# 209
Чакай малко! Няма да е абсолютен край на филма, защото се снимат още серии. Бях чела в Дира, че Дияна Любенова е бременна и сценаристите разработвали серии, в които Анастасия да е бременна. Peace Явно ще е край само на сезона.

Навсякъде казаха че филма няма да има повече серии, не се снима и няма да се снима Wink Филма ще е с отворен финал тъй че мисля че няма да развият много от нещата.

Абе Митето май се удави?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт