Забранена любов - тема 7

• 36 840
  • 665
  •   1
Отговори
# 615
То никой и не предлага такова.   Mr. Green

# 616
  • София
Харесвам Крис, май съм единствената тук, която го харесва.  Crazy
Гласувах за оцелели Мартин и Борис.
Ана и Ева не мога да ги понасям - меркантилни кучки от А до Я.

Много се надявам на продължение. Но едва ли, снимките приключиха отдавна.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 16:31 от Klemy

# 617
А, ще наминаваме:) Може и някой сценарий да спретнем:р
Аз също много харесвам Крис. Простих му за Валери, той толкова много се разкайваше пред Камен, та чак му скочи да го целува, ама лоши сценаристи, не им разрешиха  Mr. Green Laughing Mr. Green

# 618
А, ще наминаваме:) Може и някой сценарий да спретнем:р
Аз също много харесвам Крис. Простих му за Валери, той толкова много се разкайваше пред Камен, та чак му скочи да го целува, ама лоши сценаристи, не им разрешиха  Mr. Green Laughing Mr. Green
Хаха.И аз много го харесвам Кристиан.Кефиха ме с Валери...

Иначе искам оцелелите да са Ана и Мартин.Актрисата,която играе Ева,много ме кефи,но самия образ Ева- не  Rolling Eyes

# 619
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ей, пипъл, не спирайте да пишете в темичката  Crazy Въпреки, че сериала свърши, аз мисля, че има за какво да си пишем още  Heart Eyes

# 620
# 621
  • с/у ОколоМръсТното
Може Ева да е сред загиналите. Тя едва ли ще намери време да се снима за ЗЛ, след като прави това активно в Стъклен Дом. Аз лично няма да жаля за Ева.
Марто го искам 100% жив.
За Ана и Борко съм 50:50. И тъй като Анка е от Бремен, може да предложат на Борето.

# 622
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И на мен финалът не ми хареса, въпреки че беше логично според мен. Ако не се лъжа в началото на сериала издирваха Явор за убийството на Тити Папазов, обаче всъщност Андрей беше нещо замесен и ..не си спомням точно, но като че ли сега Андрей му връща услугата. Междудругото като тегля чертата най- ми хареса играта на Андрей. Много беше автентичен, както и маймуната  Peace
За Крис и детето аз се радвам, че така свърши. Представяте ли си ако и Крис беше в къщата? За Ния кой щеше да се грижи? Нора и Сашко...не знам. Горката Нора, сега наистина си няма никого и ако и Сашко я изостави ... ще се превърне във Ана 2, такъв е животът  Whistling
На мен сериала тъкмо започна да ми харесва - имаше екшън, а не само любовни въздишки и то взе че свърши. Даже като генста сериал много повече ми хареса от "забранената любов" между брат и сестра  Sick а Саня Борисова не знам дали сте я коментирали, но няма такова дърво! И в театъра съм я гледала същото "зле" си е. От както я махнаха сериала ми харесваше повече...
Може би трябва да се измисли сценарий в който Юри оживява, Андрей бяга от затвора с помощта на Явката, който е например на Вирджински острови и има поставени хора в БГ които да помогнат на Андрей... Юри обаче ще иска да го спре и т.н.
Нора ще намери оцелелия Марто - той ще започне да се грижи за нея и ще повтори историята на баща си, а Сашко ще остане скритата й любов и ще се срещат тайно от Марто. Марто -  пак прецакан  Crazy Маги така и не разбира, че има сестра/брат, нито за връзката на баща й с Нора. Фиката си прави киностудио и си финансира друг филм, а Маги ...нея не съм решила какво да я правя. Ана ще е умряла в зрива - не ме кефи вече, а и си изпя песента. Борис и той. Другият оцелял освен Марто ще остане неизвестен и ... също не съм го измислила точно.  Laughing

# 623
  • с/у ОколоМръсТното

Нора ще намери оцелелия Марто - той ще започне да се грижи за нея и ще повтори историята на баща си, а Сашко ще остане скритата й любов и ще се срещат тайно от Марто. Марто -  пак прецакан  Crazy Маги така и не разбира, че има сестра/брат, нито за връзката на баща й с Нора. Фиката си прави киностудио и си финансира друг филм,

да, да... Това ми допадна.  Peace

# 624

Нора ще намери оцелелия Марто - той ще започне да се грижи за нея и ще повтори историята на баща си, а Сашко ще остане скритата й любов и ще се срещат тайно от Марто. Марто -  пак прецакан  Crazy Маги така и не разбира, че има сестра/брат, нито за връзката на баща й с Нора. Фиката си прави киностудио и си финансира друг филм,

да, да... Това ми допадна.  Peace
И на мен ми хареса идеята  Peace

# 625
Ана е главната интригантйка във филма, не я оставяй да умре   Laughing
Я си представи сцена - как ги гърчи когато е вече стара и безпомощна бабка - примадона  hahaha

# 626
# 627
Сетих се ,че Палмира ни беше писала ,че Митето ще се издигне в очите ни,обаче май съм пропуснала аз това издигане.Може ли някой да ми посочи този момент? newsm78

# 628
Сетих се ,че Палмира ни беше писала ,че Митето ще се издигне в очите ни,обаче май съм пропуснала аз това издигане.Може ли някой да ми посочи този момент? newsm78

И аз това попитах  Peace

Издигна се, като изхарчи парите на Фиката, но както се издигна, така  и се сгромоляса.  Mr. Green За мен Димитър не е положителен герой  Peace

# 629
Е,положетелен е,обаче е голямо дете...и на моменти много преиграва,което много ме дразни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт