Забранена любов - тема 7

• 36 838
  • 665
  •   1
Отговори
# 630
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Сетих се ,че Палмира ни беше писала ,че Митето ще се издигне в очите ни,обаче май съм пропуснала аз това издигане.Може ли някой да ми посочи този момент? newsm78

И аз това попитах  Peace

Издигна се, като изхарчи парите на Фиката, но както се издигна, така  и се сгромоляса.  Mr. Green За мен Димитър не е положителен герой  Peace

Аз пък момента с харченето на парите съм го изтървала  Rolling Eyes Накрая ми допадна много - личеше си, че съжалява искрено за невниманието към жена си и пропуските, които е направил във времето. Поне за мен наистина се издигна - е, вярно, че в последната серия, но пак е нещо  Simple Smile

# 631
Да кога ги е изхарчил?

# 632
  • Стара Загора
Момичета може ли да ми разкажете последната серия? Последно гледах в четвъртък серията...05.05....Имаше ли в петък?

# 633
  • София
Момичета може ли да ми разкажете последната серия? Последно гледах в четвъртък серията...05.05....Имаше ли в петък?

Тази  ,която  си  гледала  в  четвъртък  точно тя  е  последната  -299 епизод.  В  петък  не  е имало,  вече   беше  свършил  ! Peace

# 634
 Последната серия беше мнооого хубава....само дето за финал не я бива  Simple Smile Страхотни идеи сте написали за продължение...жалко, че няма даразберем как е в действителност. Надявам се да се решат на още един сезон поне.

# 635
И какво? Така ли свършава? един вид отворен край, ако това изобщо е край.
българска работа...

# 636
 Това е от facebook :
 "Станислав Грозданов
Аз съм един от сценаристите, ама не стреляйте. Епизод 259 беше финал. На този сезон.Grinning Не ви подценихме и бяхме сигурни, че ще разберете финала - нали важните неща започват и свършват неочаквано. И по някакъв начин справедливо. Избрахме да завършим историята по-смело, щот не сме "заешки сърца". Бяхте страшна публика, впрочем!"

# 637
  • София
 Rolling Eyes
Много Станиславовци в този филм...
С този зрителски интерес, ако не направят продължение само те губят. На нас след 6 месеца-година ще ни мине тръпката, но за тях рейтингът е важен. Мисля.

# 638
Това е от facebook :
 "Станислав Грозданов
Аз съм един от сценаристите, ама не стреляйте. Епизод 259 беше финал. На този сезон.Grinning
Щом е на този сезон дали пък няма да има и следващ Thinking Sunglasses

# 639
Това е от facebook :
 "Станислав Грозданов
Аз съм един от сценаристите, ама не стреляйте. Епизод 259 беше финал. На този сезон.Grinning
Щом е на този сезон дали пък няма да има и следващ Thinking Sunglasses
Мдаа,много резонен въпрос.

# 640
в случая - скандинавска  Wink

сценаристът е имал предвид 299 епизод.

# 641
  • Бургас
Ти като моята майка, кахъреше се, че не гледала последния епизод, а се оказа, че точно него е гледала, но финалът е отворен, та за това. 
Палмира, благодарности и от мен! Умело ми задоволяваше любопитството, без да губя интерес след подсказките.   bouquet

# 642
# 643
Ехх,айде дано!Надявам се много! Party

# 644
Забравихме темичката май,май  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт