ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
А то такива които не са на мястото си има навсякъде, за голямо съжаление!
Peace

# 91
то ако е въпроса издънки могат да станат винаги без значение специалистите и обстановката ... тъй че крайните изказвания не са на място ... аз още страдам от раждането, както и детето ми, за което съм много бясна на себе си, че се доверих на една лекарка в АГ, но не плюя по болничното заведение като цяло ...

# 92
то ако е въпроса издънки могат да станат винаги без значение специалистите и обстановката ... тъй че крайните изказвания не са на място ... аз още страдам от раждането, както и детето ми, за което съм много бясна на себе си, че се доверих на една лекарка в АГ, но не плюя по болничното заведение като цяло ...
Разбира се, че при всякакви обстоятелства всичко се случва, но мисля е добре поне да се намираш на възможно най-оборудваното място от към медицинска техника. Иначе много съжалявам за това което ти се е случило Rolling Eyes, не обвинявай себе си, никоя майка съзнателно не би подложила на риск и себе си и детето. Просто си била на неподходящото място в неподходящия момент, надявам се да се оправите и ти и детенце Peace

# 93
Абе, момичета, защо си мислите, че има кой да ви изроди в Русе! Имаше една клиника и нея махнаха, защото някои хора си мислят, че са всемогъщи и че русенки трябва да раждат в мизерия! Защо си мислите, че има доктори - гинеколози в Русе и  особено от мъжки пол! Защо  си мислите, че има кой да ви помогне, когато се молите за чудо, за да имате собствено детенце! Всички ви  гледат в ръцете - има ли пари и колко! Не искам внуците ми да се раждат тук! А в цивилизовано място! А и те няма и да се родят в България! Жалко за Русе! Ако искате да сте спокойни за децата и за себе си НЕ РАЖДАЙТЕ В АГ РУСЕ!

Както попита и някой друг - къде да раждаме! Може би трябва да благодаря на Бог и съдбата, че родих две прекрасни деца (да са ми живи и здрави) в същото това АГ , но аз не мога да се оплача от персонала, нито от лекарите, нито от акушерките или неонатолозите - напротив, благодарение на тях децата ми са добре, защото ражданията ми не бяха от най-безпроблемните. Няма да боготворя никого, просто не мога да се съглася, че няма професионалисти в нашето АГ и хора, които се грижат за родилките и бебетата.
А що се отнася до условията - не сме отишли на хотел, нито на почивка, за мен е най-важно бебето ми да е добре, а ако трябва и на камък ще спя и, както се наложи с второто ми дете, ще се къпя със студена вода... :naughty
Друг е въпросът за здравеопазването ни като цяло и, както често казвам, Бог да ни пази от това да ни се наложи да търсим медицинска помощ, че положението е трагично.... Praynig

# 94
Здравейте! Имам големи проблеми с ходенето при гинеколози. Изключително стеснителна съм, а сега ми се налага да сменя гинеколожката си. Преди бях при Д-р Константинова, от която съм невероятно доволна и сега не мога да си избера нова лекарка. Ако някой може да ми помогне в избора на нова гинеколожка, ще съм изключително благодарна!

# 95
Здравейте! Имам големи проблеми с ходенето при гинеколози. Изключително стеснителна съм, а сега ми се налага да сменя гинеколожката си. Преди бях при Д-р Константинова, от която съм невероятно доволна и сега не мога да си избера нова лекарка. Ако някой може да ми помогне в избора на нова гинеколожка, ще съм изключително благодарна!
Аз съм доволна от д-р Тончева (относно стеснителността ти - тя е много мила и предразполагаща) и д-р Минчева, но и двете не работят със здравна каса.

# 96
Здравейте! До 1-2 седмици ще трябва да се запиша на ЖК. Прочетох няколко подобни теми, но единственото което разбрах, по-скоро затвърдих е, че няма свестни АГ, но това не ми помага. Имате ли идеи за някой сносен?

# 97
Алида леко бременее ти пожелавам.
Прочети темата - просто всеки е на различно мнение, как да ти кажем някой конкретно. Аз си водя ЖК при Тодоров в Транспортна болница, но много от момичетата примерно няма да одобрят избора ми. Ходя и при Хубчев от време на време, все пак 2 мнения са по-добре от 1.
Много зависи и дали искаш този лекар да те изражда, много от момичетата си следят бременността при док., който може и да изражда /т.е. има разрешително за нашето АГ/, други не държат на това - като мен. Много положителни мнения чувам за Кунев, но нито го познавам, нито съм ходила при него.
Успех в избора на лекар

# 98
Благодаря за отговора.
Там е проблема, че с 80% от АГ съм се сблъсквала по време на предната бременност, а и след това и сега ме е страх да си избера. Много се надявах за 5год да е излязла нова звезда, която няма да ламти толкова за пари и ще бъде по отговорна с пациентите си.
И на мен ми допадна Кунев, защото поне няма чак толкова лошо мнение за него, но ме притеснява, че не работи със ЗК.
А и в Русе има много специалисти "от добри по-добри", че сега с новия закон имат ограничен брой бременни по ЗК и ако случайно съм избрала по-малкото зло не се знае дали има места.

# 99
Благодаря за отговора.
....
И на мен ми допадна Кунев, защото поне няма чак толкова лошо мнение за него, но ме притеснява, че не работи със ЗК.
А и в Русе има много специалисти "от добри по-добри", че сега с новия закон имат ограничен брой бременни по ЗК и ако случайно съм избрала по-малкото зло не се знае дали има места.
До миналата година съм сигурна, че раобетеше. Провери по-добре, не мисля че е спрял.

# 100
Кунев, работи със ЗК. При него си водя ЖК,след полагащите се 2  безплатни ехографа ,следващите са по 10лв ,всеки месец пуска кръвна картина,аз съм много доволна от него.Сега ми предстои раждане,надявам се да попадна на добър екип. Лека бременност и успех!

# 101
Кунев, работи със ЗК. При него си водя ЖК,след полагащите се 2  безплатни ехографа ,следващите са по 10лв ,всеки месец пуска кръвна картина,аз съм много доволна от него.Сега ми предстои раждане,надявам се да попадна на добър екип. Лека бременност и успех!
Защо се надяваш, като може да се уговориш с него за раждането?

# 102
Аз попаднах на Кунев в АГ като раждах дъщеричката си. Не ме е израждал той, но останах доволна от обясненията и отношението и не само към мен, а и към всички които бяхме в стаята.

# 103
Здравейте, момичета! Аз съм от Русе и  искам да се включа в темата със запитване за мненията ви, относно АГ клиниката в Тутракан. Досега прочетох и ми споделиха само добри отзиви за отношението на персонала там и професионализма на докторите Бойчеви. Видях само 1 негативно изказване на д-р Хубчев, във връзка с това, че там нямат апаратура за по-сложните случаи. Бременна съм за пръв път и тепърва ми предстои да избера гинеколози в Русе за ЖК и ФМ, но с мненията които чета се замислям дали да не отида и до Тутракан и да избера раждането и някои от прегледите да са там. Ще съм много благодарна ако споделите мненията и впечатленията си!  Simple Smile

# 104
Мога само да кажа, че който е отишъл в Тутракан е останал доволен. Братовчедка ми ражда там преди една година и беше повече от доволна. Но всеки избира сам за себе си, в тези моменти решението си е лично наше.
Синеочка, лека бременност ти пожелавам и леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт