ДОБЪР и ЛОШ ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ - тема 3

• 115 420
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Много благодаря за информацията!   bouquet

# 76
Момичета дочух, че на 15.08 затварят Ескулап, пък Кунев щял да прави клиника по стерилитет? Нещо да знаете по въпроса/т.е. въпросите/ или са ме поизлъгали  Laughing

# 77
днес във вестника пишеше, че няма съвсем да го затварят, ще го правят медицински жентър за ЖК, прегледи и т.н., но няма да има раждания...

# 78
А какво става с новия родилен дом, уж отпуснаха пари за завършването му newsm78, а нищо май не се чува.

# 79
Моя доктор каза, че няма да го отворят, поне за моето раждане, което живот и здраве ще е януари месец, а и аз бях чула, че него ще го отварят октомври месец.

# 80
Някой може ли да ми каже дали д-р Шишкова има вагинален ехограф? Благодаря предварително!

# 81
Жоро (Д-р Маринов, де) със сигурност работи и живее в Германия, а дали не е отпуска в БГ е отделен въпрос  Simple Smile Simple Smile Голяма загуба за Русе, но какво да се прави - всеки търси по-добри условия и заплащане.  Cry

# 82
Жоро (Д-р Маринов, де) със сигурност работи и живее в Германия, а дали не е отпуска в БГ е отделен въпрос  Simple Smile Simple Smile Голяма загуба за Русе, но какво да се прави - всеки търси по-добри условия и заплащане.  Cry
Наистина жалко. Той ме изражда и бях много доволна, независимо че в начало се бях притеснила, че ме оставят на него (д-рТончева отиде на секцио). Ами щом е кадърно момчето, дано успее там където е.

# 83
Абе, момичета, защо си мислите, че има кой да ви изроди в Русе! Имаше една клиника и нея махнаха, защото някои хора си мислят, че са всемогъщи и че русенки трябва да раждат в мизерия! Защо си мислите, че има доктори - гинеколози в Русе и  особено от мъжки пол! Защо  си мислите, че има кой да ви помогне, когато се молите за чудо, за да имате собствено детенце! Всички ви  гледат в ръцете - има ли пари и колко! Не искам внуците ми да се раждат тук! А в цивилизовано място! А и те няма и да се родят в България! Жалко за Русе! Ако искате да сте спокойни за децата и за себе си НЕ РАЖДАЙТЕ В АГ РУСЕ!

# 84
Абе, момичета, защо си мислите, че има кой да ви изроди в Русе! Имаше една клиника и нея махнаха, защото някои хора си мислят, че са всемогъщи и че русенки трябва да раждат в мизерия! Защо си мислите, че има доктори - гинеколози в Русе и  особено от мъжки пол! Защо  си мислите, че има кой да ви помогне, когато се молите за чудо, за да имате собствено детенце! Всички ви  гледат в ръцете - има ли пари и колко! Не искам внуците ми да се раждат тук! А в цивилизовано място! А и те няма и да се родят в България! Жалко за Русе! Ако искате да сте спокойни за децата и за себе си НЕ РАЖДАЙТЕ В АГ РУСЕ!
Уф, аман вече от такъв сорт постове  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А и ми си струва, че нещо си противоречиш... Thinking. Помниш ли си този твой пост:

jess97
Новак
  Re: ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2
« #290 Пет., 12 Февр. 2010, 13:39 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте! Отдавна исках да изкажа и аз моето мнение относно тази тема - между другото е много полезна! Аз също гласувах - положителен вот -  за д-р Шишкова и отрицателни - за Дуваджиев и Зарзаланов. При първата си бременност изчетох много мнения в този и в други форуми относно гинеколозите в Русе. И реших, че ще раждам при д-р Шишкова. Не сбърках, напротив! Има защо да е с най - много положителни гласувания! Тази жена е голям професионалист и човек за мен! Отзивчива, внимателна, загрижена и всеотдайна за пациентите си! Раждането ми мина бързо и безпроблемно, възстановяването ми също неусетно! Дай боже да имам второ детенце - пак нея ще избера! 

# 85
И аз се дразня от подобни крайни изказвания ....

Прехвалената Д-р Шишкова вече работи в АГ ....

Чочии, браво  Peace

# 86
jess97, както видях явно си противоречиш, но това е друга тема. А относно мизерията в родилния дом - на никой не му е приятно в такава обстановка, но се изтрайва няколко дни, но ние говорим за доктори и умения, а не за чершафи и други глезотии. А тази прословутата клиника за която говориш, кое и е хубавото - леглата и чершафите. Там не работят ли същите доктори от родилния(познавам и акушерка от АГ, която ходи да дава смяна там) и какво по различно правят  newsm78. Друг въпрос е, че точно собственика й д-р Хубчев кара пациентките си да раждат в родилния, запитвала ли си се защо - ами защото в "хубавата" клиника няма достатъчно апаратура и специалисти на смяна. И ако стане белята, ги карат с линейка в АГ. Така че, всеки прави своя избор - ти раждай където си искаш, а пари навсякъде ти искат, а аз не съм дала и лев на никой Peace.

# 87

Хайде на някой пак са му напълнили галата с щуротии! Стига с тези призиви НЕ раждайте в Русе, а къде? На Луната ли?
Айде като съм родила едно дете в нашето АГ да не би да ми е станало нещо. Ако някой има лош опит, то не е винаги поради некадърност в докторите. А това че те гледат в ръцете ... те навсякъде гледат. Ама мен защо не ме гледат - защото не се натискам да ходя на частни прегледи.
Ама хайде престанете вече с тези постове - врете се в ръцете им с парите напред после там ви гледали.
А това че е стара легловата база в АГ-то не означава, че е мизерия. А ако се говори за тоалетните - мизерията там я правят самите майки. Така че и за това АГ-то няма вина.
Дано приключим един път за винаги с този спор- винаги ще има доволни и недоволни. Много ми е интересно като пуснато новото АГ какво ще им е криво на кривите по рождение хора?

# 88
И аз никак не харесвам такива крайно негативни постове.  newsm78
Има си и сериозни, и способни специалисти в АГ-то и такива, на които мястото не е в гилдията.
А за мизерията в санитарните помещения е от липса на възпитание и хигиенни навици на някои от пациентките.  ooooh!

# 89
И аз никак не харесвам такива крайно негативни постове.  newsm78
Има си и сериозни, и способни специалисти в АГ-то и такива, на които мястото не е в гилдията.
А за мизерията в санитарните помещения е от липса на възпитание и хигиенни навици на някои от пациентките.  ooooh!

А то такива които не са на мястото си има навсякъде, за голямо съжаление!

Общи условия

Активация на акаунт