Попитай вътрешния дизайнер /2/

• 165 223
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Ауууу, първата картина ме стресна - много претрупано, но по вкусу и цвету ... Grinning

Честит празник!

# 496
Така де, аз за плашене съм я сложила;))))))))))))))))

# 497
Искам и аз помощ Кажете удачен ли е мдф с естествен фурнир за кухня? Горният ред ще е зелен мдф гланц лак ,за долният искам тъмна дървесна шарка мат венге или орех Проблема е ,че от картелката на мдф-а не харесах цвят. Харесах от новите декори на кроношпан пдч, но от фирмата казаха ,че не е добре да съчетавам двата материала и че ще стане грозно заради заоблените ъгли на мдф-а и ръбестите на пдч-то. Харесах мдф с естествен фурнир, но казаха ,че това покритие много лесно се наранявало и не е удачно за кухня. Вашият съвет какъв е?Помагайте!

Освен ако не питате за плот - то Ral_ p e отговорила - няма никакъв проблем. Дори препоръчвам.
Не винаги мдф е със заоблени ръбове- спокойно могат да са си под прав ъгъл.
Има нещо гнило тук- наранява се , ако се ползва нон стоп повърхността. Ако говорим за врати - не се очаква ако имат дръжки , да докосвате фронта,кой знае колко. Преценете си експлоатацията и бюджета. Истината е някъде по средата. Не се отказвайте от вашето.

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 23:44 от Нивиана

# 498
  • Варна
Здравейте, Нивиана! Дойде и моя ред да помоля за съвет... Simple Smile Става въпрос за малко коридорче /около 3кв.м/ на което сложихме бежав гранитогрес
Решихме вместо да правим перваз от плочки, да използваме такива от МДФ или ПВЦ....та голямата ми питанка Wink е да се съобразя ли с цвета на вратите /немога да определя какво дърво е, но наподобява меко кафяво/ или да го съобразя с цвета на плочките?! Може да ми дадете и идея за цвета на стените...още не съм го измислила.
newsm78

# 499
Здравейте, Нивиана! Дойде и моя ред да помоля за съвет... Simple Smile Става въпрос за малко коридорче /около 3кв.м/ на което сложихме бежав гранитогрес.
Решихме вместо да правим перваз от плочки, да използваме такива от МДФ или ПВЦ....та голямата ми питанка Wink е да се съобразя ли с цвета на вратите /немога да определя какво дърво е, но наподобява меко кафяво/ или да го съобразя с цвета на плочките?! Може да ми дадете и идея за цвета на стените...още не съм го измислила.

Виж аз как съм го направила! Спорде мен, первазите са като аксесоарите, трябва да се съчетават помежду си.

Thinking
Не е задължително де... Laughing

# 500
  • Варна

Виж аз как съм го направила! Спорде мен, первазите са като аксесоарите, трябва да се съчетават помежду си.

Thinking
Не е задължително де... Laughing

[/quote]

Да, красиво е при теб..но при нас первазите на вратите и вратите са в цвят "кафеникаво", дограмата бяла, за мебелите....още не сме решили...та затова се чудя с кое по-точно да ги комбинирам...или да се съобразя изцяло с пода  #Crazy

# 501
Нека Нивиана да каже!

Аз просто дадох пример, но щом пък ти е малко помощението може да ги направиш в цвета на стените, ща дава някак визуално изглед на по-голямо и няма да имаш проблеми с другите компоненти. Первази в друг цвят рамкират малко помещението.
Доколкото виждам гранитогеса е беж, вратите - кафяво. Би могло первазите да са в същият цвят както и вратите. Въпрос на твое виждане според мен.

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 21:12 от Melany99

# 502
  • Варна
Здравейте
И ние ще започваме ремонт и имам нужда от вашата помощ. До сега всекидневната изглеждаше така /незнам дали достатъчно ясно съм начертала всичко/ https://picasaweb.google.com/viliioana/2505201102?authkey=Gv1sRg … 10396431442799058 /кухнята  няма да я сменяме за сега/. Искаме да си вземем по-голям диван, може и ъглов, фотоьойл... Проблема е, че както и да завъртим масата за хранене все нещо не се получава. Ако сложим дългата част на дивана под прозореца, гледането на ТВ ще е неудобно. Имам и други въпроси, но ще ги оставя за по-късно Simple Smile
Благодаря предварително !

# 503
Здравейте отново , след дълго умуване , ние сякаш се спряхме на идея за хол в бяло червено и черно , някакви идеи и съвети , защото знам че с червеното не се получават така лесно нещата .
http://pepitta.snimka.bg/architecture/kuhnya.341477
Ето това ни е чертежа на стаята.
Представям си светли стени и диван (но не чисто бяло , и аз нз какво) и маса , ТВ шкаф и декорации в червено и черно примерно.

# 504
  • София
Нивиана писах ви на ЛС с въпросче, има ли друг вариант да се свържа с вас?

# 505
Здравейте, предстои ми да правя втора детска стая (за момиченце) от бившата кухня. За съжаление стаята ще бъде 2.90 на 2.65. Т.е. много мъничка. Въпросът ми е на какви цветове да се спра, че да не я затворя още повече и има ли изобщо в българия легла, които се прибират с механизъм към стената  newsm78

# 506
Здравейте, предстои ми да правя втора детска стая (за момиченце) от бившата кухня. За съжаление стаята ще бъде 2.90 на 2.65. Т.е. много мъничка. Въпросът ми е на какви цветове да се спра, че да не я затворя още повече и има ли изобщо в българия легла, които се прибират с механизъм към стената  newsm78

Има - най - вече ако правиш обзавеждането по поръчка - а ето и един модел, който също ще може да се смести, без да е с падащ механизъм :

# 507
Здравейте! Много ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете ! В момента почваме ремонт във апартамента си и съм пред сериозна дилема Sad Имам, кухня, горе долу новичка, но хич не ме кефи като цвят а и не мога да вържа с нищо друго в новото разположение на мебелите. В момента самия ремонт ще глътне прекалено много пари и нямаме възможност да си купим нова, за това мислих мислих и реших да сменя вратичките... Първо исках да ви питам (може би не е за тази тема..) Дали е удачно подобно решение?!  Ей такъв е сегашния вид на кухнята - А аз искам да я направя с такъв цвят  ,  за да ми се връзва със скрина. Т.К Сега кухня и хол ще бъдат обединени... Втория ми въпрост е свързан със цвета, който да избера за стените, връзваш се със мебелите? А и За дивана се чудя  Embarassed Какъв ли цвят да бъде... за сега съм харесала това - http://www.iveli.bg/product_details.php?id=54 Точно с този цвят! Но много се колебая за стените?! Много ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете!

# 508
  • Варна
Първо исках да ви питам (може би не е за тази тема..) Дали е удачно подобно решение?!  Ей такъв е сегашния вид на кухнята -   , Втория ми въпрост е свързан със цвета, който да избера за стените, връзваш се със мебелите? http://www.iveli.bg/product_details.php?id=54 Точно с този цвят! Но много се колебая за стените?! Много ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете!
Непрофесионално мнение:
Мисля, че няма да има никакъв проблем да се сменят вратичките на кухнята. В повечето мебелни фирми, които продават и материали правят разкрой и кантиране на плоскости.
Относно цвета на стените си мисля, че цвета на възглавничките на дивана би седял добре и на цвета на скрина и на дивана Simple Smile Успех!

# 509
  • Русе
И моят скромен, но личен опит. Нашата кухня е точно със сменени вратички, никакъв проблем, вече 7-8 г.

Общи условия

Активация на акаунт