Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 269
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
rendence, настръхва ми косата . Много ме е страх от катастрофи, откакто брат ми  и баща ми катастрофираха преди години на един завой ... Колата не можеше да се познае след това - преобърнала се по капак  . Те слава Богу се отърваха с натъртвания само  Praynig ... От тогава някой като тръгне на път аз място не мога да сис намеря докато не пристигне. Обаче погледни от хубавата страна - имало е да става нещо лошо , случило се е и слава Богу само с материални последици се е разминало  . Ще стегнете мотора, а лошото повече няма да ви навести  Hug . Сготви му хубава вечеря на твоя мъж  Hug

# 136
Добро утро!
*SlanchogleD*  HugСъжалявам много,но следващият месец с нови сили.
Niya,тест не съм правила.Днес реално ми е трети ден закъснение,ако няма още нищо до утре ще направя.
rendence,най-важното е,че момчето ти е добре и се е разминал само с натъртване.
Хубав ден на всички!

# 137
Radostche ясно ми е за какво говориш. И аз имам уплах от такива неща. Миналата година с баща ми катастрофирахме и уж нищо ми нямаше, но по едно време почнах да припадам и няма да ти казвам колко плочки изпотроших с глава. После болници глупости и така нататък та от тогава като чуя за катастрофа и се побърквам и снощи за това ми беше толкова притеснено Crazy
aleksiya  наистина това е важното

# 138
 Confused Страшно ми звучи твоето преживяване  Hug... Отминаха ли припадъците. Не се ли установи от какво са ? Миличката , как плочки , бе момиче  Hug Hug Hug

# 139
  • Sydney
Добър ден Simple Smile!
A_vagabоnd Честит Рожден Ден Simple Smile! много здраве и щастие ти желая и скоро мама да станеш... не се тревожи за станалото - няма за какво Wink
rendence дано всичко бързо се нареди  Hug
слънчогледче сори за случката, не се отчайвай идва следващ тираж Simple Smile  Hug
на всички чакащи много късмет и успех и до следващите 2-3 страници да са се похвалили!!!
аз имам много работа и отивам да я свърша, защото най-обичам в последния момент да ми кажат "трябва ми за вчера"!!!  лек ден Simple Smile!

# 140
Всичко е ок вече. Оказа се, че са някакви прещипани нерви и фрактура (май така му се викаше) на врата. А плочките бяха от няколкото пъти, които припаднах в банята ooooh!

# 141
С малко заскъснение - Сюзънче, Куестърче, добре дошли на вашите Андрей и Филип! Да са ви живи и здрави, много щастливи, заобиколени от прекрасни хора и с голям късмет!   bouquet

# 142
Ей, мацки, как сте!

Само набързичко да честитя рождения ден на Вагабондчето - миличка, дано скоро копнежът ти се превърне в реалност!  Hug

Честито и на новите мами и на новите чертички - всиииииичко най-най ви желая!

За нас новости няма, освен че беба хълца и е много смешна така.  Laughing

Розов прашец за всички нуждаещи се:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 143
  • Варна
rendence важното е, че мъжа ти е жив и здрав, а всичко останало се нарежда Hug
Слънчогледче жалко. че така се развиха нещата, а ние бързахме да ти честитим ... Дано следващия месец е твоя  Praynig Аз нямам надежди за този месец, просто така го чувствам Sad Май ще спра да се надявам вече пък каквото стане. Хубав ден ви пожелавам Hug

# 144
  • София
здравейте,
*SlanchogleD* Hug Hug Hug за съжаление се случват и фалшиво положителни тестове, но Rolling Eyes Hug Hug Hug
A vagabond честит рожден ден много слънце, любов и сбъднати мечти Praynig Hug  bouquet

rendence важното че мъжчето е добре Hug Hug Hug аман от некадърни шофьорки - извинявам се за сексизма, но на бачо му се случи абсолютно същото нещо преди година - две ooooh! той не се размина много леко, но слава Богу сега е добре Praynig Praynig Praynig
желая на всички много слънчев, усмихнат и положителен ден  Peace ние ще палим количката и навън, че такова слънце се усмихваа Party Party Party

# 145
Честит рожден ден, Вагабондче! Желая ти много здраве, щастие и късмет, най-вече в бебеправенето!

*SlanchogleD*  следващия път! Само не падай духом!

rendence и аз подкрепям мнението на Radostche, че е имало нещо лошо да става и добре, че се е разминало леко.  Лошото там е отишло и сега трябва само напред и нагоре  Hug

Аз тия дни трябва да съм в О и сме решили сериозно да действаме по въпроса, пък да видим.
Откакто сме решили да бебеправим навих и още 2 мои приятелки да правят нещо по въпроса. Много съм горда, че спомагам за положителния прираст на българчетата  Mr. Green. Само малко се филмираме излишно като се чуем, че само за това си говорим, ама карай.

# 146
Вагабонд,  newsm59
Пожелавам ти много скоро да получиш най-желания подарък .

Слънчоглед, ти имаше ли закъснение за уринарния тест ?

В тая връзка и оня ден попитах -някой знае ли какво стана с Алекси ?

# 147
Здравейте сладуранки мили Hug Hug
Честит рожден ден Вагабонтче ,желая ти сбъдване на най -съкровенната ти мечта   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Слънчоглед  spoko spoko spoko spoko
Реденце мила наистина има много некадърници по улиците ,важното е че мъжлето ти е добре и всичко се е разминало леко Hug Hug Hug

# 148
  • Sydney
sigma ми не май...никой не знае... дано е добре Simple Smile
bubu_123 много хубаво, че си ги "навила"... аз моите има да ги чакам... били малки още.... дано поне не остана изолирана, ама пък какво от това, аз ще си имам бебче, пък те алкохолни вечеринки  Laughing

# 149
Здравейте  Laughing
Поздрави от слънчева Варна, най-после и ние видяхме слънце Laughing
Вагабонтче, честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти най-хубавия  EFP като подарък за рождения ден Hug
Слънчоглед   Hug Не се предавай, следващият месец ще е вашият.
Redence, много лоша случка, но важното е,че е бил малкият дявол.
Аз съм добре като изключим  Sick, но вече съм свикнала и не ми прави впечатление, а и важното е бебчо да е добре, другото се преживява. Трябва да отида да си пусна кръв и урина, но сигурно утре ще се наканя преди работа.
На всички, които нечакат, много стиснати палчета, а другите да работят усилено и скоро да има вълна от  EFP
Айде на прашеца  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт