Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 267
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
A_vagabоnd, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие и много  EFP
Добро утро момичета и хубав ден!

# 121
  • Варна
A_vagabоnd,
честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти пожелавам,
нека се сбъдне най-голямата ти мечта!

# 122
  • София
Вагабонд-че, честит рожден ден!!! Много здрава и щастлива!!!
Ех, че хубав люляк си имаш...

# 123
  • Видин
Вагабонд, честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти желая. Следващия рожден ден да сте умножили вече семейството си с поне един член още  bouquet
Алексия, а тест прави ли?
Слънчоглед, чакаме да се похвалиш с резултата Praynig, аз не съм си правила Шуър чек, правих си Куик шър, така че си мисля че щом и ма 2 черти значи има  newsm30.
Файъргърл, Пинк,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 124
Добро утро!

Слънчоглед
, честито! Дано днес резултатите са ок  Praynig  Hug
Теди, Kudravelka87, aleksiya, Pink, Firegirl и всички други нечакащи тези дни- успех fingerscrossed  Hug
Смуси, браво за хубавите новини  Hug
babyelle, успех с изследването  fingerscrossed
Криси,  Hug
A_vagabоnd, щом са ти снимали главата, а не коремчето, не се притеснявай толкова  Hug Честит рожден ден! Пожелавам ти още този месец  EFP , а след още няколко да си гушкаш  newsm32
Rossella, разбирам те за хормоните и аз съм същата. Каквито и хормони да съм пила (противозачатъчни, дуфастон и тн) винаги качвам и то за отрицателно време. Но кг. се свалят, а целта е по-важна, дано я постигнете още от първия опит  Flowers Four Leaf Clover  Hug

Хубав ден, момичета  Hug

# 125
A_vagabоnd, честит рожден ден . Пълна с положителни емоции година ти пожелавам , много здраве ,щастие и късмет

# 126
Вагабонд, честит рожден ден!   bouquet
Момичета, за съжаление се оказа, че и тестовете май могат да подвеждат, резултата от кръвния е <0.100 U/l при референтна стойност 0-1. Не разбирам от тестове, но ми звучи като пълна нула на мен  no
Съжалявам, че ви писах толкова прибързано вчера и много ви благодаря за всичко  bouquet  Hug Hug

# 127
  • Варна
Слънчогледче,
съжалявам за напразната надежда. Много странно, този + на теста все пак би трябвало да е дошъл от нещо, как толкова бързо ще падне нивото на хормона, че кръвният да е -? Не се отчайвай, следващият път ще се получи Hug

# 128
*SlanchogleD*,  Confused  Hug Hug Hug . Нищо - следващия месец  Praynig . А  М имаш ли вече ?

# 129
  • Варна
A_vagabond Честит рожден ден!!!   bouquet

# 130
Лелеее, изпуснала съм цяла тема  Blush

Влизам специално, за да честитя на Вагабондчето! Честит Рожден Ден, мила! Естествено, че ти желая много здраве, късмет, радостни и щастливи дни! Но нааай-много ти желая да сбъднеш огромната си и прекрасна  Simple Smile мечта за едно, две, три и т.н Вагабондчета в дома!   Nature Sun With Face

Честито на бременните момичета, леки месеци ви пожелавам!

Кафенце,  Hug невероятно е заглавието, толкова е зареждащо и вдъхновяващо ...  Hug

Хубав ден, мили дами!

# 131
Честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива! Simple Smile

# 132
  • Варна
Вагабондче, Честит Рожден Ден, мила! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Слънчогледче, съжалявам за кръвния тест. Sad Стискам палчета за следващия месец. Praynig Praynig Praynig

# 133
Вагабодка  bouquet  bouquet  bouquet
Честит Рожден Ден-много здраве,обич и късмет и много успешни начинания! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 134
slanchogled  Hug Hug Hug съжалявам мила Hug. Нищо другия месец и аз и ти и всички отпаднали от този ще се борим за яйцето  bouquet.
A vagabond не се шашкай толкова Crazy и ЧРД с най-добри пожелания  bouquet
Pink май е твой ред за тест Whistling вече имаш 2 дни закъснение ако не се лъжа

И аз пак да се опача (май ми стана навик Rolling Eyes Confused) моето момче снощи на път да ме прибере от работа си кара леко и спокойно моторчето и някаква пуканка без да се огледа (за какво да се оглежда нали е в кола, не е на открито) изскача пред него, засича го и той милия се удря в нея, паднал от мотора и малко се е понатъртил (слава Богу, че е само това), а моторът от едната страна е целия изпотрошен. Направо умрях от притеснение докато се прибере #Crazy.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  - голямо писане съм направила  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт