Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 262
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
A_vagabоnd наистина вредата от скенера не е доказана, и колкото па малко го мислиш, толкова по спокойна ще си, не се притеснявай настина Hug
Слънчогледче за мен си бременна, щом е + теста, ако го мислиш много направи един шуър, стискам палци за кръвния Peace
Благодаря за подкрепата момичета, дано ме подмине лелката, още 3/4 дни и ще стане ясно Heart Eyes

# 106
Antonelly и аз като теб миналия месец бях пред същата дилема и ние в момента сме с подобен финансов проблем,но тогава Аника_Б ми каза нещо което като се замислих е много вярно-че бебето само избира най-подходящият за него момент да се появи и това може да стане след 2-3-5 месеца.До тогава нещата може да се оправят така ,че не се отказвайте от мечтата си.Radostche пък ми каза,че докато се роди бебето има още 9 месеца.  Hug и се надявам да вземете най-правилното за вас в момента решение.Седнете и поговорете!
Shana и аз мисля че това прокървяване е била най-вероятно О!
babyelle  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
SlanchogleD-че и аз си мисля,че щом теста е показал  EFP си бременна,остави ги тези доктори.  fingerscrossed за всеки случай,но и аз мисля че един Шуър Чек ще покаже веднага,а щом и закъснение вече има!
A vagabond някъде бях чела точно тема за рендгена през бременността и пишеше,че щом не се снима самият корем вероятността да се случи нещо няма.Даже ще се опитам да я намеря и ще ти я пратя на ЛС.
Лека вечер от мен прекрасни и да НЕ  smile3524 ,а наблегнете на  luvbed ,че имаме да пълним тема с  EFP

# 107
Ха, добър вечер и от мен Simple Smile
Нямах интернет няколко дни, но след малко ще наваксам.
Бързам да честитя на всички видели двете чертички. Желая ви лека бременност и по едно (а може и повече) здраво бебче на финала  Hug
Аз все още съм от нечакащите....трябваше на 05.04 да ми дойде, но симптоми нямам никакви, та да видим  Wink

# 108
Радостче, мислиш ли, че ще покаже ако сега го направя, че наистина не ми се чака до утре сутрин  Embarassed
Hug Hug Hug, тръгнах си от работа и не съм видяла ,че си ми писала . Чак сега се прибирам. Напави ли тест? Още стискам палците ....

Вагапондче, не се филмирай Simple Smile . Все пак са снимали нослето , а не коремчето .  Hug

Жоржи, радвам се ,че сте променили решението  Hug Hug Hug

Файъргърл,  Пинк Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 109
  • София
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Стискам ви палчета момичета  Heart Eyes

# 110
Не мога да не се пъхна под прашеца  Hug Hug Hug

# 111
И аз да си събера малко за другия месец,  newsm79 newsm79 newsm79

# 112
Здравейте момичета!

Записвам се в традиционно страхотната темичка на Кефенцето с нови надежи за още много положителни тестчета. Скоро смятам да се включа в увеличаването на бройката момченца в наш'та мила родина, че според последното преброяване - мъжете вече са станали кът. Mr. Green

Честито на всички нови бъдещи мами! Пророкувах и този бум на тумбаци. Всичко живо около мен бременее, така че дано съм ви на кадем и на вас.  Laughing Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Криси аз дори те наплюх против уроки (мамицата й на твойта леля, само да я докопам fight...)  Искам да ти кажа, че не е заради мен. Имам пъстри очи и благ поглед дето хич не умеят да правят лошотии. Ще стане, мила. Ще стане... Да съм казала нещо дето да не е станало, хм?   love001

Вагабонче ти изтрещя още на първия месец. Спокойно. Нищо и никакъв рентген на главата. Не си фантазирай небивалици.  Naughty Спокойно си НЕчакай.   bouquet

Момичета, аз от тия хормонални таблетки станах жив слон. Добре, че ги спирам след няколко дни, че не се живее вече. Пълнея от въздуха.  #Cussing out

Заела съм нисък старт, чакам само някой да изстреля сигнала.  Mr. Green

Кафенце май ще си правим компания по време на маратона.  Laughing

Гушки на всички и лека нощ ! Hug

# 113
Да мина и аз под прашеца Hug
нещо не мога да спя тези дни добре, само разни мисли ми се въртят в главата момичета, да минава по скоро това време, че не се чака лесно Mr. Green
Радостче мерси мила за палчетата, на всички, много ви Hug Hug Hug

# 114
Роселка, няма да се оставя. Аз по принцип съм много спокоен и позитивен човек, така че мисля, че няма да ми е трудно да си задържа позитивната нагласа докато правим опитите. Та нали всички казват, че с позитивна нагласа най-лесно и бързо стават бебетата!  newsm53 newsm03

И такааа, аз от вече 20 минути имам рожден ден, та да взема да ви почерпя едно хубаво. Днес ставам на 27  bowuu

Заповядайте дами!

# 115
Честит рожден ден, Вагабондче  Hug Hug
Да си здрава, вдъхновена и обичана  Heart Eyes

Пожелавам ти късмета на новака - победа в мисията от раз  Grinning

# 116
Честит рожден ден,Вагабонд!!!  bouquetБъди здрава,щастлива и обичана!Сбъдни всичките си мечти! Hug
При мен никаква промяна.Стоя си без симптоми и без леля.За първи път ми се случва от не знам колко време.От както правим опити за бебе,а и доста преди това,не ми е закъснявала и ден.
Firegirl,дано не дочакаш Praynig
Pink,стискам палци. Hug

# 117
Супер темичка, благодаря Кафенцето   Simple Smile

Vagabondche, ЧРД, наборе!!!  Grinning  Hug

SlanchogleD, Firegirl, Aleksiya, Pink  и останалите НЕчакащи момичета Praynig Praynig Praynig

# 118
A vagabong ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet Пожелавам ти да посрещнете следващият с поне един член повече!
Pink  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 119
Добро утро !

A_vagabоnd Честит рожден ден , пожелавам ти прекрасна година , изпълнена с хубави емоции и сбъдване на мечтите ти  Hug

Лек и хубав ден на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт