Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 258
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Колко ти е лигавицата?

Купи си един Шуър Чек, той ще покаже.  Praynig Praynig Praynig

# 91
Радостче, днеска ми е първи ден закъснение, съвсем ясно се показа чертичката след 3-4 минути.
Петя, не знам за лигавицата, не ми казаха такива подробности, просто ме пратиха за кръвен тест. Е, поне утре ще се знае със сигурност дали обикновените тестове наистина показват правилно Simple Smile

# 92
Ами щом се е появила на време, ще спиш една идея по-спокойно. Мноооооого е рано за ехограф. Може пък да ти е такава лигавицата .  На мен един прекрасен доктор ми беше казал : "Ти с тая матка недоразвитта не знам как ще забременееш" Crazy Crazy Crazy. Ей - така виж ми подписа   Naughty

След него и преди забременяването никой не потвърди , но аз си ходих с едно на ум години наред  Hug . Прегръщам те . Sure check  са точни по всяко време на деня - не е късно за един такъв  Hug

# 93
Радостче, мислиш ли, че ще покаже ако сега го направя, че наистина не ми се чака до утре сутрин  Embarassed

# 94
Ужас.... как може да съм толкова зле и да не помисля за вредата от този рентген!....   Shocked  Каква майка ще ставам ако не мога да мисля за здравето на детето си  ooooh!  Иде ми да се застрелям!

Сега остава да се надявам, че не съм забременяла, че да избегна риска. Никога не съм предполагала, че стигна до момент, в който ще се надявам да не съм бременна. Ако пък съм, направо не знам как ще оцелея от притеснение да няма някакви кофти последствия

# 95
  • Варна
Вагабонд, не се филмирай сега  Hug. Първо е много рано и второ са снимали главата  ти Hug. Не го мисли, ще знаеш за напред. Не мисля, че не е толкова притеснително.
Слънчоглед, ти защо хукна по доктори на 1 ден закъснение  Thinking, имаш ли някакви оплаквания, така само притеснения ще си докараш. На 10- ти ден за плоден сак отиди.

# 96
Вагадондче, и аз бях в подобно положение. Наскоро ми вадиха мъдрец и трябваше да пия антибиотици и се молих точно тоя месец да не стане. Не че беше станало де.
И не се застрелвай, сигурна съм че ще си страхотна майка, а за да сме такива трябва самите ние да сме здрави. Дано се успокоиш малко  Hug  Hug  Hug  Hug
Слънчогледче , за докитата никога нищо не е наред. Различни хора сме - някой с по-дебели , други с по тънки лигавици.  Аз се радвам много за теб защото утре резултата ще е +++  Mr. Green  Mr. Green
Аз си чакам утре лели, напоследък гадината много номера ми прави и май ще има семейни скандали.

# 97
Здравейте сладки,
да ни е честита новата темичка, Кафенце   bouquet
Слънчоглед, стискам ти палци...успех!

Аз да ви кажа..въпреки хубавата графика, днес лелята ме посети, вече толкова съм изтръпнала от1 година насам чакане, че дори не знам гадно ли ми е или не ми...

# 98
Запис и от меннннн  Heart Eyes
Кафенцее страшна сиииии  newsm51 мн ме изкефи заглавиети и...всичкоо  Hug
Касталияяя еее бравооо,много се радвамм  bouquet Огромно честито миличкаа!!!  Hug Hug Много леки 9м и всичко да мине по мед и маслоо  Peace
На всички целувки и разбира се много палчетааа  Hug Praynig

# 99
Здравейте сладурки
Днес се прибрахме от село и сега се връщам да ви чета
Целувки на всички Hug Hug
Кафенце те,ата е супер Hug Hug

# 100
Вагабонд, знам, че може би това не е най-добрият съвет, но ще ти кажа да прочетеш из нета. По-миналия месец и аз бях в подобни дилеми със скенер, тъй като приятеля ми ходи на снимка на ръката. В същия месец бях изчела доста по въпроса дали и колко влияние оказва рентгеновата снимка. Имаше разкази на майки, който в начално установена бременност им се е наложила снимка и по-късно имат живи и здрави бебчета. При теб все пак скенера е бил на главата, а не на корема. Ако този месец имаш две чертички ще говориш с доки и той ще прецени най-добре. Доколкото знам вече рентгените снимат с по-малко облъчване от преди години.  Hug

# 101
Запис от мен и много успех на всички   bouquet

# 102
Ох, дано да сте прави момичета! Поолекна ми малко... изчетох доста неща сега и в повечето случаи казват мамите, че няма проблем и са си имали съвсем здрави бебчета..  Praynig
Няма да го мисля повече това, че само се психирам... ще взема да направя няколко хартиени цветя да се отплесна малко

# 103
  • София
Записвам се и аз в новата ни темичка!

*SlanchogleD*, Честито!!!  Hug Hug Hug Чертичката си е чертичка, евтин или скъп тест няма значение, щом има две черти!!!

Вагабонд-че, не се притенявай толкова за рентгена, вредата му не е доказана!

# 104
  • Варна
A_vagabоnd,
според мен нямаш причини за притеснение, щом са снимали само главата ти. Спокойно Hug

Слънчогледче,
стискам палци за + кръвен fingerscrossed

krisi dimirtova Hug

Общи условия

Активация на акаунт