Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 256
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Лолилитке, още ли ти върти номера леля? Или да идва, или да праща заместник - положително тестче Hug Съчувствам ти за неприбирането по празниците, но нищо, ще организираме една форумска виртуална борба с яйца Laughing
babyelle,
стискам палци за изследванията.
Shana,
защо отпадаш, нали е рано още?
Antonelly,
дано скоро постигнете единодушие с половинката Hug
Днес страхотно ме боля главата сутринта, към обяд започна да ми се повдига жестоко, направо ако вчера не бях ходила на лекар бих си помислила, че има нещо. Какво беше това чудо не знам. Сега главоболието престана, но повдигането още го има, макар и по-слабо. Нямам търпение този ден да свърши, поне работната част и отивам вкъщи да садя и намествам цветенца Heart Eyes
Снарки,
какво става, мила?

# 76

Адски много работа имам, тъкмо седна да чета и изскочи нещо, и после се замотвам. Tired

# 77
Shana, защо отпадаш?  Раничко е да е предаваш пред гадните лелки  Praynig. Едва ли си се протъркала, но не е невъзможно ... Повече ми прилича на овулационно кървене... В този ден , когато капна как ти беше БТ ( ако мериш ,де  newsm78 )  Hug
lolilita_, и ти не увесвай нос... Минаха ли 48 часа от - теста?
Месечко , дано да не те налазва гадния ентеровирус дето върлува сега . Вземи нещо профилактично  Hug

# 78
Цоп и аз в новата темичка.. отново на 6та страница... това започна да ми става коронен номер  Laughing
Айде дано продължим вълната от положителни тестчета от миналата темичка и тя да се превърне в едно Цунами в тази!   Mr. Green   Единственото хубаво и желано цунами!   Hug

Аз ходих днес на лекар, защото май съм хванала този вирус, който върлува в момента, който е само с кихане и температура и той ме прати не ренген за синусите и сега се притеснявам дали ако случайно съм забременяла от нашия единствен опит миналата седмица, дали този ренген не е много вреден....  newsm78   Сега поне съм си вкъщи и май ще си остана вкъщи до края на седмицата.. на топличко  Grinning

# 79
Поискай жилетка за корема , кажи ,че  правите опити и за всеки случай искаш Wink  Hug

# 80
# 81
Мили, дами, здравейте Simple Smile

Можете ли да ми припоръчате лекар, специалист по стерилитет - без Таня Янакиева.
В клиника Малинов съм си записала час, но чак след 1 година и няколко месеца...

# 82
Lady Be, другите ти две опции в София са Клиника София (д-р Владимиров) или Клиника Щерев (с десетина лекари-специалисти)

Друга клиника, освен тези 3 в София, не заслужава вниманието ти   Hands Thumbsup

A_Vagabond, правилно ли разбирам, че вече си направила рентгена?  Rolling Eyes

# 83
Отпаднах безславно,защото в дните когато беше това розовото не правихме опити! Аз така се бях шашнала,че ...  #Crazy Не можех и да си помисля да правя нещо. Последните капки бяха снощи,ако е било О е приключила и съм я изпуснала за този месец. Малко ми е криво, но ще ми мине. Някакси колкото и егоистично да прозвучи искам аз да съм здрава и добре, не е толкова важен този месец. Но за док решението ми за другия месец остава, ще си запиша час. Само ако може един съвет - кога да запиша час, колко време след като ми е дошло?  Thinking

p.s. Забравих да допълня, че не меря БТ, мерих я един ден този месец и се отказах  Embarassed

# 84
Да, направих го  Sad     Само главата ми облъчваха, но пак се притеснявам. Въобще не се замислих тогава да им кажа, че има някаква вероятност, макар и малка, да съм бременна...   да ми дадат такава защитна желетка, за каквато говори Радостче. Много ли е опасно наистина? Аз оттогава само за това мисля...  Confused

# 85
момичета, много ви благодаря за поздравите и пожеланията   bouquet  Hug Hug
Ходих сега на лекар за болките и според него лигавицата е прекалено тънка, за да има бременност и ми пусна кръвен тест, като за съжаление от лабораторията не ми вдигнаха телефона, за да си проверя резултата и да видя бременна ли съм наистина или не...
май ме чака дълга нощ  Crazy

# 86
Ох,  *SlanchogleD*- че  Hug . А как обясни положителния тест , ти показа ли му го ?  Ще е дълга нощ наистина ... Дано да не е прав този доктор  Praynig Praynig Praynig лабораторията няма ли онлайн резултати . вече почти всички имат?

# 87
  • Варна
Честито на всички момичета видели двете чертички   bouquet!
Стискам силно палци на всички нечакащи  Praynig Hug.
Вагабонд, по принцип при бременност не е препоръчително да се прави рентген. Но пък щом казваш, че е само на главата. Мен дори ме питат като се налага за Боби, дали не съм бременна  Rolling Eyes.
Слънчоглед, не си ли поиска номер да провериш в интернет резултата? Не се притеснявай излишно сега  Hug.
Малко прашец от мен  babydust7 babydust7 babydust7.

# 88
Inka, казаха ми да се обадя по телефона, за да ми го дадат този номер и код, но никой не вдигна от лабораторията Simple Smile
Момичета, смятате ли, че е възможно теста да е показал фалшив резултат? Не беше от скъпите, easy test май се казваше, но чертичката си я имаше със сигурност...

# 89
Закъснява ли ти вече или си преди датата? Кога се появи чертата ? Бяла ли беше ли розова? Вземи си един Sure check . На един ден закъснение през януари ми показа категоричен минус - вечерта . на другия ден ми дойде... Сега ми показа бледа черта преди закъснението ...

Общи условия

Активация на акаунт