Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 250
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Хоп и аз се записвам, страхотно заглавие на темичката !!! Много борбено звучи Simple Smile Нека да я напълним с + тестчета !!! SlanchogleD честито и от мен, лека бременност ти пожелавам и изпълнена само с положителни емоции   bouquet Хубав ден ви пожелавам на всички Hug

# 61
  • Варна
Привет! Hug

Ренка, много се радвам за хубавите новини!  Hug

Касталия, честито, мила!  Hug Леко и безпровлемно бременеене! Hug  bouquet

Шуши, и тук да ти честитя преполовената бременност! Леко бременеене до края! Hug  bouquet А истоярията може да я прочете в темата "Кюретаж и забременяване след това"

Слънчогледче, честити две чертички! Hug

Смуси, много се радвам за хубавите новини, които носиш, дано все такива да са до края.  Hug

# 62
Мале момичета не мога да ви изчета, днес се поуспах доста Heart Eyes
Кафенце темата е страхотна, заглавието неповторимо добро и най-важното започва с прекрасни новини Mr. Green
Слънчоглед честити две черти Hug Hug Hug
Аз вече нямам търпение, не чакам на 8.4 и ми се струва, че времето е спряло, имам болки в кръста, но вчера спортувах и може от това да е Heart Eyes
Прегръщам ви момичета

# 63
Здравейте!
Кафенце,прекрасна тема! HugЗаглавието е толкова истинско!Благодаря!
Честито на всички момичета видели мечтаните две чертички.
Слънчоглед,честито!  bouquetЛека бременност ти желая.
Аз все още си чакам лелката.Днес ми е 32 ден от началото на цикъла,а той по принцип ми е супер точен.Сутринта БТ беше 37 градуса.Продължавам да нямам никакви симптоми. CrazyНе знам какво става с мен,но до вечерта предполагам ще стане ясно.

# 64
  • Видин
Firegirl, aleksiya, дано и не дойде лелката Praynig Както и на всички които Нечакат Praynig
Темата започва страхотно, дано и така да продължи, на всяка страница по един + тест.
Аз водих Марти при педиатърката, защото много започна да кашля. Оказа че вече образува хрипчета. Изписа антибиотик и в събота пак на преглед Tired

# 65
Здравейтееееее Simple Smile Не сте ме забравили нали? Наистина ми е много натоварено напоследък.. понякога е по-спокойно,а друг път не.. но какво да се прави, трябва да се трудим ,че после да имаме. При мен май бебеправено ще се отложи с няколко месеца..защото милата ми половинка не се чуства достатъчно стабилно финансова.. Какво да се прави.. Не сме го уточнили категорично, но виждам, че и на него не му е приятно от това и отбягваме темата. Ще отстъствам 2 седмици от страната, което ще му даде време хубаво да си помисли, а аз не искам да го притискам, защото ХУБОСТ НА СИЛА НЕ СТАВА.
Имам да чета поне още 15 страници от старата тема, но набързо хвърлих един поглед и ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВИДЕЛИ 2 чертички. Много вяра и надежда ми вдъхвате в доброто... в хубавото и чистото.. Лека бременност на всички.
Благодаря и поздравления на кафенцето за темичката.
На всички успех и късмет. Обещавам ще бъда по-атквина тук, макар да не съм активно бебеправеща, но все пак ще пиша и ще ви поздравявам за всеки един ваш успех, в което съм сигурна !!!   bouquet

# 66
Честито на Слънчогледчето!  Hug Много се радвам! Темата започва много положително! И така да продължава! На всички нечакащи за днес, утре и тази седмица  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Кафенце, страхотна темичка си направила пак!  bouquet На 5 страница чак успявам да се запиша!
Аз за този месец отпадам за чакане.  Sad Вчера и оня ден имах вечерта по 2 капки розово течение или зацапване, не знам как да го оприлича точно, болки нямам. Не знам от какво е и ми беше притеснено, но реших другия месец да отида на док,хем ще го питам да изчисли кога да отида на фоликометрия и да назначи,ако трябват някакви изследвания. За това течение си мисля, че може да съм се претрила отвътре от многото пъти опити, или и аз не знам .... Случвало ми се е веднъж пак така да имам няколко капки розово 4 месеца след аборта. Мислех и дали не е свързано с О? Защото според някои калкулатори съм имала 3,4, 5 или 6.04. А прецапването беше на  4 и 5. Ох, много дълго стана, но имах нужда да споделя! Надявам се да не си помислите,че мрънкам много.
 Hug на всички Wink

# 67
Здравейте и от мен, прекрасни! Heart Eyes
Записче в новата ни темичка-Кафенце  bouquetкакто винаги е super!!!
Слънчогледче-Честито и от мен, много лека и спокойна бременност ти пожелавам с най-сладкия финал!!! newsm32
Виждам, че доста съм изпуснала в миналата тема- Честито на всички момичета видели заветните  EFP-насладете се изцяло на лека и нежна бременност с пухкав финал!

На всички НЕ чакащи, от сърце- EFP!
Около мен нищо съществено на 05.04 дочаках гадината, но утре ще пускам хормони, та ще ви замоля за едни стиснати палчета!Пуснахме и спермограма-нищо притеснително, плувците са в бойна готовност!
Дано всичко е оки!
Момичета гушкам ви всички!
Хубав ден!

# 68
Запис и от мен, макар и на 5-6 страница.
Не съм чела назад, но нямам време...
Кафенце, благодаря за темичката, заглавието е страхотно!
Относно лекаря, не нямам тук лекар. За сега няма и да търся. Ще си чакам тихо и кротко леля, пък ако не дойде, тогава ще се наложи да ида някъде, въпреки че нито им имам доверие, а за цените не ми се коментира.

Ние за съжаление няма да можем да се върнем в БГ за празниците  CryЩе трябва да си боядисваме яйца самички тук, но здраве да е...

Hug Hug Hug на всички!

# 69
  • Живее на Луната
Запис и от мен в новата темичка - заглавието е прекрасно както винаги  Heart Eyes

Честито на момичетата видели двете чертички, хубаво е че са много и всички дружно се преместваме по списъчето нагоре. Вярвам, че на всяка от нас ще дойде момента.

При мен нещата са добре, опитвахме активно този месец и се надявам да сме уцелили момента. Чета ви редовно и стискам палци за много хубави новини при всички. Hug Hug Hug

# 70
Да се разпиша и аз в новата тема,Кафенце,страхотна си както винаги  bouquet  bouquet
Добре дошли на новите момичета  bouquet
Слънчоглед,Шуши,честито ,леки месеци ви желая Hug  bouquet
На всички нечакащи-късмет Praynig Hug
Бейбиели,дано резултатите са добри Praynig Hug
Хубав и прекрасен ден  bouquet
Смуси,чудесни новини Hug

# 71
Хоп троп и аз тук.Кафенце,страхотна тема със страхотно и силно заглавие Hug
Честито на всички видяли така желаните две чертички  bouquetЛека бременност.

Добре дошли на новите момичета,и скорошен успех. Praynig Hug
Много момичета не са се появявали от доста време,дано сте добре,наминете да кажете как сте,що сте.Мислим ви Hug

Хубва и спокоен ден ви желая,изпълнен само с положителни емоции Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 72
# 73
запис, довечера евентуално ще ви чета (ако съм жива)  Tired

# 74

Общи условия

Активация на акаунт