Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 268
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Да, със сигурност тоалет ще си купя след 24-ти май. Нашите предварителни виждания са за около 50-60 максимум поканени гости Grinning 

# 361
Добро утро момичета лека и успешна нова седмица  Hug
Титка тихичко честито ,много леки девет месеца ти желая  Hug
Аз,май ще отпадна от играта този месец Бт ми спадна,в събота имах мнооого бледо кафеникаво зацапване,и от тогава до днес нищо,но на мен по принцип си ми идва така със зацапване така че по скоро ще си чакам лелката от колкото  нещо друго.
 Hug лек ден на всички  Hug

# 362
Момичета успешна седмица и от мен, много стиснати палчета на всички ловуващи Mr. Green
на останалите бременилки да си почиват и да се наслаждават не мига Hug Hug Hug
Слънчев ден от мен Peace

# 363
  • до едно тепе
Наде лошо няма.Ние ако се заженим някой ден ще сме максимум 20 човека-най-близките приятели.Роднини само родители,брат и сестра със семейства.Но все не ни остава време да се организираме.Тази година за пръв път от 3 насам ще имаме 15 дни отпуска и може да си спретнем едно парти набързо,ако Поспалан не се дръпне нещо Laughing
Ох как ми липсва Алексиадата  Hug
Галка докато няма лелка има надежда Mr. Green
Тази седмица ми е ужасно изнервяща-днес съм на нефролог,в сряда на гинеколог,а за петък мисля да звънна на ендото да видим как вървят нещата и имам нужда от едни палчета моля Flutter

# 364
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug Днес момчето ми има рожден ден и исках да му подаря най-хубавия подарък, но взе че лелката дойде Sad и сега събирам нови сили Simple Smile Вие как сте момичета ? Хубав ден ви желая   bouquet

# 365
V K да ти е  живо и здраво момчето и другия месец да му поднесеш планирания подарък   bouquet

И atadar  не се е появявала скоро май?

# 366
pospalancho fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 367
  • Sydney
V_K честито на момчето ти Simple Smile
rendence наистина много хора "липсват"... веднага да се появяват:)

# 368
  • до едно тепе
V_K честит рожден ден на половинчо, а на другия РД направо да си гушка подаръка Mr. Green
Еййй как не ми се работи днес,ама ще посвърша малко работа до 2,че после много ми се насъбира наведнъж Whistling

# 369
V_K честито за момчето ти, пожелавам ви най хубавият и желан подарък
И моето има рд. на датата ми за следваща М., дано Praynig
 Hug Hug Hug
pospalancho и аз съм така, нещо понеделнишки само се подмотвам Whistling

# 370
  • Варна
Благодаря ви момичета, дано наистина на следващия РД да си гушкаме бебче  Hug Стискам палчета на всички Simple Smile

# 371
V_K Честит Рожден Ден на половинчото ти!  baloni happy bd hbday bdbaloni baloni
Pospalancho  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Firegirl  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано другия месец зарадваш твоя половинчо с най-желания и дългоочакван подарък!

rendence много момичета найстина липсват последните дни
ALEXIADATA гледам не се е появявала от 04 04 дано при тях всичко е ОК!
Пък днес тук какъв студ е само-не е истина чак.
fingerscrossed за всички НЕчакащи!
Flowers Four Leaf Clover за всички нуждаещи се!
Аз днес цял ден  newsm79 newsm75 clean clean prostor #Milti

# 372
jiorjita виждам, че на теб ти е весело днес Whistling, аз как я мразя тази работа Embarassed
Дано, пак отново ще се борим, пък дано Praynig

# 373
V K, честит рожден ден на половинката ти !! Дано следващия месец си получи подаръкът  Simple Smile
Ренденце, дам, една сватба наистина много пари, но пък и зависи с колко човека сте... Но както го решите  Hug
Поспаланче, успех днеска на нефролога!
На всички останали момичета слънчев ден ви желая!   bouquet

# 374
здравейте момичета   bouquet

от много време ви чета, но сега вече реших да се присъединя, та дано ми подейства прашеца, който бремелинките щедро ръсят Simple Smile
ние опитваме от 6 месеца, предния месец видяхме две чертички на различни марки тестове, но по неразбираеми причини бебче нямаше - просто си ми дойде Sad странна работа. след случката не съм ходила по лекари, защото не ми се иска от сега да обикалям, чувствам се добре и нямам никакви оплаквания. когато решихме да бебеправим си направих основен преглед и всичко си ми беше наред, така че вярвам , че бебчо ще дойде, просто изчаква най-подходящия момент (само дано е по-скоро  Praynig )

стискам палчета за всяка една от вас - чакаща О, нечакаща лелка, очакваща да чуе сърчице .... всички скоро да ни зарадват с добра новинка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт