Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 260
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Ехо, чак сега сколасвам да надникна . Ние сме в нов офис и цяла сутрин се подреждаме ...

Имам един въпрос към мамите : помните ли до кога горе долу ви бяха напрегнати гърдите... Моите бяха много болезнени напоследък, но взеха да се отпускат леко та се чудех нормално ли е така . Не мога да се сетя как беше предния път  Crazy Hug

# 376
Добре дошла pilleto, и дано не се задържиш дълго. Hug Обаче нещо неразбрах, защо имаш лентичка за бременност?

# 377
защото се регистрирах, когато видяхме двете чертички - от тогава е останала лентичката, тогава така и не се престраших да пиша, явно е имало защо Sad около две седмици живях с мисълта, че ще имаме бебче, но уви  Cry

както и да е, "Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам Simple Smile " сигурна съм , че скоро и нашето чудо ще стане.

# 378
Добре дошла  Hug pileto  Hug и дано по скоро отлетиш от тук към една друга темичка
За всички други момичета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 379
pilleto добре дошла и скоро към отчетните Hug
Radostche аз не мога да помогна, да се включат бременилките Peace
иначе как се чувстваш Heart Eyes

# 380
Heart Eyes
Физически -  Simple Smile   Party
Емоционално -  Confused Rolling Eyes Praynig

# 381
Радвам се Mr. Green
ще видиш, че всичко ще е наред Hug Praynig

# 382
Радостче, моя приятелка е в 5-я месец и всеки ден се оплаква, че я болят и сърбят гърдите, но най-вероятно си зависи и от човека. Надявам се да не те притесни тази информация. Ти след седмица си на лекар нали? Стискам палци всичко да е наред.
Пилето добре дошла  bouquet

# 383
Radostche  по спомени сякаш през цялата бременност остават чувствителни гърдите, все пак си увеличават обема, заедно с цялото тяло. Но чак пък болезнени не би трябвало да бъдат. По-скоро напрегнати, набъбнали, може би така бих ги определила. Мале колко бързо се забравя всчико  ooooh! Добре, че съм си записвала разни неща, че в главния никаква информация не е останала  Crazy

Според мен щом още не си се олелила не би трябвало да се притесняваш, след толкова дуфастон , до сега да си цъфнала, ако нямаше нищо  Hug

Flowers Four Leaf Clover  и fingerscrossed за всички в нужда  Hug

На мен края на месеца ми се вижда тооооооооооооолкооооооооооооовааааааа далеееееееече  Tired
но поне временцето днес е малко по-усмихнато  sun

# 384
Забравя се и още как ... нищо не помня и не съм записвала нищо  Crazy . И сега се чудя ... Мен още са ми чувствителни и набъбнали , но първите дни след като спря зацапването не можех да ги пипна - можеше да ми напипаш жлезата под кожата  Confused

# 385
Gigamiga, и на мен ми се струва ужасно далече, аз с моя цикъл на (вече) 36 дена, и едва трети ден М...  Crazy Crazy лудница, както много често казвам тези дни
Радостче, дано пък това е симптом, че всичко си е ОК, както трябва да си бъде  Hug
Пилето, добре дошла, иначе може да е станало химическа бременност, май тогава става така...нищо, следващия път Simple Smile

# 386
Здравейте момичета  Simple Smile аз днес бях при док и нищо не видя. Тя май мислеше че доста съм се заблудила..... (дано да греши) и доста се учуди че имам 2 + теста. Пусна ми кръвен но резултата късно ще излезе. Лигавицата ми била 9 мм - представа си нямам  как да го разбирам това!

# 387
  • Sydney
titkaa86 много бързаш... изчакай кръвния и след 48 часа пак... не се филмирай още от сега!
pilleto добре дошла Simple Smile и бързо бързо да те няма Wink
Radostche всичко е индивидуално...даже две бременности при един и същи човек не си приличат Wink всичко ще е ОК

# 388
  • В къщурката на хълма на феите
искам за пореден път да припомня, че темата се намира в подфорум "Искам бебе" и тук повечето се борят (или поне се бореха за детенце) .. вече веднъж се изпокарахме по този повод, не искам отново да се случва така и тук да се получава бойно поле, но моля ви проявете малко повече тактичност към все още борещите се за дете и не издевателствайте над психиката им с въпроси, които могат безкрайно успешно да се отнесат към отчетните теми в под форум "Бъдещи майки" .. тук от едно известно време наблюдавам как все повече от редовно споделящите в миналото момичета спират да пишат, тъй като просто не могат да се класират и да зададат въпрос от цялата изляла се информация, която няма нищо общо с бебеправенето .. разбирам, че всяка една от нас преминава през период, в който има нужда от активно споделяне, но моля ви, опитайте се и вие да разберете  bouquet  bouquet

# 389
Титка, стискам палчета за кръвния. Не се притеснявай- всичко ще бъде наред  Hug
Пилето, добре дошла и късмет скоро да се преместиш в някоя отчетна темичка  Peace
Радостче, стига си се вглеждала в тялото си и не търси симптоми за нищо. Радвай се, усмихвай се и изживявай всеки момент пълноценно.
И към всички момичета: Наслаждавайте се на настоящето, защото то непрекъснато ни се случва smile3521
Меци  Hug
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт