Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 259
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Прахосмуч, прахосмуч newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Съни Heart Eyes

# 391
искам за пореден път да припомня, че темата се намира в подфорум "Искам бебе" и тук повечето се борят (или поне се бореха за детенце) .. вече веднъж се изпокарахме по този повод, не искам отново да се случва така и тук да се получава бойно поле, но моля ви проявете малко повече тактичност към все още борещите се за дете и не издевателствайте над психиката им с въпроси, които могат безкрайно успешно да се отнесат към отчетните теми в под форум "Бъдещи майки" .. тук от едно известно време наблюдавам как все повече от редовно споделящите в миналото момичета спират да пишат, тъй като просто не могат да се класират и да зададат въпрос от цялата изляла се информация, която няма нищо общо с бебеправенето .. разбирам, че всяка една от нас преминава през период, в който има нужда от активно споделяне, но моля ви, опитайте се и вие да разберете  bouquet  bouquet

mecani ако имаш предвид мен - извинявам се ако съм обидила някой . Питам вас защото очевидно разбираде много повече от мен и много неща научих от този форум. пак се извинявам ако съм засегнала някой

# 392
  • В къщурката на хълма на феите
Съни от много време не съм вземала прашец, ама от твоя няма да пропусна Hug Hug Hug

Титка моля те, не визирам никого конкретно, просто от позицията на наблюдател виждам някои неща, които ако бях активно пишеща вероятно нямаше да ми направят впечатление .. никой тук не е виновен, че съм спряла да пиша, просто на мен в момента ми се случват крайно неприятни неща, с които не искам да занимавам аудиторията, тъй като не им е тук мястото, когато съм готова ще започна отново да споделям, но това не значи, че не мога да изразя мнението си  bouquet

п.с. Съни, Aничка, мъжлето ми много ви се радва, че ще родите по един мъж, че той горкия се беше пищисал, понеже край нас само момичета се раждат, били сме почнали много изпреварваме в резултата Mr. Green Hug

# 393
mecani Hug Hug Hug

Каквото и да ти се случва, знай, че изход винаги има. Нали знаеш приказката: Това, което не ни убива, ни прави по-силни! Горе главата! Ще успееш! Peace  bouquet

# 394
titkaa86, какво тестове направи?  Направо ме разбивате с тези фалшиво положителни тестове  Shocked . Нали могат да са фалшивоотрицателни , но фалшивоположителни. Много е рано да се види ... ти си с 2 дена закъснение.. За лигавицата и аз не знам колко мм е при бременост. Тя не каза ли ,че е удебелена или нещо такова ...

mecani, нека си говорим "право куме в очи" става дума за моя пост за гърдите ... Съжалявам за наранените чувства.. Въобще и през ум не ми е минало, че може такъв въпрос да се стори раняващ за някой ...
 Аз все още ИСКАМ БЕБЕ и съм с недоказана бременост ,за това и говоря с вас тук . Помислих ,че някои от многото влизащи бременни момичета може да ми даде бърз отговор, вместо да отварям нова тема  ... Само бях чувала за делението и караниците , нооооо явно е била голяма драма . Както и да е в драми не искам да влизам - няма да задавам повече въпроси касаещи евентуална бременост . Много съм далеч от мисълта да наранявам някого... А колко поредни пъти си напомняла няма как да знам, нито аз нито новите  - освен ако не сложите предупреждения какво може и какво не да се пише в темата , за да знаят новаците като мен ... Поредполагам ,че не очаквате от нас да прочетем 53 теми назад ,за да видим за какво сте се карали преди 5 месеца. Не ме разбирай погрешно - не искам конфронтации ,ако всичко е точно и ясно няма да има недоразумения , обидени и тн ...
Бързо преминаване през трудностите Peace Hug

# 395
mecani все пак отново искам да се извиня, надявам се всичко при теб да се нареди по най-добрия начин и съвсем скоро да дори да не помниш неприятностите. Горе главата и се усмихвай - проблемите се плашат от усмивки .Успех !!! yes thumbsup

# 396
Радостче, малко по-спокойно ако обичаш...
То стана малко гузен негонен бяга.....
Като не ти е доказана бременността защо не направи 2 кръвни теста през 48 часа да се успокоиш? В крайна сметка тук много от момичетата НИКОГА не сме виждали двете чертички и ни идва в повече плача на някой който ги е видял. Като майка, трябва да знаеш, че дори и да е доказана бремеността никога няма да си покойна на 100%, но в крайна сметка за това е толкова голям форума - има теми всякакви!В "бъдещи майки" ще получиш по-точни въпроси на питанията си, а в библеотеката може да прочетеш много други неща за симптомите....
 Не ме разбирай погрешно, аз съм рязка и риректна, змам си кусурите, но ми липсват много от момичетата които пишеха преди.
 Пожелавам ти една прекрасна бременност и пухкаво бебче на финала!

# 397
Радосче днес ми е 5 ден закъснени аз съм с 26 дневен цикъл. Иначе правих 2 теста на 2 ден от закъсн. един на Престо и един на Шуър. А док нищо не каза, мисля че малко се съмнява. Каза  да и се обадя да и кажа резутата от кръвния и според тях да определи кога може да се види ако има нещо и пак да ме прегледа.
А аз честно казано не се чувствам по различно от преди или да усещам бебе както някой мами. Единствената промяна е че съм качила 5 кг  Grinning Grinning Grinning Grinning но доста си хапвам напоследък

# 398
titkaa86 стискам палци всичко да е наред, просто е много рано да се види Hug изчакай кръвния Peace
Момичета всички сте страхотни и ви благодаря за подкрепата, нали сме тук да си помагаме и подкрепяме, едва ли някои е засегнал и наранил някои умишлено Peace

# 399
Аз не се чувставам гузна, за това ,че си изказвам мнението Simple Smile . Ако беше така щях да си трайкам . Ясно ми е ,че много момичета сте от дълго време тук и се чувствате на своя територия и ви е омръзнало от прелитащи , трешперещи , неспокойни и развълнувани  . Тук обсъждме и много други теми , различни от забременяването , рожденни дни - наши и на децата ни, кой къде , какво и с кого правил Simple Smile  . Идват успелите момичета , споделят инфо за прегледите си .и тн , за това реагирах остро на забелжката ,а и защото ми е ясно ,че става дума за моя пост .
Аз също си знам моите кусусри - също съм рязка и директна .  Като майка много добре знам , че никога няма да съм спокойна , но и знам ,че споделянето ми помага да се успокоя и за това го правя. Това е моя начин и никой не може да ми го забрани ...
Мисля ,че вече се извиних ,че съм ви наранила.  И ще дбавя ,че няма да се повтори ...
Дано и да се завърнат момичета ,които ви липсват, но дано и да дойдат много нови , които да се почувстват "у дома си " не само на думи ....

titkaa, имаш стиснатите ми палци  за кръвния. Аз така и не направих и си чакам време за док ... не мисля ,че той е кой знае какво доказателство , тъй като е момента снимка . Трябва да го правиш на всеки 48 часа , за да си 100% сигурен ,че всичко се развива нормално, защото това ,че днес хормона се е покачил , незначи ,че утре няма спадне...  Показа ли тестовете си на доки ?

# 400
Мацки, нямаме нужда от newsm50. Кой какво казал, как го казал и защо го казал...Тук сме се събрали да си споделяме и подкрепяме! И нека всеки има право да каже това, което го вълнува и тревожи и радва!
Предлагам topicclosed

# 401
***Надежда*** подкрепям Peace

# 402
Здравейте сладури
Съни честита ти синя новина Hug Hug Hug
Мецани  Hug Hug
Пилето добре дошла Hug Hug Hug
Стискам палци на всички ,които имат нужда Hug Hug Hug Hug

# 403
Мацки, нямаме нужда от newsm50. Тук сме се събрали да си споделяме и подкрепяме!
Предлагам topicclosed

Да , затова искам да благодаря на всички, защото оптимизма ви лично мен много ме зарежда и вдъхва кураж. Всички сте много мили, но правилно ме разберете - много ще се радвам скоро да не съм в тази тема и упорито се боря за това както и всички. Споделяме защото знаем че вие сте единствените които могат да си представят какво изпитваме от  EFP  или шанса за това , както и разочарованието . . . Целта ни е да си имаме бебенца, а не да се нараняваме една друга. Затова  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51 на всички

Radostche  Вери Тенкю за палчетата , много ми трябват точно сега защото отивам за резултатите   newsm17  newsm17

# 404
titkaa86  мини после да споделиш, какво се случва Hug

Общи условия

Активация на акаунт