Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 221
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
И аз да си събера малко прашец, да си имам в запас, че още ми е рано за ловуване, но другата седмица сме на фронта Mr. Green
Пожелавам ви нощ, която изпълнява най-желаните желания и само положителни мисли във всяка от нас, нали знаете, че каквото мислим, това ни се случва, я всяка бързо да си представи,че е мама на бебе 2012 Hug Hug Hug

# 481
Не мога ,Аника Simple Smile  Hug .. Всичко си беше в реда не нещата спор като спор всеки с неговата си позиция , докато не стана дума ,че си размахвам пембяните тестове. Наистина ли лолита или някой друг от вас "старите потребителки"си мисли ,че го правя ,за да нараня някого, да го обидя , да го накарам да се чувства зле   Confused . Това беше отговор на въпросът на Титка, която ме попита няма ли да се похваля с нещо ... Shocked Shocked Shocked.... Честно казано съм доста обидена от това ... Това е отчетна тема и аз я разбирам така - всеки "отчита" какво му е сега на главата ....
Освен това от сутринта не спират да ми пишат момичета на ЛС, които ме съветват да спра да се занимавам , защото разбрана никога няма да изляза- явно драмата е от преди въобше да си помисля да пиша в тази тема  . Няма да цитирам конкретни потребители на форума, те си знаят кои са и им благодаря за подкрепата - все  момичета , които са се борили дълго и са успели    Hug ... Ще ги послушам ... Добре ,че бяха те , че да разбера ,че не е персонално към мен , а от време на време просто си има такива драми ...  Освен това всичко губи смисъл като загубиш "доверие" , ако може да се нарече така нещо ,което го има във форум ... - еми всичко си има граници. Моите са тук  Hug

# 482
Здравейте момичета,тези дни не съм писала ,защото нямам какво да напиша
Не съм и чела много,ако има нови попълнения добре дошли Simple Smile
Ако има видели двете чертички Hug
На нечакащите,,,, Hug Praynig Hug
Радостче,мила не се засягай,всяка една от нас има няма се впуска в теми ,който са извън тази тема и това не е добре ,аз и затова не пиша тези дни няма смисъл ,ако не е по темата да се разводнява.
Има много теми в бг мама за ранни признаци на бременност ,който ще са  от полза,отколкото тук да се задават такива въпроси .Нормално е за тези от нас за който тези две черти са блян,да им е трудно да ти казват какви са симптомите при положение ,че ти имаш вече опит и не помниш..Не се засягай ,но това си ви е от зодията Laughing
Лека вечер момичета Hug Grinning Hug

,,,,,,,,,,,,,_(все  момичета , които са се борили дълго и са успели     ... Ще ги послушам ... Добре ,че бяха те , че да разбера) ,,,,,,,,,,,Ето с това последното което си  написала  мила исках да ти обясня ,че едните продължават да се борят,и за да не стават излишни драми си има отчетни теми!

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 08:40 от maria_84

# 483
Може да не си искала нарочно да подразниш някой, но защо продължаваш да чоплиш след като всички казахме,че няма да пишем по темата? Толкова ли отчаяно търсиш внимание?
След всеки опит да сменим темата ти отново и отново се връщаш на спора? Явно наистина искаш да развалиш настроението ....

# 484
Радостче тъкмо мислех да напиша нещо, за да успокоя и двете страни, защото ми се стори, че еднакво попрекалихте. Даже някак ми стана кофти за теб. Опитах да се поставя на твое място.

Обаче....с последния ти пост разруши всичко в мен. След като няколко пъти се извинихте една на друга и уж всичко отмина, ти реши ей така за разкош, да вкараш една хууууубава интрига. Намеси други потребители (всички знаем кои са те и изобщо не са толкова много - не послъгвай, плиййз), че и реши да им благодариш назидателно, тук в темичката, за да видим всички ние колко си напред ти и колко сме смотани ние. И кви още....може би злобни, задръстени, нахални, ненормални, луди и т.н.
Много селска постъпка, сериозно. Отвратена съм !

Идваш тук с гръм и трясък и решаваш да разнищиш нашите "драми", да ни направиш показно, да водиш чужди битки, да адвокатстваш на незнайни потребителки.  Айде моля ти се, нема нужда....

Един средноинтелигентен човек трябва да знае кога да спре и кога да си замълчи. Ако си решила да стигнеш докрай и да продължиш доволно да бъркаш в чужди рани, давай смело. Ние сме изтърпяли много повече и трябва още доста да се потрудиш, вярвай ми.

Следващият път, моля те, помисли преди да пишеш.

Тук всички тъгуваме и се радваме заедно. Тук всички се борим за едно и също нещо. За евтини интрижки в темата няма място. Ориентирай се към "Клюкарника".  Peace

# 485
Роселчо  Hug

Идваш тук с гръм и трясък и решаваш да разнищиш нашите "драми", да ни направиш показно, да в.

Тук всички тъгуваме и се радваме заедно. Тук всички се борим за едно и също нещо.

Така кактоси тръгнала на борба, кажи заела ли си нисък старт вече, гледам някакви 3 дни се мандахерцат в подписа?

# 486
Лоли , заела съм аз нисък старт от шест месеца. Чак не мога да повярвам, че ми останах 2 хапчета в блистера. Crazy

Титка чудесна новина от кръвния тест! Честито, мила. Лека бременност ти желая.  Hug

Аз уж трябваше да купонясвам тая вечер, но ме домързя и си останах в къщи. Одъртявам.  Mr. Green

Чакам мъжо да се появи на четири крака след купона и да ми разкаже колко ме уважава.   hahaha

Ех, за мен не остана прашец. Обрахте го всичкия.... Twisted Evil

Затова си лягам блажена и неопрашена. Лека нощ и сладки сънища на всички !  smile3524

# 487
Титка честито леки 9 месеца и най-прекрасното бебче   bouquet
Пилето  welcome и дано по-бързо смениш темата  Hug
На всички нуждаещи се  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed
 Hug лека вечер

# 488

Снощи като излизах имаше още разпри,ама виждам,че и след мен сте се постарали  доста добре с обидите (визирам и двете страни) и си мисля,че темата започва да губи своята святост и се превръща в (ЩЕ МЕ ИЗВИНИТЕ АМА) ЦИГАНСКИ СКАНДАЛ !
 newsm78  newsm78  newsm78 и немога да си обясня защо продължавате?
Хайде сега вземете си по едно кафенце и забравете лошото моля ви!

# 489
Добро утро, мацки! jiorjita се е погрижила за кафенцето, аз пък слагам лека закуска

Предлагам всички да пийнем кафе на помирението (то лула се пушеше май, ама нали сме бебеправещи...  Laughing) и да оставим негативните емоции в миналото  Wink Днес е нов ден, с нова надежда за всяка от нас, нека не го помрачаваме  Hug
Титка, честито! Спокойна бременност и здраво бебче ти желая!   bouquet Hug
Меци, кураж, мила  Hug Не знам през какви трудности минаваш, но съм сигурна, че ще се справиш  Praynig  Hug
Между другото Теди не е писала скоро. Не съм пуснала палците, да знаеш  fingerscrossed  Hug

Хубав ден на всички  Hug

# 490
Добро утро ,

хайде да си взема и кафенце и закусчица от jiorjita и zvezdi4ka_ , че трябва на работа да се ходи , да се подкрепя  Hug

Хубав и успешен ден на всички !

# 491
[b]Добро утро и от мен,взимам си кафенце  от Жоржитка и закуска от Звездичка,,,,,,благодаря момичета[/b] Laughing
[b]Титка мисля не съм те поздравила още ,затова честито и от мен и лека бременност[/b] Hug
[b]Меци всичко ще отмине,и по доброто време ще дойде, Hug,,,,,,,,[/b]
HugПилето добре дошла[/color] Hug
Успешен и слънчев ден от мен Hug Hug

# 492
Баш за Роселка не остана прашец, бива ли така? Айде, спешъли...

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 493
  • София
Дубрутрууууу
rendence   Hug Hug Hug
jackobiana  Hug прекрасна лентичка - честито Party Party Party
titkaa86 честито, мила!!! лека, безпроблемна и вълшебна  Peace Praynig Hug
пак спорове Tired кой от кога тук, кой защо тук и прочие ooooh! отказвам да коментирам темата само ще кажа, че всичко е въпрос на добро желание Peace има неща, които и мен ме дразнят, но не си ги слагам на сърце, език и клавиатура - пропускам ги за да се запази добрия тон на темата. искам да отправя молба към всички - всеки има трудности от различен характер - тук ни събира една борба, една мечта нека бъдем по толерантни, да си помагаме и разбираме. да не търсим кой с какво ''иска'' да ни обиди /защото съм склонна да се подпиша че никой не го прави злонамерно Peace/ а по скоро на кого с какво можем да помогнем Peace Praynig Hug
аз се по изгубих няколко дни - бяхме малко извън голямото мръсно за уйкенда Rolling Eyes за съжаление в къщи си имаме доста неприятни неща, от който не успяхме да се отърсим и не само не се нарадвахме на почивката, а дори ми е криво че ни нямаше Tired моля се просто всичко да се оправи по най - добрия начин Praynig Praynig Praynig
желая ви спокоен, усмихнат и много успешен ден Peace

# 494
Добро утро и от мен  Hug От два дни не мога да ви прочета, изписали сте 10 стр.  Laughing Бързам да се мушна под прашеца и да тръгвам за работа!  newsm79 newsm79 newsm79 При мен нищо ново,чакам си спокойничко за 20.04 и съм в очакване на новия месец. Тогава съм и рожденничка, дано ми е на късмет. Иначе още от сега са ме почнали едни ПМС-а  #2gunfire Честито на Титка, от събота знам и все не ми остава време да честитя! Лека и спокойна бременност!
Хубав и слънчев ден сладурки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт