Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 227
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile
Атадарче,
чудех се къде се загуби. Съжалявам за неприятностите, които са ви връхлетели, дано всичко се разреши по най-добрия начин Hug
Мецанке,
и за теб прегръдки мила, и след най-облачното време изгрява слънце  bouquet
Ние този месец изобщо не сме бебеправили, започвам да се радвам, че яйцето беше от неподходящата страна, поне да не се товаря от размисли в тази посока. И при нас има леки сътресения, но от съвсем друг характер, нищо особено, само дето стигат да се дърлим периодично и изобщо да не ни е до интимности Rolling Eyes Надявам се до следващия месец всичко това да отмине.
Shana,
стискам палци за подарък smile3504

# 496
Месечинке, я бързо и вие да пийнете по едно кафе на мира и да престанете да се дърлите, че бебе се прави с интимности, не с дърляне  Peace
Атадарче, не знам какво се е случило мила, но се надявам час по- скоро да има позитивно развитие  Hug
Понеже не запомних много (твърде рано ми е май и още спя), смятам да ви стисна по едни палчета, да ви прегърна силно и да ви наръся със заразен син прашец (ей сега си ви представям как започвате да бягате в различни посоки  Mr. Green )
 П.П. ooooh! Е не може да съм толкова зле и да забравя прашеца  newsm78
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:00 от Sunny 777

# 497
  • Варна
Добро утро момичета  kaffeetrmker_2
При мен сега остава чакането ...оххх как ми се иска и на мен като    Shana , но  при мен -  на 26 април да имам положително тестче и да направя подарък на мама за РД - пак  баба, но вече от мен  newsm51
Хубав ден момичета  Hug
Ееееее аз се боря за розов ама няма да се дърпам и от синия де.....прашеца е прашец  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 08:59 от Полина-Малина

# 498
Събирам, събирам newsm75 newsm75 newsm79 newsm28

# 499
 Confused Shocked, лъжкиня , интригантка, селянка  Shocked  Stop Stop Stop Stop

Взимам си кафенце  и повтарям молбата си към авторката на темата ...

# 500
Confused Shocked, лъжкиня , интригантка, селянка  Shocked  Stop Stop Stop Stop

Взимам си кафенце  и повтарям молбата си към авторката на темата ...

Вземи си кафенце и се успокой Crazy.В тази тема има място за всяка една от нас .Разбира се твое право е да решиш искаш ли да пишеш тук или не! Naughty

# 501
  • Варна
Ха такааа, днес си имаме рожденичка Laughing

aleksiya,
честит празник, бъди жива и здрава, много обичана и много успяла,
нека се сбъднат всичките ти мечти!

# 502
Aleksiya, честит рожден ден, бъди жива и здрава и дано всичките мечти станат реалност през тази твоя година Hug
Меци, дано скоро се оправят финансовите ви проблеми и да си направиш тестовете. А междудругото и аз си мисля както и някой писа, че може точно в този месец да стане чудото и въобще да не стигнеш до изследванията Peace
Месечинка, дано да се оправите с милото и да се отдадете на ползотворна работа  luvbed
Полина, дано направиш най-хубавия подарък за рождения ден на майчето ти Heart Eyes
Обичам ви момичета и нека се заредим с положителни мисли и настроения Hug
И ако някой е останал без прашец все още без конкретен цвят
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 503
Смуси Hug

Прахосмук, смук, смук... newsm79 newsm75 newsm28 newsm79

Алексия, Честит рожден ден! Много късмет и радост ти желая! И сбъдване на всичките ти мечти! Simple Smile

# 504

aleksiyaЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-ЖИВА И ЗДРАВА БЪДИ!
atadar-че  Hug дано  скоро се отърсите от всичко негативно и с настъпването на пролетта животът ви да се изпълни с цветя и хубави емоции!
Radostche  spoko айде мила успокой се вече!
newsm79 newsm79 newsm79 -Смуси  Hug

# 505
Алексия, ЧРД, жива и здрава   bouquet
Титка честито пак да растете здрави и усмихнати още 8 месеца и после пухкав, сладък резултат  bouquet
Агадар надявам се нещата при теб бързо да се оправят и от сега нататък само положителни неща около теб. Praynig Hug

# 506
  • Варна
baloni Честит рожден ден, Алексия! Много здраве, щастливи мигове  и сбъднати мечти baloni

Месечинке, изглаждайте споровете на време, преди времето за нови опити  Naughty.
Титка, честито   bouquet, стискам палци всичко да е наред  Praynig!
Съни, честито  stork-boy.
Атадарче, дано преодолеете проблемите и да виждам само позитивни постове  Praynig Hug.
При мен няма нищо ново, за това поръсвам ви щедро и от сърце  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 507
Айде на прашецаааа newsm79 newsm75 newsm28

Инка Simple Smile

# 508
  • Варна
Алексия, ЧРД! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Атадарче, съжалявам за неприятностите, които са ви връхлетели и дано всичко се разреши по най-добрия начин. Hug

Месечинке, дано да се оправите с милото, че имате работа да вършите. Hug Wink

# 509

Общи условия

Активация на акаунт