Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 221
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Titka, изпими се мозъка и съвсем забравих да ти честитя ooooh! Лека бременност и на финала едно прекрасно бебче

# 511
  • Видин
Еееееее, ама и вие. Първо отрупани маси с кафе и закуски, от сега ли да дебелеем, не че аз имам повече накъде Crossing Arms А пък и под прашеца не мога да се пъхна, ама искам розов bowuu Mr. Green
Титка, честито мила  bouquet Hug  bouquet Дано и прегледа да е толкова добър.  Praynig
Алексия, Честит рожден ден. Дано всичките ти мечти се сбъднат и на следващия РД да сте с един повече, а може и двама Wink  bouquet  bouquet  bouquet

# 512
влизам да кажа само, че утре съм на пункция - имам си една купчина пораснали фоликулчета и утре ще видим какво ще стане...имайте една молитвичка за мен, моля!
само това исках да кажа , а също, че със съжаление виждам поредните остри размени на реплики...дори само мисълта за някакви дрязги ме уморява...а сега имам нужда от цялата си сила, за да премина през пункция, трансфер и 15-дневно чакане...
ще добавя също, че лично мен близо две години и половина чакане ме учи единствено на смирение...не че съм го постигнала, но доста път изминах...както и много други тук...затова и си мълчим ...
поздрави на борещите се! Peace

# 513
  • до едно тепе
Добро утрооо.
Аз докато се наканя да ви нагледам и то станало обяд Embarassed
Алексия Честит Рожден Ден! Много здраве и сбъднати мечти  bouquet
Месечнике не се дърлете мила с мъжо-те са от друга планета нали знаеш Hug
Атадарче дано бързо отминат сътресенията Hug
 Hug ви
 fingerscrossed на всички нуждаещи се.
fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Тези са специално за Ети за утре

# 514
  • гр.В.Търново при моя любим
Ети,късмет мила Praynig Praynig Praynig

# 515
Една молитва от мен за Etigra  Praynig Praynig Praynig, моля се нещата да се развият според желанията ти Praynig Praynig Praynig

# 516
  • Габрово
Етинка, имаш цялата ми положителна енергия и молитвата ми този път всичко да е наред  Praynig.

Истината за мен е, че дългото чакане ти дава умение да съхраняваш енергията и силите си за наистина важните неща. Аз също съм холеричен тип и в началото на пребиваването си тук се палех, нервих, "подскачах", но с течение на времето това наистина хаби енергия, уморява и ... дистанцира. За това вече се появявам в темата само когато има какво да кажа, с какво да помогна и за какво да поздравя  Peace.    

Титка, честито и всичко най-хубаво до края.

Илианка, предполагам, че Титка се ориентира по стойностите на ЧХГ-то си, за това в коя седмица е. В нет-а има таблици за нивата на ЧХГ и на коя седмица от бременността отговарят.   

# 517
Здравейте сладуранки мили
Етиииииииииииииииииииии  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynigмного се моля ,ама много Hug Hug Hug Hug Hug
Алексия честит рожден ден ,сбъдване на всички мечти Hug Hug :hug
Титка честито и от мен мила Hug Hug
Аз днес се чудя какво да готвя Thinking Thinking

# 518
ДобрЮтрУ банда! wavey
Надееее Mr. Green голям образ си с тоя прашец Hug дано ти е на късмет! Praynig babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Радостче, пак ти казвам, не се сърди, не се ядосвай, успокой се и гледай позитивно на нещата. Peace Hug Има много х Hugора,  с които няма как да си съвместима и да се разбирате, нормално е. И в живота е така, просто не влизай в спор с тях Flutter
Атадарче, и аз не знам какво се случва с Вас, но желая всичко да се реши по възможно най-добрия начин!!! Praynig Hug
Мецинко, добре сме, мила. Благодаря! Heart Eyes Hug
Титка, честито и за + кръвния тест! Hug
Пиле, добре дошла и успех! Hug Peace
Роселка, ами то не останало, само 2 хапченца  Party хайде успех! Praynig Hug
Алексия, ЧРД!!! Жив аи здарва да си и да ти се сбъднат всички мечти! Hug  bouquet
Етииииии, стискам всички палци, които имам Praynig Hug
На всички желая хуубав и усмихнат ден! Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 519
Осмуууч, осмууч newsm75 newsm79 newsm28 Аника Simple Smileдебна бремелинки от засада! Тенкю Simple Smile

Етинка Praynig Praynig Praynig

# 520
 Joy Joy Joy
Направо ме изумяваш колко бързо реагираш  Mr. Green Hug

# 521
Етигра, имаш моите плачета  Praynig С цялото си сърце ти пожелавам най-положителния резултат от дългите усилия  Praynig С теб сме !!!  Hug

Може ли да помоля и за едни палчета за нас, че утре сме на ЖК  Praynig Blush После обещавам отчет  Hug

# 522
Ети Hug-пращам ти позитивизъм,късмет и мнго много стиснати палчета Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ивето Пъ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-сякаш аз съм  го написала и помислила-с течение на времето и в хода на борабата за сбъдването на мечтата,сякаш "кибритлийският "ми нрав просто отстъпи
Поздрави сърдечни от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party

# 523
echolalia всичко ще  е  наред  Praynig Praynig Praynig и да дойдеш за отчет и да ни поръсиш малко Hug

# 524
Рядко се включвам но ЕТИГРА ме впечатли!!!!!!
СМИРЕНИЕ  е думата!!!!!Браво ЕТИ!Ти си разбрала истината и ще успееш !!!!Стискам силно палци и вярвам!!!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт