Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 253
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • Видин
Титка, имаш ги от мен Praynig И да пишеш Peace
Съни, честита ти синя новина Hug
Радостче, кога ще прегледа newsm78
При нас нищо ново. В застой сме. Покрай моя договор все още нищо не се чува. Аз вече нямам търпение, ама мъжо си ме пази с изклщчение на 2 дни, но беше точно в края на МЦ Tired

# 406
Титка стискам ги силно и аз и ще чакаме да пишеш Praynig

# 407
Нийка, записах час за другия понеделник . Благодаря ,че си мислиш за мен Simple Smile  Hug . Ти какъв договор чакаш , пропуснала съм нещо?

# 408
  • Видин
Нийка, записах час за другия понеделник . Благодаря ,че си мислиш за мен Simple Smile  Hug . Ти какъв договор чакаш , пропуснала съм нещо?
В момента съм по заместване до август, когато се връща мацката, която е по майчинство в момента. Сега се опитавам да си извоювам постоянен договор, ако ли не ще чакам нова работа и нов договор. Не мога да си позволя да остана без работа бременна. То и другото не е гаранция но все пак ooooh!
Ще стискам палци за прегледа Praynig Hug

# 409
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм писала в темичката, но от време на време ви чета. Просто реших да се откъсна за малко от мислите около опитите.

Някой знае ли какви трябва да са стойностите на прогестерона, изследвани на 21 ден, долу горе около 7-ми ден след предполагаема овулация. Казвам предполагаема, защото обикновено ми е на 14-ти ден, но този месец тестовете не я засякоха. Та сега се чудя, имало ли е или е нямало ову.
Та.. какви биха били стойностите, ако няма овулация, и какви ако е имало.  Rolling Eyes

# 410
pilleto  welcome
titkaa86 всичко ще  бъде ок мила,не се тревожи.Според мен си отишла твърде рано на лекар,то има момичета дето на 5 дни закъснение немогат да видят още  EFP така,че изчакай още седмица или 10 дни и пак на лекар.А за кръвните и аз ще чакам новини,
Надежда  Peace много точно казано-подкрепям с две ръце.Нали сме тук да споделяме емоции и притеснения ЗАЕДНО!
Radostche не пали така мила,не се нерви за щяло и нещяло,че бебо да не се роди някой нервак  hahaha да ви разкатае фамилията после !
Лека вечер от мен и много бебеносна дано е!Аз днес неможах да се вредя за прашец ни веднъж!

Едно поздравче за хубавото приятелство!

# 411
jiorjita,  Hug . .. ако стане така ще е точно като майка си   Mr. Green , ама какво да правя пусто като хич не обичам да ме настъпват по скорпионската опашчица  Twisted Evil . Такава съм си - предпочитам сама да си я откъсна , от колкото да я дам на някой друг Wink   . Песента е супер  Peace За моето момченце ми напомня и неговата приятелка . Неразделни са - от бебета . Не съм виждала други две деца така да се обичат и търсят .  

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 22:09 от Radostche

# 412
Mimci, реални стойности на прогестерон може да се четат само след доказана ову. Нореф. стойности са различни за всяка лаборатория. Мога само да ти кажа, че ако си нямала ову, около датата прогестерона трябва да ти е много нисък.
Ти правила ли си изследване? С резултата не ти ли дадоха референтни стойности?

# 413
Mimci, реални стойности на прогестерон може да се четат само след доказана ову. Нореф. стойности са различни за всяка лаборатория. Мога само да ти кажа, че ако си нямала ову, около датата прогестерона трябва да ти е много нисък.
Ти правила ли си изследване? С резултата не ти ли дадоха референтни стойности?

Правила съм, да. Според референтните стойности на лабораторията, които са :
FOL.PHASE 0,2 - 1,5
OVUL.PHASE 0,8 - 3,0
LUT.PHASE 1,7 - 27
попадам в границата на лутеалната фаза с ниво 8,3 при мен. Но това означава ли на всяка цена, че е имало овулация, но просто тестовете не са отчели? Тестовете Oview ги правих 5 поредни дни преди предполагаемата овулация. Всички с ясна 1 черта, т.е. отрицателни. И предни месеци съм правила от същата марка, тогава си отчетоха.

# 414
Не знам Mimci, нека по-вещо момиче се изкаже, но аз мислям, че пъвро трябва да се докаже ову с фоликуметрия и тогава да пускаш прогестерон. Просто така си е живо гадаене... Ти си правила ову тестове и не са ти отчели ову, така ли да разбирам?

# 415
  • Варна
Според мен е нисичък newsm78 Ако е имало ову не трябва ли да е на горната граница? Но наистина след като не е засечена овулация може просто да не е пуснат на 7-мия ден.

# 416
Mimci, с тази ниска стойност на прогестерона, едва ли е имало овулация, но всичко е в сферата на гадаенето. Прогестеронът трябва да е на горната граница за лутелна фаза.

Освен това ти се изплъзва нещо много съществено. Дори и да имаш положителни О. тестове, О. в никакъв случай не ти е гарантирана - тестовете си отчитат пик на LH, но дали има фоликул или не, или дали има, но не се е спукал, това тестът няма как да ти го покаже. Затова ако не правиш фоликулометрия, в домашни условия трябва да комбинираш О. тестове с мерене на базална температура. На тази база аз съм пускала прогестерон многократно и винаги е бил на горна граница или извън нея (по-висок).

# 417
Ами.. lolita така го разбирай да, че тестовете не отчетоха.
Иначе бях на преглед още преди овулация, и док. каза, че според него ще имам ранна ову този месец, но ми назначи изследване на прогестерон 21 ден, тъй като аз споделих, че преди съм засичала на 13 или 14 ден с тестове. Не са ми правили фоликулометрия.
Месечинке.. възможно е да не е пуснат на 7-ми ден, ами на 8, 9... и аз не знам вече.
И сега.. докато ми дойде деня за преглед просто нямам мира и гадая, та реших да попитам вас. Може някой да сподели опит, при него как е или какво говори такава стойност.. Wink

Допълвам след поста на Кафенцето.. че бях на преглед на 7-ми ден от цикъла ми, и док каза, че вижда около 1000 фоликула, дали обаче се е спукал един това не се знае. Иначе ми е ясно, че тестовете не могат да бъдат коректив, но все пак се надявах да излезе положителен, за да знам изследването пък на кой ден го правих, но уви.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 17:59 от Mimci

# 418
  • В къщурката на хълма на феите
a пък ако партидата тестове е калпава, тогава няма никакъв шанс за истинно засичане на овулация, от всичко, което съм прочела по една или друга причина, многократно повтарящи се положителени О. тестове говорят за хормонален дисбаланс, не че реално не е възможно някой хормон да е извън граници и това да не пречи по никакъв начин, но без по-конкретни медицински изследвания и проследяване на цикъла, никой не може да каже дали прогестерон на долна граница за дадена фаза показва едно или друго нещо

# 419
Абсолютно подкрепям казаното от Мецка и Кафенцето-прогестерон се изследва 7 дни след доказана Ову,не предполагаема
А най-добре е ову тестове  с комбинация от фоликуметрия Peace Peace-нисичък е наистина-но  в случая само гадаем

Общи условия

Активация на акаунт