Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 233
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • В къщурката на хълма на феите
Мечи при теб какво се случва? Hug

# 421
Мимци, следващия път настоявай лекаря да ти хване овуто с преглед. И аз имам много фоликули в началото на цикъла, даже 1-2 растат и накрая пак си ги имам не спукани  Mr. Green Това мога да ти кажа от опит Crazy
Ако нямаш финансова възможност за фоликуметрия, пробвай с мерене на базална температура, но тестовете не са много показателни. Както е казала меци, ако попаднеш на калпава партида, най-много да се объркаш повече Wink

# 422
Мимци, следващия път настоявай лекаря да ти хване овуто с преглед. И аз имам много фоликули в началото на цикъла, даже 1-2 растат и накрая пак си ги имам не спукани  Mr. Green Това мога да ти кажа от опит Crazy
Ако нямаш финансова възможност за фоликуметрия, пробвай с мерене на базална температура, но тестовете не са много показателни. Както е казала меци, ако попаднеш на калпава партида, най-много да се объркаш повече Wink

Лолита, в един от по-предните месеци бях мерила температура и тест, и двете съвпаднаха, пък и забелязвах ЦС, затова се успокоих, че ми е на 13 или 14-ти ден. Последните 2 месеца обаче, включително и този ЦС не видях, което ми се стори странно. И след като така или иначе ми назначи прогестерон, а и имах вече купени тестове, реших да ги оползотворя Simple Smile
Какво става обаче, възможно ли е да имам 2 поредни ановулаторни цикли??Не пия никакви медикаменти, така че не може да се дължи на това по някаква причина.

А.. и още нещо - сега имам назначен и Естрадиол на 2-3 ден от новия цикъл, той ще потвърди ли нещо?

# 423
Благодаря ви , милички, за топлото посрещане  Hug

Mimci не мога да ти помогна с инфо , но силно стискам палци
Титка, Radostche всичко ще бъде наред.  Аз съм на мнение, че колкото по-положително сме настроени толкова по-хубави неща ни се случват. Не знам дали сте гледали филма "The secret" на мен много ми хареса и сега се опитвам да отблъсквам всички отрицателни мисли, за да не прогонвам положителното около нас.

Иначе аз за момента не ползвам ову тестове, но се старая по ЦС да се ориентирам и днес по всички правила съм в О , а пък слънцето е на работа ...... и вчера се загледахме в един филм и никаква не я свършихме  Rolling Eyes абе.... хем няма да се надявам много докато чакам лелката. Другия месец АЗ ще му направя графика за работа  hahaha

хайде момичета, всички които днес сте в Ову или около Ову или пък нищо подобно - вечеря и се отдайте на .... приятни преживявания

# 424
Ей,Мецко-ми горе долу-по задачи-ама то пустата бюрокрашка машина-можеш ли да я пребориш Mr. Green-цял ден обикаляхме града да търсим рецептурна книжка и се оказа ,че само в книжарницата на Здравната Каса-е и таз добра-ама принципно тя била изместена в еди коя си нова кооперация на еди кой си адрес...уфф...мила родна картинка от Хубавото ни отечество-какво да кажа-Нема такава държава.....
Извинявам се за отклонението-ама ooooh! ooooh! ooooh!-думи нямам
Ти кажи-до къде стигна с изследванията,прочетох че не ти се пише-ти си знаеш-дано всичко е с най-добър финал на края.. Praynig Praynig Praynig

# 425
Мимци, всичко е възможно за съжаление.... Аз не меря БТ, нека другите момичета си кажат мнението, но от 2 месеца мерене не могат да се правят кардинални заключения (аз за това не меря Mr. Green немам нерви всяка сутрин да мушкам термомеръра).
Естрадиола знам, че е висок също като прогестерона при ову и бременност. Помня, че когато бях бременна и двата хормона бяха доста ниски...

А, мечи ти си мислиш, че в БГ е бюрукрация, ама не знаеш тук какво е! Ако ти покажа за всяко нещо колко доклументи трябват....

Оф, аз днес като за понеделник много работа свърших  Mr. Green Докато порчета няколко теми из форума и той работния ден свършил  Joy

# 426
  • до едно тепе
Ехее да не ви остави за малко човек.
Радвам се обаче,че се появихте Меци и Ме4и и Лолитка и Дианка и Мимци разбира се Hug
pilleto добре дошла.
Титка fingerscrossed за кръвния.
За овутестовете не знам какво да кажа.Преди когато не пиех дуфастон си ми показаха съвсем ясно овулация на 28 ден,и ЦС си имах,а сега с дуфастона 5 месеца отрицателни тестове и ЦС нямам newsm78 Май ще изхвърля и дуфастона както тестовете и ще си карам със стария цикъл известно време-толкова ми писна от докторите.
Поредния бисер в сагата с докторите е,че си влача цистит 6 месеца и никой доктор а аз обиколих доста за тези месеци не се сети да ми пусне посявка.То камъни ли не бяха,то песъчинки ли,ротации на бъбрека и кистички ooooh!
 Hug ви всичките до една

# 427
 newsm44 ох вече и аз да се зарадвам ...  кръвния тест е с един голям + . Голяма радост вкъщи, голямо нещо. Той добре че е + иначе щях тия цифри да ги гледам като объл камък. Също така установих че съм в 5 г.седмица.  Сега се надявам всичко да се развива нормално  newsm68 newsm68 smile3525  smile3525  dance

# 428
Благодаря ви момичета, че се включихте с отговори по проблема ми Hug
То ще се разбере скоро какво е положението точно, надявам се де Simple Smile

# 429
Мечи до никъде сме - то и без тва трябва да ги пусна на 3ти ден от цикъла (който още го чакам, че не ми е приключил приема на дуфастон), ама то изневиделица и парите свършиха, та сега сме на пауза и само си се обичаме на сляпо Mr. Green като посъберем някое и друго левче, ще направим всичко както си му е реда и ще ида на преглед, защото не искам да ги правя на части и да не се актуални Peace

# 430
Ай ся на сляпо се обичали... Ти от как та знам спиш с термометъра у гъзо.....на сляпо било  Grinning Laughing Сляпо е у нас, ама не и у вас...Пък а дано стане ей така на сляпо  Mr. Green

# 431
оооо бъркаш са Mr. Green последния месец съм дала почивка на термометъра, пък и то вече нямам нужда от него, аз си познавам кога ми е висока Т и кога не е Flutter

# 432
  • до едно тепе
Меции а дано пък тва на сляпото даде по-хубав резултат от другото досега Praynig
Са видях пинчер с дънков гащеризон през прозореца Joy Joy
Сори за спама Embarassed

# 433
newsm44 ох вече и аз да се зарадвам ...  кръвния тест е с един голям + . Голяма радост вкъщи, голямо нещо. Той добре че е + иначе щях тия цифри да ги гледам като объл камък. Също така установих че съм в 5 г.седмица.  Сега се надявам всичко да се развива нормално  newsm68 newsm68 smile3525  smile3525  dance

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44. Бравоооооооооо! Титка, чудесна новина! Кога ти беше последната М ?

# 434
Поспаланчо, тамън обяснявах на Меци по скайпа че мина майка с дъщеричка с червен БАЛТОНИ и водеха йоркширче с познай какъв цвят балтонче Joy
По темата, може просто да не виждаш ЦС, пробвала ли си някакви сиропи за нея? Що не идеш да те види лекаря по време на предполагаемата О има ли я няма ли я.....?
Оф ако си бях в БГ как щях да ходя да ме следи всеки месец, ама пусто като си бях в БГ пих ОК, сега тук ме е страх, че ще ми одерат кожичката......
Меци, немога да повярвам, че си изневерила на Термометърчо....то освен аз да те заместя и да почна да меря  newsm78 Ама пусто мързела е голям....

Мимци, дано положението е хубаво и проблем няма Grinning

Общи условия

Активация на акаунт