Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 225
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • до едно тепе
Лоли тя мойта е сложна.Заради хормоните овуто ми закъснява и като си ходех невежа и без да се опитвам да го регулирам и си усещах всяка овулация по ЦС и си знаех с+-2 дена кога ще ми дойде.Сега като лапам дуфастон няма ЦС и ову вече сума време не можем да засечем,ама явно ще трябва да ида при друг лекар,че моята нещо не ми ще паричките за фоликулометрия newsm78.Нооо реших да им тегля лекинко майните за 6 месеца,че поне да наберем бебеправен стаж и ако не стане до тогава да си търся сериозен доктор.
Само да махнем тъпия цистит,че ме изтормози,а и заради него нещо стажа ни бяга по тъч линията-караме на месец правим бебе месец пием хапчета ooooh!
Ама тоз пинчер досега не го бях виждала облечен де-явно му е нов гащеризона Joy Joy Joy

# 436
Радостче на 12 март. Един ужасен 12 март Sad но сега пък си имам един прекрасен понеделник) .   love001 Благодаря че се расваш заедно с мен. Айде и ти ни зарадвай де, не бъди егоист  Simple Smile Simple Smile

# 437
 Hug ... ами аз кръвен тест не съм правила , но си имам един уринен с тестова черта , която е по ярка от контролнта  Embarassed

# 438
а кога ще ходиш при док?

# 439
Ами аз нали бях , но тогава само ми даде дуфастона и каза ,че няма какво да се гледа  ... Мисля да е другата седмица , но ми е свито сърчицето заради зацапването ... Само разни мисли ми се въртят в главата  Crazy

# 440
  • София
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

само си се обичаме на сляпо Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Меци, специално за теб се престрашавам  Hug

Успех на всички, дано всяка получи най-желания подарък възможно най-скоро  Praynig

# 441
  • Варна
Титка,
честито Hug

# 442
Да, но доколкото си спомням все още нямаш леля нали.
Много се надявам всичко да е наред. Тя и мойта днес каза че няма какво да се гледа и май ме помисли за луда-неиздържала с голямо въображение но се оказах права. Затова направи го тоя кръвен. Или още един обикновен. Каквото и да решиш стискам палци !!! Hug

# 443
Ооо обикновени препиках много ... Аз не се съмнявам в резултата.  Други са ми тревогите и може само ехографа да каже за тях , а за него още е рано Wink

# 444
Здравейте,
Титка, тихичко честито и успех!
Аз мислех днес да си прехапя телешкия език и да си забия рогите в стената, ама няма да е.
Не искам да защитавам или нападам никой, ама и на мен ми писна да чета истерии и лиготии. От рода: ама болят ли ви гърдите, сърби ли това или онова.Винаги съм се радвала на всяко едно момиче, което успее с най-важната кауза в живота си да иска и да има дете.Та, да си дойдем да думата "право куме в очи".Радостче, не знам кой какво ти е казвал и с какви настроения идваш, защото доколкото четох в поста ти и цитирам-"Само бях чувала за делението и караниците , нооооо явно е била голяма драма "Да, драмата наистина е много голяма и аз ще ти дам пример, за да ти стане ясно...проста статистика: Аз, Лоли, Меци, Етигра, Кафенцето, Росела, Месечинка и т.н, много други момичета, се борим за дете повече от година и никоя от нас не си позволи да изпада в истерии и филми.Лично аз, никога не съм си позволявала да занимавам момичетата с разнии мои проблеми това може да го потвърди всяка една от тях.И не съм го правила не защото не ми се споделя, а за да съхраня всяка една от тях поне малко.Нека не бъдем егоисти и помислим малко и за другите около нас и техните чувства.Не знам какво си чела или чула, но тук наистина има момичета, които преминават през ада всеки ден, за да станат майки.
Имам една молба само към теб, бъди по-деликатна и уважавай чувствата на другия.Успех ти желая и извинявай , че ти настъпах скорпионската опашка.

Момичета, обичам ви и с цялото си сърце ви желая, да сбъднете голямата си мечта.Успех!

# 445
Поспаланчо, що не идеш на нефролог за тия цистити? Даже и по здравна каса можеда имаш късмета да минеш. На мен също ми бяха голям проблем едно време, ама аз с народна медицина ги лекувам и огромни количества вода и биричка Mr. Green

Крис, знаеш колко те обичам,макар и да не го казвам често...!

# 446
Ай ся на сляпо се обичали... Ти от как та знам спиш с термометъра у гъзо.....на сляпо било 
hahaha hahaha hahaha, е не се сдържах.
И за да не е спам искам да попитам титка как установи, че си в 5 г.с.?

# 447
  • В къщурката на хълма на феите
Илианка тя Лоли само ме издава!!! скарай й се!! Mr. Green Mr. Green а вие с бебка как сте, отдавна не си минавала на отчет! затъжих се! Hug

Крис и ние те обичаме! Hug  bouquet

# 448
Мецани наистина много лошо те издаде Лолитка  hahaha Не бих предположила че гъзо ти има афинитет към термометри  hahaha
Аз...днес бях на ЖК, бебка е добре, расте като по учебник.Но аз съм болна- хрема, кашлица, температура...но днес съм по-добре де.Ще се оправя аз, няма къде да ходя  Hug Hug Hug
П.П. чакай че забравих...Лолитааа карам ти се, да знаеш

# 449
Илиянка, ръсни малко прашец , не се стискай  Simple Smile     Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт