Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 219
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Тя Илианка на инат ми прай  Mr. Green Аз й казах с всеки пост прашец, тя влиза само да ми се кара.....
Еми срамувам се сама в ъгъла Embarassed

# 451
Ами , Криси Димитрова , сбъркала си форума ... Щото аз съм в него от 5 години и често попадам на такива лиготиии за съжаление винаги се появява някой да  им размахва пръст и да чете конско , колко разбираш ли са нахални да ви тормозят с "проблемчетата си " . Забравяте ,че това е форум , а не холът на дома ви ...  Тук ще пиша каквото и когато си поискам , стига да не нарушавам правилата на форума, независимо от това дали ви харесва или не . Цензурата мога да си я наложа само аз ,а ако някой друг иска да ми я наложи - нека да използва  съответния бутон и да не чете постовете ми . Както впрочем мога да направя и аз  -  демокрация какво да правиш  Peace . Благодаря за пожеланията , колкото и не искрени да ми изглеждат на фона на тона и сарказма , който използваш ...
Извинявам се ,че подхавах темата пак , но се почувствах длъжна да отговоря на Криси.

# 452
Направо останах без думи.Тя тази демокрация стана анархия.В този пост освен егоизъм, за жалост нищо друго не виждам.Искренно ти желая успех, въпреки "сарказма"... според теб.

# 453
  • В къщурката на хълма на феите
Радостче наистина си права, че можеш да правиш каквото си поискаш, но когато съвсем човешки те помолят, няма нужда да правим от мухата слон и да си показваме ината .. и за да не останеш с грешно впечатление - молбата ми, а не нареждането беше отправена към всички, не конкретно към един, втори или трети и да, наистина беше молба

за мен точка по въпроса, ако някой има да изяснява нещо да го прави, аз по темата нищо повече няма да казвам, никой туй не е виновен да чете сто поста заяжданици, темата е Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам Simple Smile, а караницата не е никаква мечта, а себедоказване

# 454
Радостче, май ти смяташ форума за личния си хол.... В крайна сметка в постовете ти  освен личните ти драми с това че си направила 10000 теста и чертите били пенбяни,не съм прочела друго... В темата сме да си помагаме, а не да си пием енергията...
ЛИЧНО АЗ впоследните седмици не споделям много защото темата малко си загуби смиъла. Сигурна съм, че има и други такива момичета!
Крис не е сбъркала нито форума,нито темата! ИСКА бебе от година и то ен идва, къдеда пише другаде? Освен в някоя отчетна или в бъдещи майки?

# 455
Мецанче, Лоли   202uu..., и аз не смятам повече нищо да казвам по темата.

# 456
Ами  не разбира се , тук да пише като всички останали , които искат бебе .  Просто това е място , както за тези ,които опитват от 1 месец  , така и тези , които го правят от повече време . Просто трепетите на всички са различни . Разбирам колко ви е смешно и маловажно всичко , но и вие разберете ,че тук трябва да има място за всички и за изстрадалите и за мрънкалата ...  Вие просто се надъхвате и скачате , все едно лично обидих всяка от вас ...

Извиних се какво да направя още - да напусна темата , форума, интернет  ?

# 457
  • до едно тепе
Да погледнем ситуацията от хубавата и страна.Мрънкането ви накара да се появитеее
 Hug Крисии
Сега остава и някои други муцунки да се появят   love001
За тези месеци свикнах доста с вас и някои момичета съвсем осезателно ми липсват Hug
Хайде аз пък ви нагушквам всичките и ви желая да оползотворите вечерта  smile3503 вместо да се дърлите във форумното пространство.
 fingerscrossed за всички нуждаещи се

# 458
  • В къщурката на хълма на феите
Pospalancho беж, мила да правите бебе 2012-та!! бързууу Mr. Green

# 459
Радостче, това е достатъчно и достойно...да умееш да се извиниш и да проумееш грешката си .Аз се извинявам на всички момичета, които трябваше да прочетат това, но не съжалявам за нито една моя дума, тай като е излезнала от сърцето ми.
Поспаланчо  Hug Hug

# 460
Аз пък чакам извинителна бележка от Илианка, що скатава розовия прашец Mr. Green

# 461
  • до едно тепе
Меци аз леля чакам да се появи към края на седмицата и затва си седя във форума Whistling
Краси я слез от балкона и кажи как сте  Whistling

# 462
Брей тая Лолита много нахална бе  ooooh! розов прашец искала...ама като ми беше син прашеца никой не го искаше, нали  Crossing Arms
Специално за теб Лоли ръс ръс ръс    babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 463
тая пък никой не го искал....аз събирам всякакви цветове прашец  Joy
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 464
 newsm79 САМО ВЕДНЪЖ СИ ПРАХОСМУКНАХ !  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт