Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 220
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ети, имаш една молитва и от мен Praynig Praynig Praynig Много, много се надявам това да е твоят успешен път!
Искам да честитя, макар и със закснение, но малката не ми дава много време за интернет, на Касталия, лека и успешна бременност мила!
Честити бебчета и на Аманита, Kuester, Sussan.
За моя радост тук виждам много рядко вече познати имена - тоест повечето момичета, които пишеха когато аз пишех тук вече си имат бебчета, или са бременни, а някои и повтарят Simple Smile Но все пак ако някоя от вас има желание ви моля да дадете един глас за моето сладурче, борим се в един конкурс
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=204450109582577&se … 39028&theater
Първо се хъресва страницата на сп.9 месеца, после снимката. Благодаря предварително и успех в бебеправенето. Не се карайте и не се напрягайте, после ще имате нужда от сили за гледане на бебчетата Wink

# 526
Ехо fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Имам една молба към теб- като влизаш при нас, може да ни понаръсваш с прашец Wink не се стискай деее Grinning

# 527

***Надежда*** и всички останали  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 528
А тъй бе душко newsm79 newsm75 newsm28 жива и здрава да си - пък ние заразени с прашец Simple Smile

# 529
  • до едно тепе
Наде радвам се че се завърна Hug
Складирам малко в запасите.
Ехолалия Hug и стис на палчетата за утре
Сигма ми се губи от два деня някъде Thinking

# 530
Паспаланчо Heart Eyes

# 531
Стискам силно палчета за Ети, Ехо и за теб също. Пожелавам ви само добри резултати и ви изпращам положителна енергия.

А неуместните постове и заяждания, аз лично просто ги подминавам. Дори не си давам зор и да коментирам, пестя енергия за нещо по-смислено  Mr. Green

# 532
Влизам само да кажа на Ети- мила, ще успееш този път .

Поспаланче,  Hug че си мислиш за мен  hug. /ти си ми слабост/
Истината  е, че много от момичетата не влизат и то небременните, защото вече са се нагледали на тоя сеир .Винаги ще има две страни и винаги и двете ще се чудят защо другите така не ги разбират .Няма оправия .

Аз така и така нищо не правя по въпроса и няма какво толкова да напиша .Лекувам се и от четвъртък излизам отпуска в Родопите. Супер готино ми е . Знам, ще дойде и мойто време за бебе. Grinning

# 533
  • Варна
Ети, миличка, силно стискам всичките си палчета и няма да ги пусна, докато не се похвалиш след 15-16 дни с магистралка. Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Вярвам, че този път ще успееш! Hug

Ехолалия, и за теб едни палчета. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Иве, Мечкони,  Hug Hug

# 534
Титка, честит положителен кръвен тест!! Много съм щастлива за теб, желая ти много леки 9 месеца и най-сладкото бебче  Heart Eyes Heart Eyes
Алексиаnewsm59 nbirthday newsm67 Много сбъднати мечти и щастие ти желая!!!
Атадарче, много жалко, че така се е случило, надявам се бързо да оправите щетите....
Ети, стискаме всички палци за утре!

# 535
Симончеее, не стой там на балкончето, ами влез да ни ръснеш малко, че да ги надуем тез тумбаци.  Hug Hug Hug

# 536
  • до едно тепе
Сигмичка Родопите са страхотно място за релаксиране.Само време да намери човек да обикаля.Весело да си изкарате.Пиши като се върнеш Hug
Наде тя твойта стана леко като како дай пейсе стотинки Joy Joy Joy кефиш ме яко.
Хм само време за следобедна дрямка Whistling

# 537
Ееех, паспаланчо, до къде я докарахме...само като видим babydust7 и да newsm19

# 538
Кафенце, знам че днес ти излиза имунологията .Пиши като излязат резултатите, че те мисля.

Поспаланче, майка ми е от Батак и обожавам това местенце.Винаги казвам, че там е целунато от бога .Много са красиви  Родопите . Ще ходим на почивка във Велинград, но ще обиколиме цялата околия . Да ти се похваля откакто съм за диета съм свалила 3 кила, и всичките ми дънки вече почват да ми висят на д-то  Laughing.

# 539
  • до едно тепе
Ми то май тва е единствения плюс на гъбите Crazy. Аз вече минах на по-малкия номер-откак си ги събух без да ги разкопчавам Whistling Дотук съм -7 за 4 месеца.Надявам се скоро да си ги възвърна ама само на корема Whistling
През Батак само съм минавала,но лятото бяхме за 2 дена на Сърница-на яз.Доспат и беше много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт