Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-22

• 96 792
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Вече поне 5 пъти казах, че интернет банкиране на върви на 64 битови компютри. Или поне на моята банка. Т.е. понеже съм напред със софтуера и съм наказана да не го ползвам.
Хайде да не ме контрирате с интернет банкирането, а?

Иаз съм на 64 битов компютър, но нямам проблем с банкирането.
Коя банка? От ОББ не става/ше поне преди половин година някъде, сега може да са направили софтуер и за 64бит.

# 346
Вече поне 5 пъти казах, че интернет банкиране на върви на 64 битови компютри. Или поне на моята банка. Т.е. понеже съм напред със софтуера и съм наказана да не го ползвам.
Хайде да не ме контрирате с интернет банкирането, а?

Иаз съм на 64 битов компютър, но нямам проблем с банкирането.
Коя банка? От ОББ не става/ше поне преди половин година някъде, сега може да са направили софтуер и за 64бит.

ДСК

# 347
  • в пустинята
пари няма,от социалните в пловдим ми оговореха,че не знаят кога?

# 348
и на мен от търговище  асп ми отговориха че за детски нямало пари за момента

# 349
На мен току що СП-Варна,като си подавах декларацията ми казаха м/у 20-то и 30-то число.

# 350
елбанкиране съм но не виждам да има превод на детски,а четох че в бургас са преведени.Моля ако някой има инфо нека пиши  ,тъй като за първи месец съм с банкиране и се тревожа да няма някъква грешка

# 351
елбанкиране съм но не виждам да има превод на детски,а четох че в бургас са преведени.Моля ако някой има инфо нека пиши  ,тъй като за първи месец съм с банкиране и се тревожа да няма някъква грешка
Току - що говорих с банката...Превод днес няма !

# 352
благодаря за бързия отговор желая лек ден

# 353

Някой те е излъгал  Laughing
Детските ги превеждат винаги след 15-то число и винаги следобяд!
Миналият месец получих детски на 18  Flutter

# 354
  • София-Младост

Някой те е излъгал  Laughing
Миналият месец получих детски на 18  Flutter
Хаха да не се окаже, че теб някой те е излъгал...

# 355
В Хасково някой проверявал ли е на ПИБ за детските

# 356
В Хасково някой проверявал ли е на ПИБ за детските

още няма никъде

# 357
  • Mediterraneo

Глупости!

Всички преводи се пускат сутринта още, а кога ти влизат в сметката е друг въпрос! Моята банка ги обработва доста бързо и почти всеки път до обяд ги виждам по сметката си.

# 358
Ние май забравихме как теглихме пари последния работен ден или първия на следващия месец !

# 359
е да се надяваме че няма да почнат пак с това

Общи условия

Активация на акаунт