Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-22

• 96 783
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • ВИДИН
хаиде де няма ли някоя мама с интернет банкиране или с няква информация

# 706
хаиде де няма ли някоя мама с интернет банкиране или с няква информация
аз имам интернет банкиране но още няма ,явно в по големите градове се бавят.сигурно днес ще има вече ..по късно

# 707
Пловдив-Райфайзен банк все още няма!

# 708
  • о`майна лунна нощ е
Аз също съм с пасивно банкиране.
Пловдив - ПИБ - няма  Confused

Последните няколко месеца при мен превеждат сумите следобед. Сутрин почти не съм имала преводи.

# 709
за София,има ли детски надбавки вече?

# 710
  • Пловдив
здравейте,за пловдив има ли инфо днес за детските? Simple Smile

# 711
Не е ли рано за преводи?

# 712
Току що говорих със Социалните в пловдив и те казаха че и за днес НЯМА пуснати . Направо взеха да се подиграват с нас как така общините на пловдив имат а за град Пловдив няма?

# 713
  • Русе
някой да знае за Русе-Инвестбанк,дали има превод?? newsm78
Да има превод още във вторник!

# 714
  • Пловдив
Това е безобразие!Как може за едни да има ,а за други не.Да не би да живеем в различни държави или  нашите деца  имат по-малка нужда  от тези смешни 35 лв,които се полагат на нашите деца?Тези институции се подиграват с нас.......

# 715
  • о`майна лунна нощ е
Парите се превеждат по различно време за различните общини. Не е въпрос до банка или социални. Когато ги пуснат на тях, те ги превеждат по сметките ни. Няма нужда да се изсипват купища обиди по адрес на служителите. Това са целеви пари и на никой няма да платят заплатата от тях, вместо да ги пуснат на родителите.

# 716
  • София
`ТуиГ , това е ясно.
Не е ясно обаче защо не се превеждат едновременно за всички общини. Дори за територията на София не се превеждат едновременно. Това е дразнещото.

# 717
  • Karlovo
Карлово - ДСК са преведени днес .

# 718
  • о`майна лунна нощ е
Klemy  Peace Права си, дразнещо е. И аз ги чакам с 10 очи, ужасно много ми трябват сега, но защо да наказвам себе си като се тормозя и ядосвам с дни наред за нещо, което не зависи от мен. Да не отваряме сега вратата на гражданското самосъзнание, че ще стане мазало.

# 719
от СП-ВИДИН казаха,че днес няма да има  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт