Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-22

• 96 783
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Русе, ПИБ има превод

# 631
Някой за Казанлък да е проверявал???

# 632
Асеновград - Общинска банка - ИМА!

# 633
В Димитровград дали има някой проверявал ли е?

# 634
Велико Търново ЦКБ има преведени детски.

Някой за София - ЦКБ?

# 635
  • София
Последната половин година София сме след другите градове. Така че по-рано от утре не очаквам да се похвали някоя софийска майка.

# 636
Последната половин година София сме след другите градове. Така че по-рано от утре не очаквам да се похвали някоя софийска майка.

И аз така мисля и ги чакам за утре.

# 637
  • Пловдив
Здравейте!
ДСК-Асеновград има детски! Grinning

# 638
  • София-Велинград
Така е напоследък в София сме последни,а които сме и на Уникредит ,сме и ден след всички .Аз лично ще чакам някоя майка от София ,която е с карта на Уникредит да каже че има превод.Мисля обаче ,че най-рано ще е в четвъртъка...

# 639
  • София
Така е напоследък в София сме последни,а които сме и на Уникредит ,сме и ден след всички .Аз лично ще чакам някоя майка от София ,която е с карта на Уникредит да каже че има превод.Мисля обаче ,че най-рано ще е в четвъртъка...
Не знам за банките, но като община Възраждане бие всички други в графата "последно преведени'. ooooh!

# 640
и в Пловдив все още няма.....

# 641
Миналия месец Пощенска банка-Връбница,София ни преведе паричките с 2 дни закъснение,поради техническа грешка,и засега все още няма!

# 642
В Димитровград дали има някой проверявал ли е?
--Аз проверих около  13:30 часа нямаше,към ЦКБ.Дано поне след обяд ни се усмихне щастието на всички чакащи . Praynig

# 643
За Сливен някой да има инфо?

# 644
за плевен пощенска има превод на детски и чл,8

Общи условия

Активация на акаунт