Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 378
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Значи този слух не е бил измислица.
Май Ефе няма да се върне,за съжаление Crossing Arms #2gunfire #2gunfire,но смятам,че сега Аслъ,както беше споменато,ще се събере с това момче... поне няма да е с Гювен Mr. Green Outta JointДАНО!!! Grinning

искам ефе  smile3518 smile3518 smile3518
Да,и аз много много много #Crazy newsm03...но както гледам това няма да стане..но ми стига да знам ,че сърцето му е у това момче и, както преди беше коментирано за трансплантацията на сърцето,че получателят му се променя ,както и  някои негови  вижданя за живота,та дори и своя вкус.....Да се надяваме ,че това момче е взело и чувството си за хумор  от Ефе ,както и това да помага винаги на приятелите се...Така поне малко се доближава до нашето оригално момче Heart Eyes Blush....

# 436
Аслъ ще е с Гювен не се притеснявайте. Това момче има епизодична роля доколкото видях ...  Wink

Roxis  разбери аслъ няма да е с гювен.Щом в предишните серии избра ефе няма да се върне при гювен 100%

# 437
Кой е този дето преследва Аслъ?

# 438
Аслъ ще е с Гювен не се притеснявайте. Това момче има епизодична роля доколкото видях ...  Wink

Roxis незнаех че си в екипа от сценаристи на филма браво благодарим ти всички,че "изнасяш неща от кухнята"   rotfImbo rotfImao   Joy

# 439
  • Варна
Човек на Рифат...бащата на двамата братя убиици...

# 440

май е нает от ръфат да следи аслъ  Wink

# 441

Как разбра че има епизодична роля?  newsm78 Разбери че за Гювен е много по-добре да не с Аслъ! Всеки път когато я види замислена ще се пита дали не мисли за Ефе; Всеки път когато излиза ще се чуди дали не отива на гробищата. Според мен щом Гювен ти е любимец не би искала такава съдба за него, няма значение Аслъ колко много го е обичала преди  Peace

# 442
  • Варна
Су как лъже чак се оля. Joy Joy Joy Joy Joy

# 443

май е нает от ръфат да следи аслъ  Wink

Май пак искат да отвлекат Аслъ  Grinning То им стана постоянен елемент в сценария  Mr. Green

# 444
съжалявам  не видях , че някой вече е отговорил

# 445
браво да направят нещо полезно тези жени  smile3521 smile3521 newsm62 newsm62 newsm62

# 446
Някой който гледа филма да каже дали въобще има нещо общо с онзи сценарий дето беше тук в темата или е поредната измислица от фенове????

# 447
толкова много се надявах, че Ефе ще се завърне  smile3518 smile3518

поне си помечтахме като истински МЕЧТАТЕЛИ  smile3518 Weary

# 448
Здравейте мечтатели.
Не хванах филма отначало, имах гости.  Cry Стана ли нещо интересно?
Еее много жалко. Явно Ефе няма да се върне.

# 449
Който разбира може ли да каже какво стана в кафенето и Мине защо плаче?

Общи условия

Активация на акаунт