Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 366
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
какво каза мине на аслъ?  newsm78 Thinking Hug

а попринцип тази серия в колко часа свършва?  Simple Smile Simple Smile

# 466
  • Варна
Разказва им, че Ръфат и е предложил пари и мисли да ги вземе , а и Мине и Денис остават без дом...

какво каза мине на аслъ?  newsm78 Thinking Hug

а попринцип тази серия в колко часа свършва?  Simple Smile Simple Smile

Мине й благодари..за апартамента

още малко има...

# 467
wondertedy7 ще спреш спора в темата ама то има още  няколко момичета дето няма да го дадат толкова лесно на теб  Mr. Green

# 468
Е, ако тоя момък в кафенето е със сърцето  ooooh! Тоя е егати оръфляка Sick Аслъто ако се хване с него трябва сама да се заплюе , ужасТ
А това с приемането на качества от донора на орган лееееееееко граничи с научната фантастика ша ма извинявате  Whistling Всъщност като за сериал е напълно възможно да се случи , но ще е доста плосък сценарий Naughty

Що се отнася до Гювенчо аз предлагам Аслъ да си хване някой напълно непознат момък а него да ми го пратят на мен  smile3508 Дет са вика ще се жертвам за общото благо - да няма вече спорове с кой да е Аслъ  Mr. Green аз все някак ще изтърпя в името на мира в темичката ви  hahaha  Twisted Evil
хей неговори така за момчето има визия,разбира се ролята му е такава че трябва да се притеснява,да бъде стеснителен,все пак е опериран от сърце.това е много опасно,можел е всеки момент да умре.аз лично познавам тъкъв човек още от малък имаше тъкъв проблем,добре че не се наложи да му присаждат ново сърце.това е много страшно.
Мине каза още на Аслъ да не се притеснява,че всичко щяла да се нареди някак,щяли да намерят парите и без да взима от Руфат.това разбрах аз

# 469
wondertedy7 жертвата ще си струва определено Peace

Какво ли ще каже Аслъ в съда? Като вижда колко е зле положението на всички и не й е много лесно да вземе правилното решение  Confused Аслъ много хубаво гледаше Гювен Heart Eyes Този телефон.

Май Аслъ отстъпи стаята си на Мине и Денис Hug Гювен с неговите физиономии ме разбива всеки път txtloves

# 470
wondertedy7

Аслъ много хубаво гледаше Гювен Heart Eyes Този телефон.

Не знам вие фенките на Гювен как преценяте, че след като го е гледала някак си е баш за такова сърце...  Laughing

# 471
Усещам, че няма да отговори в тази серия.  Laughing

# 472
сега така ще свърши,много тъпо

# 473
manutd^ Аз така го виждам Party Всеки има различни виждания за всяко едно нещо в този живот Peace

# 474
Сигурно сега веднага след рекламите ще свърши и пак нищо няма да разберем и ще трябва да чакаме до другата събота  Confused

# 475

Аслъ много хубаво гледаше Гювен Heart Eyes Този телефон.

Не знам вие фенките на Гювен как преценяте, че след като го е гледала някак си е баш за такова сърце...  Laughing

А къде точно във форума има написани строги правила коя иконка за какво да се използва извинЙете  newsm78

# 476
Никъде не е казано такова нещо, но всеки път едно и също се повтаря и от Роксис и от нея, просто е банално. След като ще е поредното такова нещо, поне да няма повторения...

# 477
Свърши ,айде другата събота,а Ефе май няма да се връща..

# 478
Айде, къде останахте?

# 479
Само с въздишката на Аслъ останахме за съжаление Sad Въпроса е, че Аслъ видя как да всеки един по отделно страда и не може да се справи - другата събота е решаваща Peace

manutd^ Никъде не е казано, но ти казваш така ли - просто не ми чети постовете след като знаеш, че се повтаряме Thinking Аз никъде не съм ти казвала да не повтаряш нещо - независимо какво Wink

Общи условия

Активация на акаунт