Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 354
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Иначе нелоша серия.

# 481
Този Ръфат само пари ли и предложи на Аслъ? Хванах само малко от края на филма и за това питам...

# 482
Хора аз изпуснах началото до вторите реклами. Ако имаше преди това нещо интересно, освен че явно Аслъ е намерила момчето със сърцето на Ефе моля разкажете.  Blush

# 483
Никъде не е казано такова нещо, но всеки път едно и също се повтаря и от Роксис и от нея, просто е банално. След като ще е поредното такова нещо, поне да няма повторения...

Извинете , че ви се меся , ама си мисля , че прекалено на сериозно го давате. Все си мисля , че в тоя форум всеки може да си пише каквото си иска , стига да не обижда някого лично( но за това си има модове дето следят ) ако на някой не му изнася нечие мнение просто не го чете  Peace
От скромния ми опит до сега никъде не съм видяла някой да прави забележка защото всеки втори пост тук е : Ефе  Heart Eyes Ефе Heart Eyes Ефе Heart Eyes

Някой ще ми каже ли как да намеря сериите от този сезон във в-бокс или ю-туб
Аз нищичко не вдянах от това което гледах и няма да повторя  Naughty ще си чакам по бтв-то да си го гледам като пич  Mr. Green

# 484
И тази серия завърши оставяйки въпроси  Sad  Какво ще измислят да ни държат още няколко серии пред телевизорите тия глупави сценаристи  #Cussing out Остава ми да чакам сцените с Ефе, които не са излъчвали. Някъде из форума четох, че преди да напусне се е снимал още един ден а след това беше само погребението му и не го даваха. Права ли съм или съм изпуснала пак нещо  newsm78
Лека нощ на всички  Simple Smile

# 485
Серията беше хубава - и свърши на най-интересното ...  Wink

Относно момчето дето му е присъдено сърцето на Ефе - имаше рана и белег от операцията, което значи че найстина са го дарили. При тези обстоятелства едва ли ще върнат Ефе в сериала.
Самото момче си личи, че е болно още - но не вярвам, че Аслъ ще се хване с него. Просто иска да му помогне ... а и той е по-малък от нея като гледам. Това не е критерии, но не вярвам Wink
Аз вярвам, че накрая Аслъ ще е с Гювен ... Може да ме обвините, че повтарям едно и също, но това е мнението ми и държа на него. Все пак това е форум Heart Eyes

Съгласна съм с La Tormenta - Аслъ много готино гледаше Гювен, когато той спеше ... Големи сладури са  Heart Eyes

Много жалко, че идеята с пансиона се провали ... Поне беше забавно ... Особено как се бяха направили Мине и Су и Норгюл. А Мине пита Гювен защо Аслъ не е така и той вика - е тя е доктор ... после като я представи отвън и я прегърна беше супер Laughing
Горкия Атакан как му се нахвърлиха тез жени и Гювен го отнесе - но на Аслъ и другите им беше забавно ...  Joy
Дадоха и още една седмица по-късно ... времето минава
После пък мъжете само разкарваха Халил - накрая Гювен, Денис и Метин ги изгониха ...  Hug

Горките Мине и Денис - взеха им апартамента. Аслъ си отстъпи стаята на тях и показа, колко е благородна. Мине също се държа страхотно като я посъветва да не приема парите заради тях. Но те всички нямат пари и положението им е доста сложно ... Незнам какво ще каже Аслъ сега. След тези заплахи ... но смятам, че все пак ще потвърди показанията си ...  Wink

Като гледам сценария дето бяха пуснали си е чиста измислица от някой фен ... нищо от това не се случи  Wink

# 486
Извинете , че ви се меся , ама си мисля , че прекалено на сериозно го давате. Все си мисля , че в тоя форум всеки може да си пише каквото си иска , стига да не обижда някого лично( но за това си има модове дето следят ) ако на някой не му изнася нечие мнение просто не го чете  Peace
От скромния ми опит до сега никъде не съм видяла някой да прави забележка защото всеки втори пост тук е : Ефе  Heart Eyes Ефе Heart Eyes Ефе Heart Eyes

Някой ще ми каже ли как да намеря сериите от този сезон във в-бокс или ю-туб
Аз нищичко не вдянах от това което гледах и няма да повторя  Naughty ще си чакам по бтв-то да си го гледам като пич  Mr. Green

Съгласна съм - относно сериите натам. Май някъде имаше части преведени, но и аз нямам точен линк. Ако някой ги открие да казва ...  Wink

# 487
  • Варна
Жалко, че сценария който бяхте пуснали тук, не стана...но аз още имам надежда...тя умира последна с финала на сериала...

# 488
  • софия
Цитат
Да,и аз много много много #Crazy newsm03...но както гледам това няма да стане..но ми стига да знам ,че сърцето му е у това момче и, както преди беше коментирано за трансплантацията на сърцето,че получателят му се променя ,както и  някои негови  вижданя за живота,та дори и своя вкус.....Да се надяваме ,че това момче е взело и чувството си за хумор  от Ефе ,както и това да помага винаги на приятелите се...Така поне малко се доближава до нашето оригално момче Love Blush....
Цитат
newsm51 newsm51 newsm51

# 489
  • Варна
Всичко сте разбрали от серията...нямате въпроси... Joy Joy Joy

# 490
  • Сливен
2.Миме, какви са тези торенти? newsm78 newsm78 newsm78
епизодите които предстоят с превод качени като торент превода е пълен   bouquet

# 491
  • Сливен
Този Ръфат само пари ли и предложи на Аслъ? Хванах само малко от края на филма и за това питам...
да само пари в замяна свободата на синовете му

# 492

Чак да съм разбрала всичко не съм ... но горе долу схванах. Само да попитам - какво говореха в двора Метин и Аслъ първия път, когато споменаха името на Ефе и на Гювен ... И накрая, когато Ръфат дойде пред къщата и спориха с Аслъ и се появи Метин и после Гювен и другите - какво точно им каза той. С какво я заплаши - само пари ли й предлагаше или, че ще пострадат ?  Rolling Eyes

# 493
  • Сливен

Чак да съм разбрала всичко не съм ... но горе долу схванах. Само да попитам - какво говореха в двора Метин и Аслъ първия път, когато споменаха името на Ефе и на Гювен ... И накрая, когато Ръфат дойде пред къщата и спориха с Аслъ и се появи Метин и после Гювен и другите - какво точно им каза той. С какво я заплаши - само пари ли й предлагаше или, че ще пострадат ?  Rolling Eyes
Аслъ и Метин си говориха да трансплантацията тя го разпитваше как е са я направили
А после пред врата Ръфат предложи пари пак на Аслъ тя отказа и той каза че знае че приятелите и са в затруднение и платил техните дългове и че тя е взела пари без да иска после дойде Метин той се развика . На тръгване Ръфат им каза да внимават Метин попита какво ще ни направиш и Ръфан отговори че Аслъ много добре знае на какво е способен той

# 494
  • Варна
Миме БЛАГОДАРЯ така си и помислих(за торентите), затова попитах...за да знаят всички...
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт