The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 32 894
  • 711
  •   1
Отговори
# 135
След голямото чакане вчера забравих за епизода  ooooh! ,та се сетих по нощите.......да дърпам ,гледам  Laughing .Добре,че всичко сте описали ..Катрин подла както винаги-любимка ми е , Джена много излишен образ,просто думи нямам за какво са я вкарали в сериала(актрисата също ми е антипатична).Голотата на Деймън ,абсолютно излишна позьорщина за пред зрителките  Laughing Бони най-сетне с Голяма самопожертвователна мисия-явно ще я резнат в края на сезона,а Клаус ще си оцелее да ни радва в трети сезон.

# 136
Е,изгледах го  Whistling Не мога да кажа, че ме впечатли особено,ще чакам с нетърпение другия епизод.
Аларик,много готин беше  Heart Eyes Heart Eyes
А не забелязяхте ли, че всички древни са с по някой вещер-висок и як, а не вещица? Дали мъжете вещери са по-добри от жените такива  newsm78 или просто са избили повечето вещици?
Или просто сценаристите са решили така незнам, но Бони вече много ме дразни и искам да я утепат  #2gunfire #2gunfire, но пък без вещица по-нататък......

# 137
  • София
Защо Бони да е ненужен образ? Тя е единствената вещица?

Единствена или не във втори сезон самоходи от къща на къща и току припадне по някое време.
Трябваше да има градация, а такава просто липсва.
На мен не ми е излишна, но съм мноооого разочарована от нея!

# 138
Защо Бони да е ненужен образ? Тя е единствената вещица?

Единствена или не във втори сезон самоходи от къща на къща и току припадне по някое време.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Уби ме Ване, ама по-добре с припадаща вещица, отколкото без никаква  Joy

# 139
  • на кого му пука
А не забелязяхте ли, че всички древни са с по някой вещер-висок и як, а не вещица? Дали мъжете вещери са по-добри от жените такива  newsm78 или просто са избили повечето вещици?

Вероятно се подразбира че жените  са избивани при най-малкото подозрение за тъмни способности.Поне в Европа светата инквизиция е действала така.Вече в Америка как са били събитията може би трябва да почетем малко повече.Макар че лично аз не задълбавам толкова във фактите все пак е фентъзи сериал.

P.S.Този новия вещер трябва да е готиния дето го постна някой в предната тема,макар че го дават все в по-далечен план и физиономията не се разпознава веднага.
А Бони явно сценаристите не са решили каква точно ще стане.

# 140
Случайна, той е, той е. Надявам се да го дават по-близо, че вярно не можем да го видим. Иначе са приключили със снимките на сезон 2 вече..

# 141
  • София
Това с жените и мъжете вещери ми се струва случайно, но може и да не е.

Да им е честит края!

# 142
Аз не съм съгласна ,че Бони е единствената вещица . Дъщерята на вещера , който умря (отвлечената от Клаус ) , все някога ще се появи . И онази вещица , която Катрин искаше да използва с/у Елена също трябва да изникне от някъде . Ако не в този , то в другия сезон ще се появят .

# 143
  • Срещу планината:)
Понеже не съм влизала от 100години,може да е със закъснение,но anilevI честито за малкото попълнение във фемилито  bouquet Много радост.

Може да е било от късният,час на гледане снощи(или да кажа ранни зори Laughing)ше трябва пак да я гледам
Ама кви бяха тея врътки с Елена и майка й.Нали уж двойничкта му трябва на Клаус,пък той кзе Катрин Rolling Eyes
  ааа тоя Мат как ме издразни,че и шерифката ай да му се невиди,въоще няма да съжалявам ако някой им гризне врътлето.Ама не го очаквах
Нема да се пеня,но трябва да призная,че логично постъпи Tired Все пак го боли за сестра му Confused
А за последната сцена,сигурно не съм единстввената дето осната с отворена уста.Казвам ви одзверих се като видях Алрик там ShockedА бях мяркала из фейса снимки на Клаус.Викам си не може тоя да ги връткал 2 сезона
Даваха ли,че  хващат Аларик,да не съм  проспала момента Embarassed

ПП Имах нужда от момента с Дамянчо в банята Heart Eyes Добре реши да си чисти блузлето  Laughing

# 144
  • Разпиляна във въображението
Добре де, защо всички трябва да припадат само защото някой е вампир. Мисля, че Мат постъпи нормално.

# 145
  • София
Мат постъпи правилно, но шерифката в случая го манипулира за свой собствени цели. Все пак Кари не е убила никой. Е, може да е малко мъртва, но не може да се съди за всички вампири по един Деймън убиващ наред в началото на първи сезон!

# 146
  • Разпиляна във въображението
Хората трябва да се страхуват от вампирите. Това е правилното поведение. Те не знаят, че има и добри вампири.

# 147
  • София
Така е. Съгласна съм.
просто конкретно шерифката ме дразни и то още от първи сезон, когато изобщо нямаше идея с какво се захваща.

# 148
  • на кого му пука
Все пак Кари не е убила никой.  

Абе аз се сещам поне за трима.Двама помощници когато освободи Деймън и Стефан и един случаен в самото начало докато се осъзнае какво става.
Представяте ли си какво и е на майка и.Да осъзнаваш че трябва да убиеш собственото си дете.
Цитат
Даваха ли,че  хващат Аларик,да не съм  проспала момента Embarassed

Дадоха-когато Изабел го забаламоса до колата че му се извинява и много го е обичала.Тогава вещера го ковна.

Някой има ли предположения с какво толкова въпросната дъщеря на татко вещер е по-специална?

# 149
  • София
Е, добре де...  Rolling Eyes
Ама все пак това беше полза роду!

Общи условия

Активация на акаунт