The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 32 909
  • 711
  •   1
Отговори
# 150
  • КиТ
Тъкмо щях да отбележа че все едно виси надолу с главата.Защо ли са решили че така ефекта е по-голям?

Ми нали е вампир, вероятно по асоциация с прилепите трябва да виси Mr. Green
smile3532

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy ,верно за кво им да го въртят тъй Дамянчо,да се напрягат фенките да си го въртя допълително Mr. Green Joy Joy

Реално погледнато шерифката е виждала лошата страна на вампирите,намирала е доста трупове и й се е налагало да ги прикрие,след като разбира за дъщеря си ще е доста раздвоена,според мен може и да иска да я убие с помощта на Мат.Защото тя принципно си е мъртва,не знам дали си има на е идея,че може и да помагат на хората,но погледнато от нейна гледна  точка,тя постъпва така защото мисли че та така е редно! Peace Друг е въпроса,че може и тя да бъде една от мъртвите в края на сезона Rolling Eyes

Джена вместо да разбере кво става,си дигна чукалата и де ще отиде Tired Да беше изслушала Елена като вече не вярва на Аларик Rolling Eyes

# 151
На мен пък ми стана странно колко нормално приеха шерифката и жената на кмета, че Джон ще се съживи защото носи пръстена. Деймън го метна на рамо и го изнесе, а шерифката вика фалшива тревога и край. Как така не тръгна да рови и да търси за какво става въпрос.

# 152
  • на кого му пука
И двете са наясно с вампирите и изобретенията около тях затова не се чудиха много много.
Друг любопитен въпрос е защо маминка не знае че е родила вълче?

# 153
И двете са наясно с вампирите и изобретенията около тях затова не се чудиха много много.

Щото татинко никога не се е превърнал, тоест не е убивал човек, а дори и не е знаел, че може да се превърне. Няма как да знае, Тай изкара една трансформация и изчезна.

# 154
  • Deutschland
запис  Peace

# 155
Да се запиша и аз да попитам, какво беше това "вселяване" на Клаус в Аларик? Как става тая работа не разбрах. И айде вече нали Джоузеф Морган ще играе Клаус, айде да го пускат в образ, то сезона свърши.  Rolling Eyes 

# 156
Да се запиша и аз да попитам, какво беше това "вселяване" на Клаус в Аларик? Как става тая работа не разбрах. И айде вече нали Джоузеф Морган ще играе Клаус, айде да го пускат в образ, то сезона свърши.  Rolling Eyes 

19 еп. идва истинският Клаус, ака Джоузеф. Вещера го всели а в другата серия си разговаря с тях и се прави на Аларик. Просто иска да е близо до тях, без те да знаят, че да е още по-голяма гад  Peace

# 157
  • на кого му пука

Щото татинко никога не се е превърнал, тоест не е убивал човек, а дори и не е знаел, че може да се превърне. Няма как да знае, Тай изкара една трансформация и изчезна.
Явно чичото е минал на самообучение.Той и без това май беше другаде когато това се случи.

# 158
  • София
  Да се запиша и аз, на мен серията си ми хареса. Ще си чакам следващата  Simple Smile
  Повечето от нещата се очакваха, имаше и някои изненади и недоизпипани неща, но ми беше интересно да гледам, а това е най-важното  Simple Smile
  Дали ще се върнат скоро отново на върколаците, имам слабост към вълчетата  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 18:47 от Aila

# 159
  Дали ще се върнат скоро отново на върколациет, имам слабост към вълчетата  Heart Eyes

От 20 епизод до края май все е пълнолуние, и не само ги връщат, ми онова проскубаното псе Джулс се връща и то  Joy

Случайна, да, той това обясняваше, че не е знаел какво му се случва след като е убил онзи.

# 160
  • София
mokka мерси  Hug

# 161
19 еп. идва истинският Клаус, ака Джоузеф. Вещера го всели а в другата серия си разговаря с тях и се прави на Аларик. Просто иска да е близо до тях, без те да знаят, че да е още по-голяма гад  Peace
19 еп. да де, ще ни мъчат до края  Laughing Интересно защо се разкри на Катерина, като иска да не знаят. Време е да събудят и другия култов образ Илайджа..  Hug   

# 162
19 еп. да де, ще ни мъчат до края  Laughing Интересно защо се разкри на Катерина, като иска да не знаят. Време е да събудят и другия култов образ Илайджа..  Hug   

Ми тя нали е отвлечена и е при него, кой знае какво ще се случи с нея. Но няма да я пусне, във промо видеото Стефан и Деймън си говорят и се чудят дали я е убил. Мъчно ще ми е за кучката Sad

# 163
  • София
Ха, добре дошли на "записалите се". Момичета говорете. Ние тука скромна компания вампирите от всички сериали ги резпердушинихме. Нужна ни е свежа кръв, нови мнения и трепети!

# 164
записче  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт