The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 32 883
  • 711
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора, България
Ее, извинявам се ама как няма да гледаме чайките и тюлените като Полчо лази някъде по земята търсейки обрача си  Mr. Green Нещо не му се удава въртенето Mr. Green
Шегувам се, айде да ни е честита новата тема   bouquet

# 16
# 17
Привет  Hug
Мерси за инфото Мока  bouquet Hug

# 18
  • Разпиляна във въображението
Скок тук. Искам Мат и Блонди вече да се разбират и вземат както трябва Whistling

# 19
  • София
Записвам се и аз да не изпусна някоя новина. mokka Родена си за журналист, да знаеш.  Hug

# 20
  • София
И аз тука. Изпуснах ви:) остават само две нощи до заветния ден Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 21
Записвам се и аз да не изпусна някоя новина. mokka Родена си за журналист, да знаеш.  Hug

Благодаря, учим го и го работим  Joy Не съм объркала професията Simple Smile

Още снимки от еп. 19 "Клаус"

# 22
Ааа от тези снимки Клаус не ме грабва и сините очи не помагат  Rolling Eyes

# 23
# 24
Трайкова, огромно благодаря, че си сложила линк към страницата, много се радвам  bowuu Hug

Hug

Леле,този Клаус е страхотен просто....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 25
  • на кого му пука
Абе става за попълване на асортимента.

# 26
  • София
Кат` не го щете Клаус аз го прибирам. После никой да не е казал - ма дай го. Няма да го деля!
Ще стават със Стефан най - добри приятели, а и в саймамлъка имам предостатъчно място.

Време е да видим малко секс в тоя филм... не се притеснявам, че някой ще умре, щото нали 3 сезон е потвърден!

# 27
  • КиТ
Кат` не го щете Клаус аз го прибирам. После никой да не е казал - ма дай го. Няма да го деля!
Ще стават със Стефан най - добри приятели, а и в саймамлъка имам предостатъчно място.

Вземай го Ване нЕмам нищо против,ма чак най-добри приятели със Стефко,нали той го е играе от лошите Rolling Eyes

# 28

Време е да видим малко секс в тоя филм... не се притеснявам, че някой ще умре, щото нали 3 сезон е потвърден!

3ма ще умрат - един още в 20-21, другите на финала... Кандис Акола: „Ако Катрин е 10 крачки преди всички, то Клаус е на Луната!“

# 29
  • София
Е, трима та трима... Щото са им изтекли договорите със сериала сигурно.
Подозирам, че няма да са от нашите любимци.
Залагам на чичо Джон, Изабел, Катрин.

Общи условия

Активация на акаунт