The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 253
  • 711
  •   1
Отговори
# 240
  • Разпиляна във въображението
Здравейте момичета. вървя по темите и раздавам сладкиши. Днес ми е празник.

Гледах серията. Аха да се отърва от Бони и тя оживя Laughing Не беше лоша, имаше съспенс, Деймън отново свърши работата. Браво. Само да не му се налага да убива някой. Иначе отново елена се показа по-мъж от мъжете. Имам я за по-силната, въпреки това, което сте писали по-горе. Наистина прави всичко, което сте изброили, но поема и доста рискове. Само как ковна Илайджа Laughing

# 241

Не знам за мен е доста вероятен вариант,поради така притиснатите сценаристи от страна на феновоте...не да е нямало такива преобръщания Peace,пресен пример който ще се случи в Ик-то 3 сезона Суки прекара с любота на живота си,а сега се очакква да се влюби в лошото момче,но там се развиха нещата с лъжи в началото и сътресения,на този етап просто не виждам вариант тук да стане нещо такова Thinking,и наистина се надявам сценаристите да не подхлъзнат жестоко,щото не само фенове на Делена гледат Mr. Green

Йо тея снимки са доста горещи преди малко ги гледах Mr. Green

Изобщо не съм съгласна тук, и не го казвам като Делена фен. Сценаристите са достатъчно професионалисти (визирам Кевин, за Джули наблюдения нямам), за да се ръководят от хорското мнение. Казвам го за 3456789 път - сериала започнаха да го рекламират като история за момиче, раздвоено между ДВАМА братя вампири. Всичко си е заложено от самото начало и тук няма нищо общо с желанията на феновете, защото преди да започне сериала никой не е знаел коя двойка повече фенове ще има. Освен това, колкото и да не се ръководят по книгите, главната идея я запазват - Елена и братята, Клаус, Катрин, древните вампири и т.н. Елена е и с двамата в книгите.

Нина и Иън на музикалния фестивал в Coachella

Доста близост...

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 16:47 от mokka

# 242
  • на кого му пука
Щом са отишли заедно естествено има близост, макар че точно на тази снимка сякаш Нина държи фотоапарат и позират за снимка.

# 243
  • София
Ако направят както трябва близостта между Елена и Деймън няма проблеми за мен. Аз съм фен на сериала не на някой персонално За мен проблема го казах по - горе. Задавам си въпроса колко успешно биха представили втори път (а не е и втори, защото имам странното усещане, че съм гледала нещо подобно и преди, може и да ми е невярно усещането) подобна промяна. А и Стефан е хубав образ, който не ми се ще да погубват в някой си сезон по - нататък.

Снимките последните са много хубави  Heart Eyes
нИ мога да си изкривя душата. Забавлявали са се страшно. Ако сЪ харесват младите в живота да са зимат!!!

# 244
Днес просто им замина всичкото криене на вятъра. Ама са сладури, вижте им ръцете  Heart Eyes

# 245
Ето ме и мен!Малко късно се включвам ама ме тресеше кофти грип.
Честит имен ден първо на всички именници.
Снимките какво да ги коментирам, то вече всичко е ясно, ще си имаме хубав български зет.
Иначе серията много ми хареса. Много напрегната, но и с добро любовно напрежение между Делена. Аз си мисля, че ще съберат Деймън и Елена ама чак накрая на сериала. Думите на Деймън към Стефчо, че накрая той щял да я спаси, удариха Стефко в сърцето право. Другата серия ще ескалира напрежение. Rolling Eyes

# 246
  • София
С тия дрехи дето е облечен на тия снимки ми развалихте романтиката Sad

# 247
Аз съм фен на сериала не на някой персонално За мен проблема го казах по - горе. Задавам си въпроса колко успешно биха представили втори път (а не е и втори, защото имам странното усещане, че съм гледала нещо подобно и преди, може и да ми е невярно усещането) подобна промяна. А и Стефан е хубав образ, който не ми се ще да погубват в някой си сезон по - нататък.
Може да си чела книгите па да не помниш..  Mr. Green   Бъзикам се, то не че и сюжета на филма следва книгите де..  Laughing    
Стафан е перфектен образ и никой не може да го погуби. Епизод 1 от сезон 1 е най-великият, гледала съм го сигурно 13 000 пъти. Образно казано.  Simple Smile    
Аз съм фенка на Илайджа, офф да го изпапкам.  Laughing     Hug      

# 248
  • на кого му пука
Търсих друго но попаднах на това
за фенките на Илайджа Иън с куче виждахме хайде сега и с котка да го видим.

Също така не се сещам дали сме виждали тези двата постера но и да сме няма лошо да ги видим пак.

Вторият малко като снимка от абитуриенстки бал.

# 249
  • София
Ауууу, двата постера са невероятно красиви и тримата са излезли перфектно...  Heart Eyes

# 250
  • Пловдив
Първият е страхотен Heart Eyes С бялата рокля Нинчето е много красива Peace

# 251
Хареса ми серията.Имаше екшън.Бони страшно ме кефи като пусне в действие силите си.Първородни,непървородни-летят като мухи. hahahaНина и Мат се доказаха като страхотни актьори.Не че някога съм се съмнявала в някой от състава.Всичките са подбрани на ниво.  Simple SmileДеймън и Бони са страхотни в екип.Голям номер извъртяха.Страшен тим бяха.
Между другото,имам чувството,че съм единствената тук,която се вълнува повече дали всички герои(и най-вече Аларик Praynig)ще доживеят трети сезон ,отколкото от химията на Делена. Joy

# 252
  • София
Между другото,имам чувството,че съм единствената тук,която се вълнува повече дали всички герои(и най-вече Аларик Praynig)ще доживеят трети сезон ,отколкото от химията на Делена. Joy
Не си единствата. И мен ме интересуват други неща. Химиите са ми като фон. Силно се надявам Аларик да оцелее и в трети сезон, защото и образа е интересен, и актьора е добър. Даже се чудя сега истинския Клаус колко ще е достоверен след Аларик- Клаус, защото той беше много запомнящ се.
Епизодът беше добър. Вече се абстрахирам от нещата, които не ми се връзват, защото е ясно ще догледам историята, та поне да е с кеф.

ПП Нина и Йън са симпатична двойка в живота. Поне така изглежда на снимките.

# 253
Търсих друго но попаднах на това
за фенките на Илайджа

Просто прекрасно, благодаря ти!  Hug       

# 254
  • София

Значи не ни следиш внимателно!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт