The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 232
  • 711
  •   2
Отговори
# 600
  • Стара Загора, България
Аз пък не намирам кво пък толкова се кокори Деймън..  ThinkingСъгласна съм че постояно прави някакви физиономии ама чак да му изскачат очите. Те очите му попринцип са някакви свити, изморени.. с неговото "кокорене" изобщо никакво впечатление не ми прави. По-скоро си отваря очите, не се кокори, те попринцип са като някакви чертички както казах..  Mr. Green Mr. Green толкова са свити на моменти..  Laughing

# 601
Според мен си се кокори и то здраво.  Simple Smile Ама може би просто знае колко са му красиви очите и иска да ги подчертае за нас.  Laughing Laughing

# 602
Въобще не си правя кой знае какви илюзии за Делена - Ленчето и без това от време на време ме дразни, така че предпочитам да намерят някоя по-яка мацка за Деймън Whistling
добра идея  Peace и междувременно Елена да поревнува малко  Laughing

# 603
  • Сливен
вижте какво открих докато се мотках във вибокса ^^ цък

# 604
Артемида_, благодаря ти   bouquet

Случайна, доизясни си залога, че не мога да го приема така. Прощална и Деймън умира или прощална и край на сезона?  Mr. Green

Иън Сомърхолдър на официалната вечеря IMPACT Arts+Film Fund

И Нина и тя там, ама нямат снимки заедно

Актьорите в MTV Ten on Top

А Джоузеф като каже vampire  Heart Eyes

# 605
  • на кого му пука
Залога е че Елена ще си мисли в този момент /на целувката/,че Деймън умира и това ще е нейното сбогом.Разбира се момчето ще бъде излекувано по чудодеен начин и ситуацията ще стане още по-комплицирана.

# 606
Деймън много ми хареса в последната серия - още по-секси ми се стори, въпреки че не мислех, че е възможно.

# 607
Залога е че Елена ще си мисли в този момент /на целувката/,че Деймън умира и това ще е нейното сбогом.Разбира се момчето ще бъде излекувано по чудодеен начин и ситуацията ще стане още по-комплицирана.

Ахааа, че Елена ще му дава прощална целувка. Ясно, записвам  Joy

# 608
Аз също не се дразня на ''бездействието'' на Стефан той прие нейното решения.Не мога да си обясня защо Деймиън даде от своята кръв на Елена не помисли ли, че тя ще го намрази както той е намразил Стефан когато го е накарал да пие кръв (или там каквато беше историята не си я спомням точно), за да оживее....

# 609
Аз също не се дразня на ''бездействието'' на Стефан той прие нейното решения.Не мога да си обясня защо Деймиън даде от своята кръв на Елена не помисли ли, че тя ще го намрази както той е намразил Стефан когато го е накарал да пие кръв (или там каквато беше историята не си я спомням точно), за да оживее....
На Деймън това си му е голям проблем - първо действа, после мисли.  Peace

# 610
После обаче като осъзна какво е направил му стана гузно...беше ми много интересен в бара като говореше с Клаус за отлагането  Laughing 1 месец какво толкова  Laughing

# 611
И на мен ми липсваше Тайлар да се взимат с Кер,Мат нещо и той върви към килване Mr. Green[/b][/i]
Да се вземат, амин!  Laughing   Мат едва ли ще го махнат, вярно не се следват книгите, но Мат е "скрита лимонка", сериала има нужда от такива герои..  Laughing  

# 612
И на мен Деймън ми беше много интересен в бара, ама лошо ли е да пробва, току виж и Клаус се поддал на чара му.  Laughing

Аз не съм чела книгите и ми стана интересно защо Мат да е скрита лимонка? Нещо специално ли прави в книгите? Simple Smile

# 613
Нищо специално, просто е титуляр.  Simple Smile  

# 614
Аз не съм чела книгите и ми стана интересно защо Мат да е скрита лимонка? Нещо специално ли прави в книгите? Simple Smile

До колкото си спомням той доброволно даде от кръвта си на Елена, за да се превърне тя във вампир. И после още няколко пъти тя смучше от него.

Общи условия

Активация на акаунт