The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 231
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
  • на кого му пука
Не смесвайте книгите със сериала.От самото начало вървят в различни посоки.Може Мат да има потенциал защото само той  беше нормален човек досега.

# 616
Нина и Иън на официална вечеря в Белия Дом

Иън и Нина на Correspondants Dinner в Белия Дом

# 617
Мерси за отговорите. Не смесвам книгите и филмите, знам, че на различни, просто ми стана интересно.  Simple Smile

Много хубава двойка се.  Heart Eyes

# 618
Мерси за отговорите. Не смесвам книгите и филмите, знам, че на различни, просто ми стана интересно.  Simple Smile

Много хубава двойка се.  Heart Eyes

Ама твърдят, че не са двойка.. От 1 месец са се залепили като сиамски близнаци, ама не са двойка. На официални вечери в Белия дом канят Иън, тя с него, ама не са двойка. Разправяйте на шапката ми  Joy

# 619
  • София
Според мен не са двойка, а си правят ПР, за да дадат на зрителите поне извън екрана мечтаната Делена история. Не изглеждат влюбени изобщо.

# 620
  • Стара Загора, България
Вярно е пък че не изглеждат влюбени, ама са много хубави  Heart Eyes

# 621
  • София
Вярно е пък че не изглеждат влюбени, ама са много хубави  Heart Eyes
А, че са хубави спор няма, даже са много, много хубави. Биха били чудна двойка, ама то не става по поръчка.

# 622
  • на кого му пука
Ако имаха по едно цвете тя в косата той на ревера като нищо можеше да ги спретнат за младоженци.
Не мога да се сдържа обаче за прическите и на двамата особено на Иън.Не е ли редно на официална вечеря да са по-зализани или поне по сресани.Иначе страхотна рокля.

# 623
Не знам защо не ви изглеждат влюбени, може би съдите само от тези снимки. Аз съдя по абсолютно всички техни снимки, които излизат напоследък. Особено тези от Коачела. А да не говорим как се гледат по интервютата.

# 624
  • на кого му пука
Аз нищо не казвам за това .Имат химия а може и нещо тайно да имат.Те и Робстен така бяха докато го обявиха официално.

# 625
  • Стара Загора, България
Аа аз само за тези снимки говоря. Иначе от Коачела определено изглеждат.. хмм  Heart Eyes Laughing .. Апък за интервюта изобщо да не говорим, такива погледи си хвърлят, че  Mr. Green

# 626
  • КиТ
Тази прословута целувка от която явно съседното дърво има вопиюща нужда,ако изобщо я има то залагам 3лв че ще е прощална./нали всички мислят Деймън за пътник/.

ха подкрепям и Дейман ще умре този сезон,а вече другия ша го съжевят тъй,че съвсем скоро си чакам 2та лева Whistling Whistling Whistling

Не знам така само от снимки и аз не мога да преценя дали се обичат младите,ма определено доста често почнаха да ходят на всякъде заедно,което си е доста съмнително Thinking Къде е Пол да им свети питам аз Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 627
Вярно ли е че Пол участвал в някакъв сериал като върколак??

# 628
Вярно ли е че Пол участвал в някакъв сериал като върколак??

http://www.imdb.com/title/tt0281524/

# 629
Според мен не са двойка, а си правят ПР, за да дадат на зрителите поне извън екрана мечтаната Делена история. Не изглеждат влюбени изобщо.

На мен досега през акъла не ми беше минавала такава идея.  Thinking Просто си мислех, че не искат да признават официално, че пазят техните си лични работи наистина лични. Както и да е, тяхна ти работа какво правят, ама пък просто ей така от страни погледнато, са страхотни.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт