The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 32 891
  • 711
  •   1
Отговори
# 120
Тъкмо щях да отбележа че все едно виси надолу с главата.Защо ли са решили че така ефекта е по-голям?

Не знам, на мен не ми харесва...
Кат Греъм отговаря на общи въпроси

И излезе видео от предстоящия 18 еп. "Последният танц." СПОЙЛЕРИ!

# 121
  • София
Снимката изобщо не ми харесва и изобщо промо снимките им напоследък ги правят... на първи сезон много повече ми допадат.

Брей размотаването на Деймън без тениска никой не е коментирал Grinning

Вероятно щото в тази тема не се слюнкоотделя толкова.

# 122
  • в сърцето на един мъж...
Тъкмо щях да отбележа че все едно виси надолу с главата.Защо ли са решили че така ефекта е по-голям?

Ми нали е вампир, вероятно по асоциация с прилепите трябва да виси Mr. Green

# 123
  • София

Ми нали е вампир, вероятно по асоциация с прилепите трябва да виси Mr. Green
smile3532

# 124
  • на кого му пука
Цитат
размотаването на Деймън без тениска никой не е коментирал

В интерес на истината подозирам че Иън полага усилия да изглежда по-добре отколкото в първи сезон.
Иначе епизода беше малко странен.Безмислено беше Изабел да отвлича Елена ако ще я пуска.И уж не била под въздействие пък се самоуби.Много ми е любопитно как Аларик ще оцелее след тази магия която му направиха.И на Бони няма да и се наложи да използва силите понеже залагам че Клаус ще се разкара сам след няколко епизода за да се завърне в трети сезон.
Мътно ми е какво ще се случи с Каролайн.

# 125
  • София
Загубиха ме тези Дневници. Всеки следващ епизод е все по- нелеп.  Confused

# 126
  • Разпиляна във въображението
Мат постъпи повече от нормално след като разбра за Барбиту Peace

# 127
Цитат
размотаването на Деймън без тениска никой не е коментирал

В интерес на истината подозирам че Иън полага усилия да изглежда по-добре отколкото в първи сезон.
Иначе епизода беше малко странен.Безмислено беше Изабел да отвлича Елена ако ще я пуска.И уж не била под въздействие пък се самоуби.Много ми е любопитно как Аларик ще оцелее след тази магия която му направиха.И на Бони няма да и се наложи да използва силите понеже залагам че Клаус ще се разкара сам след няколко епизода за да се завърне в трети сезон.
Мътно ми е какво ще се случи с Каролайн.

Беше под въздействие, че даже под въздействие се самоуби. По телефона пита тоя вещера дали е направила вече каквото трябва и дали е свободна. Изабел отвлече Елена за пред Катрин, защото Катрин мислеше, че ще я карат при Клаус.

Аларик поне е жив, промо снимки от еп. 20

# 128
  • София
Е, добре де защо всички решихте, че Изабел е под въздействие  newsm78
Що пък да не се самоуби щото така и изнася...

Загубиха ме тези Дневници. Всеки следващ епизод е все по- нелеп.  Confused

Като за тийн-драма би било учудващо ако не го направят такъв. И все пак докато по този показател не надмине Бъфи и Ангел  ooooh! ще го гледам.  

# 129
Е, добре де защо всички решихте, че Изабел е под въздействие  newsm78
Що пък да не се самоуби щото така и изнася...  

Виж за самоубийството не съм точно сигурна, може и собствено решение да е било. Но беше под въздействие за да измами Катрин и да примами Аларик.

# 130
А, в къщата на Изабел, защо всеки си влизаше както иска? Не трябва ли да ги покани някой? Thinking
И защо избраха точно Аларик?

# 131
  • София
Не знам... мисля, че са си някакви нейни планове.
Яд ме е, че я махнаха, защото беше един от малкото наистина интересни образи, който може да търпи развитие.

А, в къщата на Изабел, защо всеки си влизаше както иска? Не трябва ли да ги покани някой? Thinking
И защо избраха точно Аларик?

Щото е вампирка - мъртва.
Това защо е точно Аларик все още не се знае.

# 132
  • София
Vanya_I И аз ще го гледам вероятно, но не пречи да мрънкам.  Embarassed

За Изабел си мисля, че имаше намерение да се самоубие от началото на епизода, защото се обясни на Аларикчо, после и на дъщеря си. Но сценаристите що перспективни герои изтребиха... А Бонка си стои...
Но най- смешно от всичко беше, че Джена вече принудена да разбере какво се случва взе, че избяга. И пак не знае нищо. hahaha Joy hahaha

# 133
  • София
Оххххх, милата леля Джена. Кърти мифки с това си незнание просто  hahaha
нЕма такава овца!

# 134
Защо Бони да е ненужен образ? Тя е единствената вещица?

Общи условия

Активация на акаунт