The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 253
  • 711
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Много екшън  Shocked а това: I will always choose you  Blush беше черешката на тортата  Peace
а аз от публиката с лига в уста......ехххххххххх Whistling Choose me Joy

# 212
  • Бургас
Добър епизод. Доста интересен. Обаче това, че Катрин си мушкаше крака беше гадно.  Confused
Но както и да е, моето момче се събужда  Crazy Има нещо в тоя Илайджа, което много ме кефи.

О извинявам се много Слагам ги.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 18:05 от Sesana

# 213
Ееее, къде са белите букви??

# 214
  • Габрово
А случайно някой да знае коя е песента от 16:17мин. нататък. Това са първите сцени от танците. Simple Smile

# 215
  • София
Очаквах много повече от тази серия. Не ми се пише с ББ ще коментирам следващите дни

# 216
На мен пък епизода ми хареса. То е ясно, че Клаус ще го избиват до края на сезона, но все чакам противопоставянето между двамата братя в любовта им към Елена. Деймиън имаше две - три страшно кефещи ме сцени в този епизод, което ми стига. И ако някой е гледал по- внимателно от мен, моля да ми обясни за какво на братята им беше да прехвърлят собствеността на къщата на Елена, като Аларик/Клаус си влезна без покана през парадния вход?

# 217
за този епизод ще кажа само, че бих постъпила точно като Елена в края на епизода  Mr. Green

# 218
А случайно някой да знае коя е песента от 16:17мин. нататък. Това са първите сцени от танците. Simple Smile

Саундтрак http://twifun-bg.com/?p=127961

Промо снимки от еп. 21 „The Sun Also Rises“

# 219
На мен пък епизода ми хареса. То е ясно, че Клаус ще го избиват до края на сезона, но все чакам противопоставянето между двамата братя в любовта им към Елена. Деймиън имаше две - три страшно кефещи ме сцени в този епизод, което ми стига. И ако някой е гледал по- внимателно от мен, моля да ми обясни за какво на братята им беше да прехвърлят собствеността на къщата на Елена, като Аларик/Клаус си влезна без покана през парадния вход?

ББ: Тъй като това не е вампирско тяло, Клаус няма нужда от покана да влиза в къщите. Това е една от целите му с обсебването  Peace

# 220
  • на кого му пука
Това с обсебването на мен лично ми тъпее.
Иначе сега ще коментирам само че фенките на Деймън ще са много доволни от този еп.Другото утре.

# 221

ББ: Тъй като това не е вампирско тяло, Клаус няма нужда от покана да влиза в къщите. Това е една от целите му с обсебването  Peace
сФанах. newsm78
за този епизод ще кажа само, че бих постъпила точно като Елена в края на епизода  Mr. Green
Аз не бих постъпила като Елена, ми щях да се метна връз Деймиън с огнена страст, бурни целувки и не само...Ха дано да видим и това в следващите езизоди...

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 22:57 от storm76

# 222
  • София

Да, именно и мен това ме разочарова, наред с няколко други детайла, които ще напиша по - нататък.

# 223
Иначе сега ще коментирам само че фенките на Деймън ще са много доволни от този еп.Другото утре.

Аз не съм особено доволна, очаквах повече. Фенка на Дамян  Peace

# 224
Интересна беше серията, поне имаше екшън и някакво развитие.

Общи условия

Активация на акаунт