The Vampire Diaries season 2 : Клаус- мощта на Древните - 17 тема

• 34 222
  • 711
  •   1
Отговори
# 330
  • Атлантис, Галактика Пегас
Епизода беше вау! Аз книгата не съм я чела и бях шокирана. Останало след като може без ББ. Peace

# 331
Епизода беше вау! Аз книгата не съм я чела и бях шокирана. Останало след като може без ББ. Peace

Нямат нищо общо с книгите  Peace

# 332
Деймън пак някаква вътрешна битка води...скоро ще избие наяве  Rolling Eyes
Харесами Илайджа.... Peace,някакси много готино ще е ако се събере с Катерина  Laughing

# 333
  • Атлантис, Галактика Пегас

Нямат нищо общо с книгите  Peace
о добре.

# 334
Тъкмо приключих с епизода и съм Уау Grinning
Определено съм от Тим Деймън относно Елена, но съм пристрасна. Актьора го харесвам повече. Нищо, че прилича на Джак Спароу в мимиките и жестовете Laughing
Изобщо не очаквах такъв развой на събитията.

# 335
  • Стара Загора, България
Илайджа е разлюбил Катерина, защото тя е взела нещата в свои ръце, превърнала се е във вампир и Клаус в крайна сметка иска да убие собствения си брат заради нея.. Стана ми жал за Деймън. Той си го прави, ама все пак колко е объркан и как се отдели от всички.. а Стефан малко ме ядоса с това "Благодаря, че си влюбен в приятелката ми" извинявайте ама Деймън какво може да направи, чувствата да не са някой надпис който можеш да изтриеш. Иначе Стефко ме накефи в този епизод. Малко повече внимание му се обърна и на него най-после. Беше много добричък и състрадателен точно както си трябва  Laughing

аа пък за тия фантасмагории какво да кажа... бях шокирана ама малко ме изби на смях Grinning

# 336
  • КиТ
OMG или иначе казано  OMFG Joy Joy Joy Joy

Аз чакам да си кажа ма не ми се пише в ББ иначе бях лаул на някой нещица Crazy,то иначе как де при разкритите се работи  Mr. Green

# 337
  • София
- An apology
- A what hahaha
Някой ако ми намери това гифче, ще го черпя една мастика Mr. Green

# 338
- An apology
- A what hahaha
Някой ако ми намери това гифче, ще го черпя една мастика Mr. Green

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lk2i9lSIfj1qemlpro1_500.gif  Mr. Green

Това е почерпката от мен за услугата Simple Smile

# 339
  • София
Мокка, мерси ама няма ли го цялото някъде с Илайджа hahaha

# 340
Мокка, мерси ама няма ли го цялото някъде с Илайджа hahaha

Ах ми само това намерих, ще потърся Simple Smile

# 341
Йо може ли и за мене някое гифчее, сладко малко Деймънско!!! Heart Eyes

# 342
Йо може ли и за мене някое гифчее, сладко малко Деймънско!!! Heart Eyes

Заяви си някъде желанието какво точно и утре го имаш, че трябва да излизам Simple Smile

# 343
  • София
В това гифче прави типично Никълъс Кейдж физиономия, особено с това увисване на веждите.. Някак ми разваля представите за Деймън Rolling Eyes
Много гаден край на епизода, крайно незадоволено е желанието ми да видя какво ще стане, в предния сякаш се случи повече. Този сезон като свърши със сигурност ще го изгледам пак един след друг епизодите.

# 344
mokka абе ти си легенда бе  Hug  Много полезна информация предоставяш, браво на теб.
Илайджа и Катерина бяха world class academy  Laughing   Или Даниел и Нинчето трябва да кажа.  Даниел как играе Илайджа. Човека е роден за тая роля. Уникално изпълнение и браво на сценаристите за образа.   Епизода надхвърли всичките ми очаквания.  Пък те бяха доста високи.  Сега ще го гледам пак, за да осмисля по-спокойно нещата.  

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 00:44 от KiА

Общи условия

Активация на акаунт