Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 214
  • 696
  •   1
Отговори
# 330

Колието в ръцете на Бехлюл:Тея двете да си го подмятат го направиха на нищо,щях да му взема добри пари и да се напия накрая от мъка с тях а сега ...на ремонт

Ако искаш да знаеш снощи спах с Аднан и....не бе нищо особено

# 331
Ох, Славена-ще ме умориш с тези коментари-имай милост, моля те...........!  Praynig  Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 332
Силвия-Мария, веднъж казваш, че Бехлюл не може да обича, друг път, че има "любов" м/у "Бахлюл" и Нихал..............  Tired Хайде оправи се, моля те..............
Както казах анализираме сегашните събития.Това,че някой гледал-недогледал бъдещи серии и събития-не вАжи................  Thinking

# 333
Аз харесах Бихтер в този епизод.
Много точно разгада Бехлюл.
Но понеже той и се изплъзва тя пролива крокодилски сълзи и наранява още хора.
Сложна работа.
Като гледах как я гледа Бехлюл от вратата в миналия епизод/като вълк козле/и този епизод как доказва,че не го интересува,се чудех кога ще излезе от прикритие.

# 334
Не съм отявлен фен на никой от геройте във филма ,номисля че поведението на Бихтер  започва да омръзва на Бехлюл-тя става много заядлива,опитва се да наранява Бехлюл , да го провокира /постъпката с колието/-това не е начина да задържеш един мъж,по скоро да му писне от теб

# 335

-Вълчо,иззяш ме-е-е..
-Р-р-р,не мога,стария козел ще плаче за теб,младото яренце

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:32 от Slawena

# 336
Slawena   bouquet

# 337
джоджо,biskit ,радвам се,че имате чувство за хумор Laughing

charovnica  Wink

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:52 от Slawena

# 338
  Slawena  Hug-много е забавано   bouquet

Прави ми впечатление още един модел от блаканската ни психика освен мъжа/обвързан или не/ може да ходи,жената -не.Другото е жената трябва да търпи лошо поведение,обиди и оскърбление и не трябва да им отвръща със същото,защото ще загуби мъжа.Изключително интересно,наистина,личност,партньорство-тц. Бихтер се засегна и обиди,че това между тях е грях и тя е един вид омърсена и недостойна в сравнение с чистата Нихал.Оттам тръгна всичко,затова отиде в къщата,да види дали  наистина за него всичко е било само грях и нищо друго,оттам се настърви срещу Нихал,после той я нападна  на масата в хола и тя съответно се задейства и даде колието,после той с епострига,защото му било омръзнало  и така се започна една въртележка-аз правя едно нещо,за да те нараня,ти друго. А всъщност има нужда от просто най-обикновен разговор,тогава няма да се стига до тези грешки.Това показва още веднъж как липсата на комуникация между хората във всяка една сфера поражда напрежение и недоразумения.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:59 от charovnica

# 339
Силвия-Мария, веднъж казваш, че Бехлюл не може да обича, друг път, че има "любов" м/у "Бахлюл" и Нихал..............  Tired Хайде оправи се, моля те..............
Както казах анализираме сегашните събития.Това,че някой гледал-недогледал бъдещи серии и събития-не вАжи................  Thinking

Бехлюл е палавник smile3503 с опит ,който отлично може да владее чувствата си.
Той знае как,да съхрани собственото си сърце за да не може да бъде нараняван от ку.ки smile3521.
Знае колко емоция да си позволи и как и кога да я изтръгне от себе си
Пейкер,Елиф,Бихтер са жени ,които могат да водят за носа всеки мъж ,който не е като Бехлюл.
Когато хвърля кулието на Бихтер,той се освобождава от емоциите към  нея
./Бихтер  подарява кулието ,но не се освобождава от чувствата си/
С Нихал Бехлюл е обезоръжен от този си "емоционален щит за кучки",
защото и вярва ,че няма да го нарани.

(Аз също съм като Бехлюл,когато се усетя ,че не владея себе си -едно пътуване 10 дни
 и всичко си  е на място)

Сценария казва,че някога Бех е бил влюбен и наранен от Седеф ,след което не е обичл жена-факт. smile3521

newsm78Учудващо е ,че има  наивни жени ,които си мислят ,
че желанието за секс на мъжа е еднозначно на обич

# 340
  • Бургас

Прави ми впечатление още един модел от блаканската ни психика освен мъжа/обвързан или не/ може да ходи,жената -не.Другото е жената трябва да търпи лошо поведение,обиди и оскърбление и не трябва да им отвръща със същото,защото ще загуби мъжа.Изключително интересно,наистина,личност,партньорство-тц. Бихтер се засегна и обиди,че това между тях е грях и тя е един вид омърсена и недостойна в сравнение с чистата Нихал.Оттам тръгна всичко,затова отиде в къщата,да види дали  наистина за него всичко е било само грях и нищо друго,оттам се настърви срещу Нихал,после той я нападна  на масата в хола и тя съответно се задейства и даде колието,после той с епострига,защото му било омръзнало  и така се започна една въртележка-аз правя едно нещо,за да те нараня,ти друго. А всъщност има нужда от просто най-обикновен разговор,тогава няма да се стига до тези грешки.Това показва още веднъж как липсата на комуникация между хората във всяка една сфера поражда напрежение и недоразумения.
Хм. Аз съм от хората, които не смятат, че за мъжа може, а за жената не. Всеки има право, а пола е без значение. Много мразя тя ку..а, той герой по отношение на бройката/изневярата..... Простете за думите. Но откачам.
Бихтер няма какво да се засяга. Това между тях си е грях. Може да е любов, секс...., но е грях. Защото всички знаем дефиницията на думата. И ни е ясна връзката им.
Любовта на Нихал е чиста. И това също е факт. Та Бихтер няма причина да се засяга. Тя е наясно с всичко това.  Хем се хваща на хорото, хем не приема да я наричат танцьорка  Whistling
Бихтер не си насочва правилно вниманието. Обиди се от факт и отиде да смаже илюзията на едно влюбено момиче  Crossing Arms Горката тя. Че и е горда от направено. Като "шамар в лицето". Знаете ли колко тъпо изглежда? На него и през ум не му минава да погледне Нихал любовно, а мацката, с която спи му прави такива въртели. Ако Нихал беше просто приятелка..Ок. Но тя му е близка. Граници. Прескачат се граници.
Бихтер първа започна. Защо така и не разбрах...Но кой колкото може....

# 341

Прави ми впечатление още един модел от блаканската ни психика освен мъжа/обвързан или не/ може да ходи,жената -не.Другото е жената трябва да търпи лошо поведение,обиди и оскърбление и не трябва да им отвръща със същото,защото ще загуби мъжа.Изключително интересно,наистина,личност,партньорство-тц. Бихтер се засегна и обиди,че това между тях е грях и тя е един вид омърсена и недостойна в сравнение с чистата Нихал.Оттам тръгна всичко,затова отиде в къщата,да види дали  наистина за него всичко е било само грях и нищо друго,оттам се настърви срещу Нихал,после той я нападна  на масата в хола и тя съответно се задейства и даде колието,после той с епострига,защото му било омръзнало  и така се започна една въртележка-аз правя едно нещо,за да те нараня,ти друго. А всъщност има нужда от просто най-обикновен разговор,тогава няма да се стига до тези грешки.Това показва още веднъж как липсата на комуникация между хората във всяка една сфера поражда напрежение и недоразумения.

Бехлюл нито веднъж не нарани Бихтер.
Той слага край,а тя не приема и му прави мръсотии.
Според теб в къщата той не и ли каза край?
В парника вечерта не и ли каза край/
На бала не и ли каза край?
Тя не желае да го приеме и прави мръсотии.
Какъв разговор с човек ,който не ЧУВА,когато не му харесва

# 342
# 343
  Аз също не отричам,че това е грях, изказвам виждането си защо се засегна,фактите и тя ги знае,друг е въпросът как ги тълкува тя както и другата страна.Ако някой ти казва в единия момент,че те обича до лудост и никога няма да може без теб и  в следващия,че това е грях,а отсреща противостои чист и влюбен в него човек,няма ли да се засегнеш? Не мисля.
  А за да не прави тя въртели,някой трябва да я успокои,да внесе увереност в нея,а не да подклажда ревността й,Бих далеч не е единствената крива .

# 344

Прави ми впечатление още един модел от блаканската ни психика освен мъжа/обвързан или не/ може да ходи,жената -не.Другото е жената трябва да търпи лошо поведение,обиди и оскърбление и не трябва да им отвръща със същото,защото ще загуби мъжа.Изключително интересно,наистина,личност,партньорство-тц. Бихтер се засегна и обиди,че това между тях е грях и тя е един вид омърсена и недостойна в сравнение с чистата Нихал.Оттам тръгна всичко,затова отиде в къщата,да види дали  наистина за него всичко е било само грях и нищо друго,оттам се настърви срещу Нихал,после той я нападна  на масата в хола и тя съответно се задейства и даде колието,после той с епострига,защото му било омръзнало  и така се започна една въртележка-аз правя едно нещо,за да те нараня,ти друго. А всъщност има нужда от просто най-обикновен разговор,тогава няма да се стига до тези грешки.Това показва още веднъж как липсата на комуникация между хората във всяка една сфера поражда напрежение и недоразумения.
Хм. Аз съм от хората, които не смятат, че за мъжа може, а за жената не. Всеки има право, а пола е без значение. Много мразя тя ку..а, той герой по отношение на бройката/изневярата..... Простете за думите. Но откачам.
Бихтер няма какво да се засяга. Това между тях си е грях. Може да е любов, секс...., но е грях. Защото всички знаем дефиницията на думата. И ни е ясна връзката им.
Любовта на Нихал е чиста. И това също е факт. Та Бихтер няма причина да се засяга. Тя е наясно с всичко това.  Хем се хваща на хорото, хем не приема да я наричат танцьорка  Whistling
Бихтер не си насочва правилно вниманието. Обиди се от факт и отиде да смаже илюзията на едно влюбено момиче  Crossing Arms Горката тя. Че и е горда от направено. Като "шамар в лицето". Знаете ли колко тъпо изглежда? На него и през ум не му минава да погледне Нихал любовно, а мацката, с която спи му прави такива въртели. Ако Нихал беше просто приятелка..Ок. Но тя му е близка. Граници. Прескачат се граници.
Бихтер първа започна. Защо така и не разбрах...Но кой колкото може....
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт