Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 193
  • 696
  •   1
Отговори
# 405
Само не мога да разбера дали според вас е редно да отвориш темата, за да прочетеш или споделиш нещо и първото, на което да се натресеш да бъде края на сериала?  Shocked

# 406
  • Асеновград
Само не мога да разбера дали според вас е редно да отвориш темата, за да прочетеш или споделиш нещо и първото, на което да се натресеш да бъде края на сериала?  Shocked

И аз това се питам  newsm78 Разсъждаваме върху настоящите серии,а не за бъдещите.Когато ги изгледаме,тогава ще обсъждаме тях  Hug

# 407
На коя оригинална серия сме в момента?  newsm78  bouquet

# 408

И аз това се питам  newsm78 Разсъждаваме върху настоящите серии,а не за бъдещите.Когато ги изгледаме,тогава ще обсъждаме тях  Hug

Съжалявам Peace
 ,но правилата на темата го позволяват,
а и неинформирани фенки на Бихтер ме обвиниха #Crazy #Crazy #Crazy ,че
 цитирам неправилно авторите на филма

# 409
На коя оригинална серия сме в момента?  newsm78  bouquet
56-а, в началото го дадоха. Wink

# 410
Не  можах да изгледам снощният епизод преди сегашната серия -  защо Нихал е толкова тъжна и умислена ? Предполагам ,че отговорът е в това , коета каза  на Дениз , че не е сигурна в Бехлюл и чувствата му , има ли нещо друго ? Стана ми много мъчно за нея - когато си влюбен не бива да си тъжен и нещастен , трябва да си окрилен , да не стъпваш по земята ...
А тази вечер окончателно Бехлюл и Бехтер сложиха старта на играта "Кой ще го боли повече "- кой колко ще издържи да бъде нараняван , унищожаван и стъпкван безмилостно !
И кой каза , че Четин е Къванч на стари години ?! Shocked Четин става , ама точно за някоя жена на 51! Надявам се , че Къванч ще остарява красиво - като катедрала ! Wink

# 411
gospojata, Нихал чу разговор между Дениз и Бехлюл, в който говориха за това, че Мадмоазел го е повикала в ранчото. После преди да отидат на бала - тя каза, че не е сигурна в Бехлюл и само като се увери, че я обича, тогава ще му подаде ръка. Няма друго нещо - това е.
Как да си щастлив, когато чувстваш, че любовта ти е несподолена?

... ама точно за някоя жена на 51!
hahaha hahaha hahaha Как пък го изчисли... на 51... Joy Joy Joy

# 412
До сега майката вардеше щерката,а сега БИхтер ще сватосва майка си Mr. Green

# 413

Съжалявам Peace
 ,но правилата на темата го позволяват,
а и неинформирани фенки на Бихтер ме обвиниха #Crazy #Crazy #Crazy ,че
 цитирам неправилно авторите на филма

Преди като съм чела други тема пишещите там са достатъчно  уважителни,за да пишат за бъдещи периоди с бели букви, а ти не само пишеш за бъдещ период а директно пишеш как свършва сериала, според теб това коректно ли е към другите които искат да го изгледат до края ?

# 414
Snejka ,  Hug благодаря ти , мила ! Както вече казах , Нихал може и да е наивна , но не е глупава ! Хареса ми как затвори устата на Фирдевс ! Peace

Slawena , Heart Eyes ми гледа да я пласира нейде - белким и се махне от главата ! Laughing

# 415
Snejka ,  Hug благодаря ти , мила ! Както вече казах , Нихал може и да е наивна , но не е глупава ! Хареса ми как затвори устата на Фирдевс ! Peace
И на мен това много ми хареса. Изобщо - в последните две серии Нихал ми харесва още повече.  Heart Eyes

# 416
  • Pleven, Bulgaria
Тази вечер глезената и нахална,както някои определят Нихал,постъпи най-зряло и правилно.Колкото и да обича Бехлюл разбира,че той не е така влюбен като нея.С всяка от последните серии се обеждавам,че между БиБ не е истинска обич.Когато обичаш някого не го наранявш дори ти да си наранен.Въпреки че Бех не обича всеоще Н той се противопоставя на интригите  и провокациите на Бихтер,ако толкова вного страдаше нямаше да постъпи по този начин.Толкова беше доволна,че Бех ги е видял с Аднан.Колкото и да мисля че всичките им действия са защото са наранени не мога да си представя,че ще нападаш и опрекваш човека когото обичаш,дори той да е Бехлюл и да те е наранил толкова,но той показа че държи много повече на това семейство отколкото Бихтер.

# 417

Ами покрай тези таблици и графики и процентни статиски , задобрях математически ! Wink Няма нищо случайно , нали знаеш ! Peace

# 418

Ами покрай тези таблици и графики и процентни статистики , задобрях математически ! Wink Няма нищо случайно , нали знаеш ! Peace
hahaha hahaha hahaha

# 419
Не  можах да изгледам снощният епизод преди сегашната серия -  защо Нихал е толкова тъжна и умислена ? Предполагам ,че отговорът е в това , коета каза  на Дениз , че не е сигурна в Бехлюл и чувствата му , има ли нещо друго ? Стана ми много мъчно за нея - когато си влюбен не бива да си тъжен и нещастен , трябва да си окрилен , да не стъпваш по земята ...
А тази вечер окончателно Бехлюл и Бехтер сложиха старта на играта "Кой ще го боли повече "- кой колко ще издържи да бъде нараняван , унищожаван и стъпкван безмилостно !
И кой каза , че Четин е Къванч на стари години ?! Shocked Четин става , ама точно за някоя жена на 51! Надявам се , че Къванч ще остарява красиво - като катедрала ! Wink

"Кой ще го боли повече "-това ли е любовта?

не е ли популярното ....... страст и омраза?

PeaceМатематиката не е за всеки ,особено висшата,но логиката е необходима

Общи условия

Активация на акаунт