Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 185
  • 696
  •   1
Отговори
# 420
  "Кой ще го боли повече?" -в това може да се превърне любовта,а глезеността на Нихал,което е неоспорим факт,няма нищо общо със способността й да разсъждава и мисли,това са отделни неща.Бихтер гледа да намери занимание на майка си-Четин,че да я остави на мира и да не се занимава с нея.Бех беше като животно в клетка,когато остана сам  в хола вечерта.Добре,че са жените/Б и Н/ да го оправят Бех,че той иначе сам само се оплита.
  moon_spell добре дошла   bouquet Безпощадна си към Бех и си права за много неща,но това според мен е само една част от цялото.
  Бих-нанесе тежък удар,провокирайки ревността му и целта на всичките й действия за мен е Бех да отиде и да й признае любовта си отново и колкото повече той я отблъсква,толкова повече тя напада.Убедена съм,че той съзнава това,но в същото време е твърде горд,за да го направи. А колко тя не го интересува се видя-напи се от мъка,затова че е с чичо му.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 22:04 от charovnica

# 421
Lady Vi, подигравателния тон в последните й два поста са насочени именно към мен,това че ти не го виждаш е твой проблем.Като си толкова много за толерантните отношения къде беше сутринта,за да се изкажеш по повод обидите на Силвиа_Мариа към мен или те не ти правят впечатление? Аз никого не нападам и обиждам и съм повече от толерантна към всички,но когато някой се опитва явно или прикрито да ме засяга,само защото не е съгласен с мен,няма как да му остана длъжна! Всичко си има граници и днес определено моите бяха минати и то два пъти.Така че няма нужда някой тук да играе ролята на арбитър,всеки сам отговаря за себе си и няма нужда от адвокат!

charovnica, мисля че ако имаш проблем, то не е нужно да си го изкарваш на мен. Съвсем нормален въпрос ти зададох. Случаят, за който говориш, от сутринта, просто съм го пропуснала. Но какво от това нали нямаш нужда от адвокат. Ужас!!!

# 422
Lady Vi, подигравателния тон в последните й два поста са насочени именно към мен,това че ти не го виждаш е твой проблем.Като си толкова много за толерантните отношения къде беше сутринта,за да се изкажеш по повод обидите на Силвиа_Мариа към мен или те не ти правят впечатление? Аз никого не нападам и обиждам и съм повече от толерантна към всички,но когато някой се опитва явно или прикрито да ме засяга,само защото не е съгласен с мен,няма как да му остана длъжна! Всичко си има граници и днес определено моите бяха минати и то два пъти.Така че няма нужда някой тук да играе ролята на арбитър,всеки сам отговаря за себе си и няма нужда от адвокат!

charovnica, мисля че ако имаш проблем, то не е нужно да си го изкарваш на мен. Съвсем нормален въпрос ти зададох. Случаят, за който говориш, от сутринта, просто съм го пропуснала. Но какво от това нали нямаш нужда от адвокат. Ужас!!!

Без коментар,нещата говорят сами за себе си.

# 423
Жалко е и е тъжно , но понякога любовта се превръща точно в това !

# 424
Двамцата - Бих и Бех не спират да си правят номерца.Сладки са
Нихал има проблясъци на разум,засега е стъпила с двата крака на земята.Каза истината,че не са двойка с Бех и от това видимо на него му олекна.

Гледам хвърлили сте око на Четин.Какво му харесвате на този дедо? Едва,едва гонеше топката на скуоча,не може да върви,тръгнал лелки да сваля... Mr. Green

# 425
 "Кой ще го боли повече?" -в това може да се превърне любовта,а глезеността на Нихал,което е неоспорим факт,няма нищо общо със способността й да разсъждава и мисли,това са отделни неща.Бихтер гледа да намери занимание на майка си-Четин,че да я остави на мира и да не се занимава с нея.Бех беше като животно в клетка,когато остана сам  в хола вечерта.Добре,че са жените/Б и Н/ да го оправят Бех,че той иначе сам само се оплита.
  moon_spell добре дошла   bouquet Безпощадна си към Бех и си права за много неща,но това според мен е само една част от цялото.
  Бих-нанесе тежък удар и целта на всичките й действия за мен е Бех да отиде и да й признае любовта си отново и колкото повече той я отблъсква,толкова повече тя напада.Убедена съм,че той съзнава това,но в същото време е твърде горд,за да го направи.

Аз знам ,че тежък удар на мъж можеш да направиш само ,
ако НИКОГА повече няма да го потърсиш.Край
Според теб  така ли се обича?
Не вярвам дори един турчин  да  заобича ,една жена,защото си ляга с друг.
Най-много да започне да я третира като ....
Така ли се обичат  в Турция?

# 426
silvia_maria ,Любовта няма народност newsm78

# 427

Гледам хвърлили сте око на Четин.Какво му харесвате на този дедо? Едва,едва гонеше топката на скуоча,не може да върви,тръгнал лелки да сваля... Mr. Green

А , на мен за дедо ми е рано ! Naughty Така де , баш за лелки става - нали видя , че и възраст съм посочила ! Joy
Гледа ли клипчето ?

# 428

Гледам хвърлили сте око на Четин.Какво му харесвате на този дедо? Едва,едва гонеше топката на скуоча,не може да върви,тръгнал лелки да сваля... Mr. Green

А , на мен за дедо ми е рано ! Naughty Така де , баш за лелки става - нали видя , че и възраст съм посочила ! Joy
Гледа ли клипчето ?
И то точна, ни повече, ни по-малко. hahaha hahaha hahaha

Лека нощ от мен на всички! Hug

# 429
  • Pleven, Bulgaria
Не мисля,че на Бехлюл му олекна от думите на Нихал,доста се учуди,но по-скоро се притисни от реакцията на Бихтер,ако беше разбрала,така той няма да има с кого да се оправдава пред нея.

# 430
Нихал все повече ми харесва.

Заявката и" Няма двойка Нихал Бехлюл", бе втория и по-силен шамар за Бехлюл. smile3501

Мръсните номера на Бихтер/като Елиф ,Пейкер и др./
 дори болезнени са му предвидими  newsm48и  доста познати....... smile3521
,но реакциите на Нихал го изненадват  smile3506.
Женкар лесно  не приема така да го отблъсне момиче ,което го е обичало newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 22:29 от silvia_maria

# 431
Snejka ,  Hug лека и на теб , мила ! И татлъ сънища ! Wink

# 432
silvia_maria ,Любовта няма народност newsm78

newsm10

Тя чаровна си знае защо и го пиша Peace

# 433
Тази вечер Джемилето ме разсмя. Не знаех, че има способности и на Дрегер  - как пък разбра, че Бех пил малко newsm78 Има орлов поглед сигурно...
Нихал ми хареса как се “отръска“ пред мама, чак Бех се изненада.

Госпожата  Hug снощи се целнах в Четин, тъй като нямаше конкуренция, но тази вечер чух, че и той е женкар.
Като прочетох и твоя пост, категорично се отказвам - не отговарям на възрастта Rolling Eyes
Та благодарение на теб няма да се “терзая“ вече Hug

# 434
real inima ,  Hug радвам се ,че бях полезна !  Wink Джамилето - дрегер ! Joy Joy Joy
Несрин беше много сладка - толкова развълнувана и щастлива ! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт