Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 164
  • 696
  •   1
Отговори
# 435
real inima ,я виж и за него има конкуренция newsm78 Видя ли Хилмито как изревнува от една снимка заради Айнур,Ферди и тя го ревнува.....

# 436
  • Burgas, Bulgaria
Какво е това натъртване на Силвия–Мария-турчин,така ли обичат в Турция и т.н.Що за простотия?Ако ти е толкова интересно-иди и виж,че там живеят нормални хора.

# 437
  Да попитам- Айнур и Четин да не са имали  минало  Crazy

# 438
От любовта до омразата има една крачка, по-трудно е да останеш безразличен, а още по-трудно е да се правиш на такъв. Ако на Бех не му пукаше, нямаше да се напие от ревност, че друг освен него притежава Бих, въпреки че ясно осъзнава, че тя го дразни нарочно, но ...
Така че, каквото и да се случи от тук нататък между Бех и Нихал, приемам,че е плод първо на сценария на Фердевс и второ, на желанието на Бех да нарани Бих.  Peace

# 439
Какво е това натъртване на Силвия–Мария-турчин,така ли обичат в Турция и т.н.Що за простотия?Ако ти е толкова интересно-иди и виж,че там живеят нормални хора.

newsm10
 smile3503
Вчера писах пост  на чаровна в който споменах за Бехлюл "като всички християни..........."

Чаровна ми отговори ,че Бехлюл не бил християнин ,а турчин и мюсюлманин,което дори и вярно нямаше значение за моето мнение

Та ,затова се пошегувах с нея smile3503

# 440
 Да попитам-между Айнур и Четин да не са имали  минало  Crazy
 Да попитам-между Айнур и Четин да не са имали  минало  Crazy
Чаровница, и аз от снощната серия си задавам същия въпрос

# 441
  • Burgas, Bulgaria
Четин е имал нещо и с Фирдевс.Тук ще стане интересно.

# 442
От любовта до омразата има една крачка, по-трудно е да останеш безразличен, а още по-трудно е да се правиш на такъв. Ако на Бех не му пукаше, нямаше да се напие от ревност, че друг освен него притежава Бих, въпреки че ясно осъзнава, че тя го дразни нарочно, но ...
Така че, каквото и да се случи от тук нататък между Бех и Нихал, приемам,че е плод първо на сценария на Фердевс и второ, на желанието на Бех да нарани Бих.  Peace

Peace и на Бихетер да нарани Бехлюл ! Надпревара , която няма да доведе до нищо добро !

charovnica ,  newsm51благодаря ти ! Ти си знаеш защо ! Wink  Според мен са имали нещо в миналото , определено Четин я е ухажвал , а дали е имало нещо повече ... Но като видях как ревнува Хилми  - като нищо ! Peace

# 443
Благодарение на перфектната игра, която ни предоставят актьорите, аз също като Not Approved &, освен изненада, видях в погледа на Бехлюл и облекчение, и известна доза радост дори, предизвикани от коментара на Нихал, че не са двойка.
В последните няколко епизода поведението на Нихал и на мен ми харесва, наистина доста по-приятно държание от постоянното досаждане, нахилените физиономии и лиготиите, които наблюдавахме постоянно преди. Дано запази това държание до края.
Това, което ме впечатли обаче тази вечер беше сцената с телефонния разговор на г-жа Дениз. Леле каква игра! Толкова естествена реация на изненада, леко объркване и мъка изигра тази жена в рамките на една минута, че аз направо се втрещих. А и в миналия епизод - имитирането на г-жа Фирдевс... Браво! Наистина съм впечатлена от тези актьори! Кога ли и ние ще ги настигнем?!

# 444
А какво и съобщиха на Дениз ?  Говореше на френски !

# 445
А какво и съобщиха на Дениз ?  Говореше на френски !

ББ: Мисля, че и съобщиха за смъртта на баща йnewsm78

# 446
  Бех-видях в погледа му радост и надежда,че може да се сложи край на тази игричка и да се измъкне и да си оправи отношенията с Бихтер и...Всичко,което каза Нихал вечерта в хола си беше самата истина и понеже на  нея Фирдевс нищо не може да й каже,се наложи да замълчи.А тя не спира да дразни дъщеря си  и да налива масло в огъня на ревността и болката й,направо е ужасна,минава границите.

Дениз-според мен баща й е починал и й съобщиха новината.
  gospojata , за нищо Hug

# 447
 Бех-видях в погледа му радост и надежда,че може да се сложи край на тази игричка и да се измъкне и да си оправи отношенията с Бихтер и...Всичко,което каза Нихал вечерта в хола си беше самата истина и понеже на  нея Фирдевс нищо не може да й каже,се наложи да замълчи.А тя не спира да дразни дъщеря си  и да налива масло в огъня на ревността и болката й,направо е ужасна,минава границите.

Дениз-според мен баща й е починал и й съобщиха новината.
  gospojata , за нищо Hug

Фирдевс - и не само, че налива масло в болката й, ами и тя самата й причинява болка с това пренебрежително отношение. Особено като каза, че след като в залата влезли двамата - Бех и Нихал, всички спрели да слушат речта на Бихтер. В стремежа си да създаде връзка на всяка цена, тя ужасно наранява собствената си дъщеря като показва явно предпочитание към нечие друго дете (на Аднан). И съвсем оправдано е от мен и отношението на Бихтер към майка й. (на сутринта в банята)

# 448
Емилка  Hug, да, видях, че и при Четин има конкуренция.
Но аз благодарение на Госпожата  Hug, която е добро другарче, рано, рано се осъзнах Grinning
Дали пък между него и Айнур не е имало нещо повече в миналото, така да си спомня мило колко обича бели рози newsm78

# 449
Благодаря , leonoel , сharovnica ! Така и предположих , но не бях сигурна !  Peace
Фирдевс не спира да повтаря едно и също в усилието си да убеди сама себе си , че и другите в някаква илюзия ! Нихал , обаче , има нужда от  нещо повече - трябват и доказателства  ! Колкото и да и се иска да бъде така и да повярва в думите на Фирдевс , осъзна ,че всъщност няма в какво да вярва ! Мисля , че в погледа на Бехлюл имаше и изненада и уважение от начина , по който Нихал заяви позицията си !

Общи условия

Активация на акаунт