Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 39

• 39 147
  • 696
  •   1
Отговори
# 450
Фирдефс съм я кръстила душевен инквизитор.Няма ппиране тази жена,ей.Вече си мечтая да се появи някой ,който да я сложи на място.Изключвам трагедията с детето и,защото такова нещо не се пожелава и на баш душманите ни
real inima  Hug

# 451
  Фирдевс прави всичко за Бихтер,но по един много мъчителен за нея начин,който освен всичко е и подмолен и подъл- да си играе с чувствата и живота на момичето  ooooh!
  Според мен това непрекъснато натякване от страна на Фирдевс,повтаряне,жегване изиграва роля за поведението и грешките на Бихтер.Малко или много тя се влияе от майка си и колкото и да  й се ядосва ,да не вярва и да знае,че не е истина ,това я кара да е неспокойна,напряга я и тя трудно вече се сдържа плюс поведението на Бех и картинката става ясна.Изключително жесток начин е избрала Фирдевс-да виждаш и съзнаваш какво причиняваш на всички и да нямаш спирка,просто без думи,от пренавиване ще скъса пружината. Тя има визия за живота на дъщеря си и тя няма право на грешки,избори и решения,всички усилия са в една посока без отчитане на желанията и преживяванията на Бихтер.Тя просто минава през всички,буквално -баба  Ферди.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 23:42 от charovnica

# 452
Емилка  newsm10 точно.
Възмутена съм от нейното поведение. Не може една майка така да рови в раната на детето си. Та майката обича първо детето си, а след това себе си. Но при нея няма такова нещо.
Снощи Бихтер забеляза увлечението на майка си по Четин, но мама не забеляза колко тъжно е момичето и и сълзите, които напираха в очите и. Все едно Бих и е майка Twisted Evil
Забелязах в погледа на Бех задоволство от това, че Нихал и каза всичко право в очите. Peace

# 453
Благодарение на перфектната игра, която ни предоставят актьорите, аз също като Not Approved &, освен изненада, видях в погледа на Бехлюл и облекчение, и известна доза радост дори, предизвикани от коментара на Нихал, че не са двойка.
В последните няколко епизода поведението на Нихал и на мен ми харесва, наистина доста по-приятно държание от постоянното досаждане, нахилените физиономии и лиготиите, които наблюдавахме постоянно преди. Дано запази това държание до края.
Това, което ме впечатли обаче тази вечер беше сцената с телефонния разговор на г-жа Дениз. Леле каква игра! Толкова естествена реация на изненада, леко объркване и мъка изигра тази жена в рамките на една минута, че аз направо се втрещих. А и в миналия епизод - имитирането на г-жа Фирдевс... Браво! Наистина съм впечатлена от тези актьори! Кога ли и ние ще ги настигнем?!

Страхотен пост, много добре казано. И на мен много ми харесва играта на актьорите, толкова истински пресъздават всичко. И как само всичко се чете в погледите им, дори думите не са толкова важни.

charovnica, gospojata страхотни сте  Hug

# 454
# 455
И най- страшното е , чи си вярва  че прави всичко в името на доброто на дъщеря си ! ooooh!

kasito ,  Hug!

# 456
 Бех-видях в погледа му радост и надежда,че може да се сложи край на тази игричка и да се измъкне и да си оправи отношенията с Бихтер и...

Не е Нихал причината за този край,а това ,че Бихтер му дотегна и отегчи.
Помисли си и върху репликите по сценарии все пак,не гледай само картинки-
 не гледаме пантомима нали ? smile3503

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 09:30 от silvia_maria

# 457
А какво и съобщиха на Дениз ?  Говореше на френски !

Съобщиха и, че баща й е починал.

# 458
Вълкът козината си мени, но нрава не. Същото е и с Бехлюл  Peace

# 459
Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !  bouquet

# 460
# 461
Само не мога да разбера дали според вас е редно да отвориш темата, за да прочетеш или споделиш нещо и първото, на което да се натресеш да бъде края на сериала?  Shocked

И аз това се питам  newsm78 Разсъждаваме върху настоящите серии,а не за бъдещите.Когато ги изгледаме,тогава ще обсъждаме тях  Hug

Съжалявам Peace
 ,но правилата на темата го позволяват,
а и неинформирани фенки на Бихтер ме обвиниха #Crazy #Crazy #Crazy ,че
 цитирам неправилно авторите на филма

Тъй като считам, че това са камъни "в моята градина", ще отговоря с прости и ясни думи - Не съм изказвала своето мнение за Бихтер, Бехлюл, Нихал и прочие персонаж.
От дълго време чета коментари и дискусии в тази тема, защото ми е интересно да видя различните гледни точки, развитието на характерите, пречупени през призмата на "други очи". Много от моите възгледи са изказани от дамите в този форум, независимо дали поддръжници на едната или другата главна героиня. Само черно или само бяло в този свят и в човешките взаимоотношения не съществуват.
Аз не давам крайни и категорични квалификации на никого, всеки образ е показан като многопласова натура.
Няколко малки забележки :
- Когато информацията идва от източници, е редно те да се посочат ( това в "подкрепа" на аргументираните твърдения и изказвания). Не може, когато не си прочел нещо, да коментираш от името на автора като последна инстанция.
- Още в прогимназията са ни учили когато пишем теми и есета, базирани на произведения, да не вменяваме мисли и думи на автора (той горкият хал хабер си няма за това, какво му приписваме като думи и разсъждения). Важен е нашият поглед над ситуацията, развитието, сцената, романа или филма. Изрази като: "Аз мисля", "моето мнение", "моята трактовка", "според мен" са високо ценени, защото те са израз на нашата активна позиция и нашия мироглед.
- Не на последно място - ако имам пропуски от обученито си по българска граматика, бих си отделила част от времето да погледна в старите учебници и да усъвършенствам родния си език...... Я, то имало и бутон "проверка правопис"  Simple Smile !!!!!

# 462
  • Пловдив

Добро утро.

# 463
Добро утро.  bouquet

Това, което ме впечатли обаче тази вечер беше сцената с телефонния разговор на г-жа Дениз. Леле каква игра! Толкова естествена реация на изненада, леко объркване и мъка изигра тази жена в рамките на една минута, че аз направо се втрещих.
newsm10

Забелязах в погледа на Бех задоволство от това, че Нихал и каза всичко право в очите. Peace
И аз това забелязах. Нихал се опълчи на Фирдевс, нещо, което той не може. Wink

Желая ви хубав ден!

# 464
Четин е имал нещо и с Фирдевс.Тук ще стане интересно.

Нищо интимно,просто познати,които се движат в една и съща среда.
Сега е момента Бехлюл да изчезне.Аз пък не виждам кой знае каква игра от страна на Мадмоазел,дори френския й е аматьорски,за човек,който уж е живял там и е на половина френч.

Общи условия

Активация на акаунт